Yorumları: 6,094
Konuları: 112
03-06-2007 pazar sabahı saat dörtde kalkıp yola çıkdım asartepeye turnaya tabi gün ışırken botu şişirip göle güzelce açıldım bir kaç atışdan sonra bir turna üç beş dakika sonra bir turna daha aldım sonra balık bir ara verdi saat sekize kadar beş adet turnam oldu sonra ağırlığı çekip bir yer değiştirim dedim ve at çeke devam saat dokuz otuza doğru 10-12 kadar balığım oldu yine yer değiştirmek için ağırlığı aldım livarı sudan çektim gölün ortasına gelince birazda derini yoklayım dedim livarı bıraktım veeeeeeeeeee balıkların hepsi dibe livarla birlikte indi bağlamayı unutmuşum

ağırlığı atıp başladım dibi taramaya yarım saat kadar aradım ama nafile gidiş o gidiş ben o moral bozukluğuyla topukladığım gibi kıyıya botu indirip arabaya attım ve başladım gülmeye daha öncede bu haltı yemiştik receple eğmirde ve gölbaşındada olmuştu bu sefer tek başıma becermiştim livarla balıkları göndermeye kıyıdan balık yakaladığımı görmüşlerdi hani balıklar diye soran avcıya gölün ortasında suyun içinde dedim adamlar oraya bağlayıp geldiğimi sandılar bende olayı anlatınca inanamadılar fakat balık yokdu yanımda yemin edince inandılar artık bende kös kös avin yolunu tutdum bu olaya hem gülüyorum hemde üzülüyorum komik çünkü

kaynaklandı üzülüyorum hapisle birlikde o kadar balığı esir bırakdım suyun içinde

ya dostlar böyle işde
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
gerçekten komik olay olmuş kamil abi oltayı atıpta tarasaydın ya dibi
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
valla hiç güleceğim yoktu.

geçmiş olsun.şimdi balıklar orda ne yapıyordur.esir kampı gibi yanından gelen geçene rezil olmuşlardır.ee kolay değil turna olacanda ve kendi mekanında parmaklıklar arasından eşe dosta sırıtacan.kamil abi haftaya kadar ses soluk çıkmazsa bi gip bakalım.ekmek su verelim.sen çok yaşa kamil abi.
hala gülüyorum kendime nadirende olsa yaşar insan ama biz çok sık yaşıyoruz bunu bu hafta yine aynı yere bir gidimde bakim bulabilecekmiyim diye hani olurya ha ha ha kıh kıh kıh
Yorumları: 495
Konuları: 42
ben olsam direk gözlüklerle dalışa geçmiştim bile(tabii ki derinlik 7-8 m geçmemek kaydıyla)
evet ya kamil abi derinlik orda nedir.gözlükle bi baksan belki görünürse oraya bir demir atar belki alma imkanın olur.tabi balıklar açlıktan zayıflayıp livardan geçmedilerse.
arkadaşlar gölün ortası dedim derinlik 5-6 metre var. dalmam bence değmez o yer tam olarak belli değilki gözlüğüm yok aradım bulamadım üçlülerden çapa yaptım dibi taradım yarım saatim geçdi yok napim bende pes ettim
neyse canın sağolsun.sende bu azim turnadada bu çeviklik olduğu sürece daha çok turna yakalarsın.ama bi gün beraber gideriz elbet.turna olmasada az kaldı sazana ve yayına.
*******************SAZAN İÇİN GERİ SAYIM******************
**********************ŞAFAK 25****************
Yorumları: 859
Konuları: 32
geçmiş olsun abi hem sana hem canım turnalara... şahsen ben bırak yarım saati o kadar balık için tası-tarağı bırakır bir günü, bir haftayı feda ederdim...

mazaallah...
Yorumları: 2,421
Konuları: 42
geçmiş olsun kamil abi.ne diyelim sağlık olsun.bir gün bakarsın belki oltana sans eseri takılır,iskeletlerini çekersin turnaların

)