Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ozan ve harun (Av Organizasyonu Hk)
aa olmadı o zaman ben parça kamış istemem..o zman adanalı abimize iş çıkarmayalım..biz aç kalırız elimizle tutarız bi şekilde..saygılarımızı iletirsin adanalı abimize..
Bul
Tabiiki iletirim. Bu arada doktorla konuştum kıyıdan kaşık atıyorlarmış bakalım ne yapacaklar. Aslında bugün beraber cıkacaktık ama ben rüzgarın durumunu görünce cekindim. Dalga da başlamış onlar da çıkamamışlar. Anlaşılan bu haftasonuna kadar bize av yok. Gece kıyıdan eşkinaya bari gideyim.
Bul
ok rastgelsin..doktora selamlar..
Bul
ya bana neden demiyonuz bende geliyorum..
Bul
HakoAVUSTURALYA yazdı:ya bana neden demiyonuz bende geliyorum..

Hako senin mekan olacak kartalda toplanacaklar baksana,,,,
Bul
muhabbetiniz bol olsun... ahh ahhh....
Bul
GURHAN yazdı:Söyledim adanalı komşuma Smile)) yaw parca parca tamam da 4 metrelik nasıl getireyim dedi Smile
gürhan bende isterim portakallı yoksa çilekli oda yoksa sade olsun Smile)) ben pek su içmemde kanımda cocacola gezer Bobohako uç kon diyecem ama zor olur sanırım türkiyeye gelirsen senin için bi organizasyon daha yaparız ayıpsın al bahriyi gel şükrüyüde çagırırız süper olur
Bul
hehehe meyve aromalı şeker kamışı yoktur yaw sade istersen hemen vereyim siparişi. Yoksa biz gene Alba dan isteyelim. Smile Portakal aromalı şeker kamışı onlarda varmıdır acep .Smile)))))
Hako sen de gel hatta Nihatın dediği gibi hepiniz birden gelin korkacakmıyız hehehe Smile))))
Bul
GURHAN yazdı:hehehe meyve aromalı şeker kamışı yoktur yaw sade istersen hemen vereyim siparişi. Yoksa biz gene Alba dan isteyelim. Smile Portakal aromalı şeker kamışı onlarda varmıdır acep .Smile)))))
  Hako sen de gel hatta Nihatın dediği gibi hepiniz birden gelin korkacakmıyız hehehe Smile))))

yaw ya varsa eskiden internet varmıydı ?? naberr Boboşeker kamışı olan yerde portakal ağacı yetişir karışır bişey olur herşey olur olmaz olmaz dememeklazım ben artık şunada inanmaya başladımbenim amca oglu hep der birgün insanlar ışınlanabilecek bende işten eve ışınlanacam bende yok o olaz derim ama artık olabilir demeye başladım 6463
Bul
Eskiden inter vardı ama pek net değildi dostum Smile))) Şu ışınlanma olayına eskiden beri inanmışımdır. Ben eminim bu olayı görecek insanoğlu. Olsaydı süper olurdu be şimdi ,ışınla beni scati diyorsun narlıda kayıktasın. Atıyorsun eşkina varmı bakıyorsun. Varsa elleme scat bu gece balıktayım diyorsun baktın balık vurmuyor. Al geri vitese scat diyorsun hehehe hoşuma gitti valla düşününce.. Boru kurdumu lazım tak izmirdesin..offf beee Smile)))))
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hafta sonu organizasyonu :) ring 13 2,633 04-11-2012, 02:27
Son Yorum: ring
  istanbulda tekne organizasyonu için LeVrEkCi 14 3,918 16-05-2008, 15:57
Son Yorum: ALTAYLI
  harun abiye sevgilerle :) fish or die 12 2,831 05-01-2008, 19:14
Son Yorum: efese

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi