Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tüm amatör balıkcı forum ailesine
Cihan Deniz yazdı:Orhan abi Allah mutlu etsin

YaKaMoZ yazdı:Allah mesut etsin tebrikler...AlkisAlkisAlkis

bahriyeli yazdı:hayırlı uğurlu olsun allah mutluluklarını daim etsinAlkisAlkisAlkis
Teşekkür ederim arkadaşlarGulumse
Bornova - izmir
Bul
HAŞİM77 yazdı:Allah mesut bahtiyar etsin orhan abi gençleri.Alkis

Hamido yazdı:Allah bir ömür boyu mutluluklar versin. Herşey gönüllerince olur inşallah.Affet

MaVrUşGiL yazdı:Orhan abi seni tebrik eder Alkis evlenen çifte mutluluklar dilerim Seerf hayırlı olsun.

Köksal yazdı:Allah mesut etsin,mutluluklar dilerim.

rusan yazdı:Hayırlı olsun Orhan abi, Allah mutlu mesut etsin Affet

aahmet yazdı:orhan kaptan hayırlı uğurlu olsun,gelin ve damadımıza ömür boyu sağlıklı mutluluklar dilerim.

Bornova - izmir
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Hayırlı uğurlu olması dileklerimle, Allah bir yastıkta kocatsın..
M U T L U L U K L A R......

Krizoberill yazdı:Allah sonsuz mutluluk ve birliktelik nasip etsin.. Bir yastıkta kocasınlar inşallah....Alkis

makineci yazdı:Orhan abi hayirli olsun bir yastikta kocasinlar insallah, mutluluklar.AlkisAlkisAlkis
Bornova - izmir
Bul
Allah mesut bahtiyar eylesin.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
orhan baba allah mesut etsinAffet
Bul
Orhan abi bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olmalarını dilerim
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Orhan Bey tebrik ederim.Allah gençlere birlikte sağlık ve mutluluk dolu bir ömür geçirmeyi nasip etsin.Sevgilerimle.
Bul
Kaptanım tekrar kutluyorum. Maalesef, çok istememe rağmen o güzel ve heyecanl günde yanınızda olamıyoruz. Kayınbiraderimin çocukları (Hani bana dede diyen bıdıklar) hayırlısıyla yarın sünnet oluyorlar. Hatta MERTCAN'da sabah uçağıyla geliyor. Selam olsun abisi76
Bul
turna yazdı:Allah mesut bahtiyar eylesin.

bucalıfikret yazdı:orhan baba allah mesut etsinAffet

eşref sürek yazdı:Orhan abi bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olmalarını dilerim

Burak Karadeniz yazdı:Orhan Bey tebrik ederim.Allah gençlere birlikte sağlık ve mutluluk dolu bir ömür geçirmeyi nasip etsin.Sevgilerimle.

Teşekkür ederim arkadaşlar.
Bornova - izmir
Bul
ALTAYLI yazdı:Kaptanım tekrar kutluyorum. Maalesef, çok istememe rağmen o güzel ve heyecanl günde yanınızda olamıyoruz. Kayınbiraderimin çocukları (Hani bana dede diyen bıdıklar) hayırlısıyla yarın sünnet oluyorlar. Hatta MERTCAN'da sabah uçağıyla geliyor. Selam olsun abisi76

Düşünmen bile yeterli kaptanımAlkistoruna şimdiden geçmiş olsun,Allah damatlıklarınıda göstersinAffet
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  BALIKÇI PALAVRALARI kaşalot 14 4,458 12-01-2007, 11:03
Son Yorum: RIFAT YAMAN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi