25-05-2012, 08:09
Cihan Deniz yazdı:Orhan abi Allah mutlu etsin
YaKaMoZ yazdı:Allah mesut etsin tebrikler...
bahriyeli yazdı:hayırlı uğurlu olsun allah mutluluklarını daim etsinTeşekkür ederim arkadaşlar

Bornova - izmir
Tüm amatör balıkcı forum ailesine
|
25-05-2012, 08:09
Cihan Deniz yazdı:Orhan abi Allah mutlu etsin YaKaMoZ yazdı:Allah mesut etsin tebrikler... bahriyeli yazdı:hayırlı uğurlu olsun allah mutluluklarını daim etsinTeşekkür ederim arkadaşlar ![]()
Bornova - izmir
25-05-2012, 08:11
HAŞİM77 yazdı:Allah mesut bahtiyar etsin orhan abi gençleri. Hamido yazdı:Allah bir ömür boyu mutluluklar versin. Herşey gönüllerince olur inşallah. MaVrUşGiL yazdı:Orhan abi seni tebrik eder Köksal yazdı:Allah mesut etsin,mutluluklar dilerim. rusan yazdı:Hayırlı olsun Orhan abi, Allah mutlu mesut etsin aahmet yazdı:orhan kaptan hayırlı uğurlu olsun,gelin ve damadımıza ömür boyu sağlıklı mutluluklar dilerim. Teşekkür ederim arkadaşlar ![]()
Bornova - izmir
25-05-2012, 08:12
Uzun_ahmet yazdı:Hayırlı uğurlu olması dileklerimle, Allah bir yastıkta kocatsın.. Krizoberill yazdı:Allah sonsuz mutluluk ve birliktelik nasip etsin.. Bir yastıkta kocasınlar inşallah.... makineci yazdı:Orhan abi hayirli olsun bir yastikta kocasinlar insallah, mutluluklar.Teşekkür ederim arkadaşlar ![]()
Bornova - izmir
26-05-2012, 01:47
orhan baba allah mesut etsin
![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
26-05-2012, 10:37
Orhan abi bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olmalarını dilerim
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
26-05-2012, 17:18
Orhan Bey tebrik ederim.Allah gençlere birlikte sağlık ve mutluluk dolu bir ömür geçirmeyi nasip etsin.Sevgilerimle.
26-05-2012, 18:02
Kaptanım tekrar kutluyorum. Maalesef, çok istememe rağmen o güzel ve heyecanl günde yanınızda olamıyoruz. Kayınbiraderimin çocukları (Hani bana dede diyen bıdıklar) hayırlısıyla yarın sünnet oluyorlar. Hatta MERTCAN'da sabah uçağıyla geliyor. Selam olsun abisi
![]()
27-05-2012, 09:26
turna yazdı:Allah mesut bahtiyar eylesin. bucalıfikret yazdı:orhan baba allah mesut etsin eşref sürek yazdı:Orhan abi bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olmalarını dilerim Burak Karadeniz yazdı:Orhan Bey tebrik ederim.Allah gençlere birlikte sağlık ve mutluluk dolu bir ömür geçirmeyi nasip etsin.Sevgilerimle. Teşekkür ederim arkadaşlar.
Bornova - izmir
27-05-2012, 09:29
ALTAYLI yazdı:Kaptanım tekrar kutluyorum. Maalesef, çok istememe rağmen o güzel ve heyecanl günde yanınızda olamıyoruz. Kayınbiraderimin çocukları (Hani bana dede diyen bıdıklar) hayırlısıyla yarın sünnet oluyorlar. Hatta MERTCAN'da sabah uçağıyla geliyor. Selam olsun abisi Düşünmen bile yeterli kaptanım ![]() ![]()
Bornova - izmir
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
BALIKÇI PALAVRALARI | kaşalot | 14 | 4,458 |
12-01-2007, 11:03 Son Yorum: RIFAT YAMAN |