Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tüm amatör balıkcı forum ailesine
Son bir aydır tatlı uğraşımın sonunda(kız isteme,nişan)mutlu sona yaklaştımGulumse
Bu pazar günü 27-5-2012 saat 17.00de Bornova evlendirme dairesinde(büyük park içinde) kızımın nikah törenine tüm amatör balıkcı ailesi davetlimdir.Bu mutlu günümde sizleride aramızda görmekten mutluluk duyacağım.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
çok sevindim.allah sonsuza kadar mutlu ve bahtiyar etsin inşallah.Alkis
Bul
Orhan babam hayırlı uğurlu olsun.allah onları bir yastıkta kocatsın.mesut ve bahtiyar eylesin.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
yycolak yazdı:çok sevindim.allah sonsuza kadar mutlu ve bahtiyar etsin inşallah.Alkis
Teşekkür ederim Yakup,zamanını ayarlaybilirsen beklerimGulumse
Bornova - izmir
Bul
tahsinmersin yazdı:Orhan babam hayırlı uğurlu olsun.allah onları bir yastıkta kocatsın.mesut ve bahtiyar eylesin.
İnşallah İsmailAffetteşekkür ederimGulumse
Bornova - izmir
Bul
Kaptanım hayırlı uğurlu olsunAlkisAlkisAlkisYaşam boyu mutluluklar diliyorum. Eğer fırsatı yakalarsam katılmak istiyorum76
Bul
ALTAYLI yazdı:Kaptanım hayırlı uğurlu olsunAlkisAlkisAlkisYaşam boyu mutluluklar diliyorum. Eğer fırsatı yakalarsam katılmak istiyorum76
Teşekkür ederim kaptanım,fırsatın olursa beklerim.
Bornova - izmir
Bul
Orhan abi..davet icin tesekkurler..Seerf
Allah genclerimize omur boyu mutlulklar vermesi dilegim ile...Affet
her sey gonlunuzce olsun....Gulumse
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
huzurlu sağlıklı ömür boyunca süren bir evlilik olsun.Allah güzel torunları sevmeni bizlerinde o günleri tebrik etmemizi nasip etsin inşallahh Alkis
Bul
orhanekmekci yazdı:Teşekkür ederim Yakup,zamanını ayarlaybilirsen beklerimGulumse

elimden geleni yapacağımdan emin olabilirsin.teşekkürler babacım.76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  BALIKÇI PALAVRALARI kaşalot 14 4,316 12-01-2007, 11:03
Son Yorum: RIFAT YAMAN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi