Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yönetimden bir isteğiniz varmı?
ayık kafayla neler yazmışım anlam vermedim.ama ÖZET yapmak istiyorum. HEP DESTEK .HEP DESTEK Vaaamısınız
(REKLAMLARI TIKLAYINIZ ) O ZAMAN HE HE HE SeerfSeerfSeerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
LeVrEkCi yazdı:vur beline kazmayı olmasın abi Gulumse
tam o nokta..ozellikle oyle yazilmasi lazim..cumlenin butun anlatmak istedigi nokta orada..sayin admin..senin farketmis olman lazim diSiyirdim
yycolak yazdı:anlattın farukcum anlattın.Alkis

SiyirdimSiyirdimHappy
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
albatros kaç gündür benle muhabbetetmiyo onun tüylerini yolun lütfenHadiordanSmile
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
öneri ve istekler bekleniyo beyler bayanlar zıbıtmayalım Affet lütfen..
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
yalova tatar yazdı:öneri ve istekler bekleniyo beyler bayanlar zıbıtmayalım Affet lütfen..

adamcağız yönetime bir istek göndermiş tatarım.konu başlığına dayanarak.Wink
Bul
eyvallah 7676
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
Albatros-gr yazdı:dam ustunde saksagan kaz beline vurmayi...gibi bir sey Yalcin..
bilmem anlatabildim mi

yok be abi;açılımı şu;dam üstünde saksağok sok ..tüne kazmayı, bende bu SmileSiyirdimsadistlikte son bir ayım,idare edin artık,yakında bende sevgi kelebeği olurum ortak gibiHappy
Bul
LeVrEkCi yazdı:ne gibi abi biraz açarmısın.

Tabiiki..
Üyeler beğendikleri tarz daki klipleri paylaştıgı bir köşe olabilir.. bu sayede sadece balık değil , bir başka konuda(müzik) da üyeler arasında ortak noktalar ortaya çıkar, ilerleyen zamanda insanların kaynaşması açısından balık dışında bir basamak daha olur diye düşünüyorum ,, ayrıca kanaatim şudur balık avı bir güzellik ise müzik dinlemekte güzel bir şeydir.Wink

Ülkemizde gerek yaşam şartları ve Televizyon sayesinde , insanlarımız maalesef kitaptan , ve müzikten , sanat tan uzak kalmış durumda..

Bu ortamın asıl amacı ( bana göre ) Amatör olta balıkçılıgını tanıtmak , bu anlamda bilgi alış verişi yapmak , ve av maceralarını paylaşmak .. Bu sayede de insanların sanal dünyadan bir pay alıp birbirlerini tanıması muhtemel ileriye dönük kalıcı dostlukların da oluçması ..

Bu saydıgım , sebeplerin içinde av raporları bana göre göreceli olaydır gelir geçer , aynısı tekrar etmez bir başka olay yerini alır ..

ama bilgi ve kazanılan dostluk kalıcıdır ..önemli olanda budur..

İşte bu anlamda balık dışında bazı faydalı konularda insanların ortak zevkine hitab edeceğinden faydalı olur diye düşünüyorum..

bir örnek vermem gerekirse yıllar önce , bir forum ortamında paylaştıgım bir müzik türü ile ilgili , Konyadan bir kişi forumdan bana özel mesaj yolladı .. aynen şöyle

- merhaba burada paylaştıgınız müzik türü nü çok seviyorum ama bilgi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim sırf bu yüzden foruma üye oldum , aslında balık avı ile ilgim yoktur..

bende o şahısa elimden geldiğince yardımcı oldum ..

İlginç değilmi
.. Google bir şey yazıyorsun , alakasız bir sayfada aradıgını buluyorsun Gulumse
Bul
Muvaffak abicim, bu tür müz,k paylaşımlarınızı ;yoklama konusunda dilediğiniz gibi paylaşabilirsiniz,ayriyetten balıkçı sohbeti bölümünde de bu paylaşımlar uygun karşılanıyor,ancak ayrı bir başlık altında açılması şimdilik zor görünüyor,malumunuz aranılan her türlü müzzik;youtube,dailymotion vs.. sitelerde her türlü bulunabilmekte,,bunlar arasından gerçekten paylaşmaya değer görüpte bizlerele paylaşacaklarınızı bu iki başlık altında bizlerede sunabilirsiiz,ilginize teşekkür ederimSeerf
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:Muvaffak abicim, bu tür müz,k paylaşımlarınızı ;yoklama konusunda dilediğiniz gibi paylaşabilirsiniz,ayriyetten balıkçı sohbeti bölümünde de bu paylaşımlar uygun karşılanıyor,ancak ayrı bir başlık altında açılması şimdilik zor görünüyor,malumunuz aranılan her türlü müzzik;youtube,dailymotion vs.. sitelerde her türlü bulunabilmekte,,bunlar arasından gerçekten paylaşmaya değer görüpte bizlerele paylaşacaklarınızı bu iki başlık altında bizlerede sunabilirsiiz,ilginize teşekkür ederimSeerf

teşekkür .. Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  hyundai i 20 aracı olan varmı.. ssevdim 20 4,765 18-09-2012, 22:30
Son Yorum: ALTAYLI
  feşmekan-yakala vb.indirim sitelerini kullanan varmı? ssevdim 22 3,978 27-10-2011, 13:38
Son Yorum: MaVrUşGiL
  şile,avşa giden varmı ssevdim 6 2,313 19-09-2011, 22:33
Son Yorum: xfisher
  Kerpe,Kefken,Maşukiye giden varmı ssevdim 12 4,621 13-09-2011, 23:24
Son Yorum: ufuktan26
  msn açılmıyor yardımı olacak varmı erdekli 11 3,011 22-09-2009, 18:43
Son Yorum: rusan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 10 Ziyaretçi