LeVrEkCi yazdı:ne gibi abi biraz açarmısın.
Tabiiki..
Üyeler beğendikleri tarz daki klipleri paylaştıgı bir köşe olabilir.. bu sayede sadece balık değil , bir başka konuda(müzik) da üyeler arasında ortak noktalar ortaya çıkar, ilerleyen zamanda insanların kaynaşması açısından balık dışında bir basamak daha olur diye düşünüyorum ,, ayrıca kanaatim şudur balık avı bir güzellik ise müzik dinlemekte güzel bir şeydir.
Ülkemizde gerek yaşam şartları ve Televizyon sayesinde , insanlarımız maalesef kitaptan , ve müzikten , sanat tan uzak kalmış durumda..
Bu ortamın asıl amacı ( bana göre ) Amatör olta balıkçılıgını tanıtmak , bu anlamda bilgi alış verişi yapmak , ve av maceralarını paylaşmak .. Bu sayede de insanların sanal dünyadan bir pay alıp birbirlerini tanıması muhtemel ileriye dönük kalıcı dostlukların da oluçması ..
Bu saydıgım , sebeplerin içinde av raporları bana göre göreceli olaydır gelir geçer , aynısı tekrar etmez bir başka olay yerini alır ..
ama bilgi ve kazanılan dostluk kalıcıdır ..önemli olanda budur..
İşte bu anlamda balık dışında bazı faydalı konularda insanların ortak zevkine hitab edeceğinden faydalı olur diye düşünüyorum..
bir örnek vermem gerekirse yıllar önce , bir forum ortamında paylaştıgım bir müzik türü ile ilgili , Konyadan bir kişi forumdan bana özel mesaj yolladı .. aynen şöyle
- merhaba burada paylaştıgınız müzik türü nü çok seviyorum ama bilgi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim sırf bu yüzden foruma üye oldum , aslında balık avı ile ilgim yoktur..
bende o şahısa elimden geldiğince yardımcı oldum ..
İlginç değilmi
.. Google bir şey yazıyorsun , alakasız bir sayfada aradıgını buluyorsun