Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kuşadası’nda 15 Gün
Paylaşım için teşekkürler Burak kaptan Alkis harika fotolar Alkis , devamını dilerim Seerf rastgele Smile
Bul
Çok güzel bir tatil olmuş Burak abicim.
Keşke haberim olsaydı tam karşınızdaki Maydanoz Koyda oturuyorum.Tanışma fırsatımız olurdu.İnşallah bir sonraki sefere.Allah içinize sindirsin.Hürmetler.Alkis76
Bul
Lakerda yazdı:Yeşilin maviyle kucaklaştığı cennet koylar,tekne turları ve bunların yanında da olta çalıştırma imkanı..Bilmem kaç yıldızlı tesisin havuzu ve açık büfesinin başında pinekleyeceğime tatilimin hep böyle olmasını yeğlerim..
Güzel balıkçılık raporunuzun yanında tatilinizi ve bizlerle paylaştığınız için teşekkürler Burak bey..
Gulumse

Mehmet Bey ben de tatilimin dediğiniz gibi olmasını yeğlerim ve o şekilde de geçirmeye çalışıyorum.Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.Sevgi ve saygılar.
Bul
mariner8 yazdı:Paylaşım için teşekkürler Burak kaptan Alkis harika fotolar Alkis , devamını dilerim Seerf rastgele Smile

Sevgili Ahmet teşekkür ederim.Selam ve sevgiler.
Bul
yycolak yazdı:Çok güzel bir tatil olmuş Burak abicim.
Keşke haberim olsaydı tam karşınızdaki Maydanoz Koyda oturuyorum.Tanışma fırsatımız olurdu.İnşallah bir sonraki sefere.Allah içinize sindirsin.Hürmetler.Alkis76

Sevgili Yalçın Maydanoz Koy tam neresi çıkaramadım.Temmuzun ortasından sonra Kuşadası'na tekrar döneceğim.Görüşmeyi ben de isterim.Selam ve sevgiler.
Bul
güzel balıkçılık yapıp kaliteli zaman geçirmişsiniz
Bul
efese yazdı:güzel balıkçılık yapıp kaliteli zaman geçirmişsiniz

Teşekkür ederim.Daha iyileri nasibiniz olsun.Selam ve sevgiler.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kuşadası'nda Aklahos (Grida) Avı 12.7 kg Burak Karadeniz 22 5,385 05-10-2013, 15:36
Son Yorum: Burak Karadeniz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi