Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tatlı su org istiyorum
tabi yaa, izmariti mercanı sudan çıkarmak kolay birde aynalıda görelim usta balıkçıları değilmi ustam,Hüseyin abimSeerfHappy
Bul
ustam bu tuzlusucular sırığın esnediğini ancak yelken balığı avında görürler,onların av diye tuttuklarını biz yem diye kullanıyoruz sonuçta,HappyHappy(süper provake ortamı buldum ,,gaz gaz gaz SiyirdimSiyirdimHappy)
Bul
Ömer balık diye seni bile çeker tuzlucularHappyHappyHappyHappyHappy
Bul
İzmaritmi çekiyorlar ağa yawHappy sazan çeksinlerde o zaman diyelim büyük balıkçı (nıhahaaha yaşasın kötülük, gaza devam)Siyirdim
Bul
YaKaMoZ 54 yazdı:ustam bu tuzlusucular sırığın esnediğini ancak yelken balığı avında görürler,onların av diye tuttuklarını biz yem diye kullanıyoruz sonuçta,HappyHappy(süper provake ortamı buldum ,,gaz gaz gaz SiyirdimSiyirdimHappy)
yaww tatlısucu tuzlusucu izmirli istanbullu yunan nedir bu anlamıyorum??
Bul
LeVrEkCi yazdı:yaww tatlısucu tuzlusucu izmirli istanbullu yunan nedir bu anlamıyorum??
Sakın bunları ciddi algıladığını söyleme ortakHiortada bir tatlı su org söylentisi varken aramızda (galiba kendi kendime ) gaz vermeye çalışıyoruz,kimse ters anlamıyacaktır eminim be yawSeerf
Bul
YaKaMoZ 54 yazdı:İzmaritmi çekiyorlar ağa yawHappy sazan çeksinlerde o zaman diyelim büyük balıkçı (nıhahaaha yaşasın kötülük, gaza devam)Siyirdim
olta istedinizde vermedikmi hatta istemeden takım vermedikmi tatlısucular balık tutsun tutamayan kim olursa olsun tutsun diye uğraşmadıkmı?
anlaşılan tatlı su avcıları bize bakmayacak bizde sinek kancalı çapariyle oturup sazan tutalım diye bekleyeceğiz.Siyirdim
kusura bakma ortak ben senin gibi izmarit olan suda koca koca kancaları atıp beklemem sazana ne lazımsa onu atarım Gulumsezaten benim levrek kancalarıda sazan kancası pek yabancılık çekmem heralde GulumseSeerf
Bul
YaKaMoZ 54 yazdı:Sakın bunları ciddi algıladığını söyleme ortakHiortada bir tatlı su org söylentisi varken aramızda (galiba kendi kendime ) gaz vermeye çalışıyoruz,kimse ters anlamıyacaktır eminim be yawSeerf
yaww ciddiye alsam sana özelden yazarım sonuna bi sıyırdım kafa koymayı unuttuk diyemi alıngan oldun Siyirdim
Bul
gaz meselesine gelince ben 3 senedir tatlısu organizasyonunu istiyorum ama nerede nasıl onu hiç konuşmadık,bi ara günlük bişey yapalım demiştik çatalca civarında.
hem deniz hem tatlısu olan biryer yokmu yawww Gulumsesüper olmazmı Seerf
Bul
ne yapalım ortak, alınganlık değil aşırı dikkatli olmaya özen göstermek de bunun adına,hem benden iyi bilirsin klavyenin yazdıklarının ruhu yok, ne kadar eski olsanda her şeyi net anlayamaz anlatamazsın,Smile bu arada bir daha alıngan dersen buradan sarıyere kadar menzili olan kanasım var ona göre,hatun kişi özellikleri o dediğinSiyirdimHappy
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 9 Ziyaretçi