Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
07-02-2010 Tatlısu kefali avlarına devam
ALTAYLI yazdı:AlkisTek kelime ile Allah içinize sindirsin. Tekrarını bekliyoruzSmile

Ercan abi çok teşekkür ederim soğolun..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
deniz aşığı yazdı:[quote=Uzun_ahmet]Çetin abicim ne demek gıptayla bakıyorum bak yalçın abimde hazır buyrun gelin beraber yaşayalım bu ortamı..

çok teşekkür ederimAlkiskeşke fırsatım olsa da gelebilsem 1973 yılından beri eskişehir e gelemedimSnifsinf

Abicim bak taşlar yavaş yavaş yerine oturmaya başlıyor, Sen hele bi işlerini ayarla eskişehir kesin bekliyoruz. Gel eskişehirdeki değişikliği gör..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
kasap100 yazdı:Ohh maşallah,
Sofra kurulmuş, çaylar içilmiş. Muhabbet, dostluk şahaneAlkis
Üstüne de av yapılmış. Daha ne olsun...
Hepinize can-ı gönülden tebrikler...
Afiyet olsun, daha bol ve keyifli avlara....
Rastgele...AlkisSeerf

Eyvallah bahadır aynen dediğin gibi işte,
Çok çok teşekkürler sağolun.. Sizlerede inşallah..
bucalıfikret yazdı:özlemişiz raporlarınızı en önömliside sizleri bir arada görmeyi tebrik ederim keyfinize hayranım rast gele.AlkisAlkisAlkisSeerfSeerfSeerf

Uzaktan hayranlık olmuyor reisim yaşamak lazım yaşamak...

yycolak yazdı:Çetinidemi ayartıyoruz.Bak planlar yapılmaya başladı.Allah birde yolumuzu açarsa yakında Eskişehirdeyiz.Şakasında bile heyecanlandım.Keşke olsa.Eskişehir ekibini tam kadro toplayıp bir yerlerde birde tatlı suyu denesek.Tuzlu suda çok başarılıyızya.....

Ayıpsın abicim ekibi kuruyoruz işte gelmişken ekip gelin..
Şaka olurmu be abicim, gerçekten çıkın gelin..
Balık tutmasakda olur muhabbet yeter zaten balığa fırsat bile olmaz..
realdeath yazdı:abi o ateşin yanında demlenen çay işi bilene herşeyi anlatıyor zaten.. güzel bir gün geçirdiğinize eminim..Alkis

Benim dediğim gibi kara çaydanlığın çayı başka çaylara benzemez, bilenler nasılda cevap veriyor,
Çok teşekkür ederim sağolun..
Alkis kefal avı sevdiğim avlardandır ister at çek ollsun ister yemli olsun sizlere imrenmedim desem yalan olur bir arada güzel zaman geçirmişsiniz76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Uzaktan hayranlık olmuyor reisim yaşamak lazım yaşamak...

Ayıpsın abicim ekibi kuruyoruz işte gelmişken ekip gelin..
Şaka olurmu be abicim, gerçekten çıkın gelin..
Balık tutmasakda olur muhabbet yeter zaten balığa fırsat bile olmaz..
Bak işte muhabbetten hiç şüphem olmadı.Mutlaka süper olur.Ama bir gün mutlaka.....
Bul
yycolak yazdı:Bak işte muhabbetten hiç şüphem olmadı.Mutlaka süper olur.Ama bir gün mutlaka.....
ömrümüz varsa canla başla bekleriz abicim tüm dostlarıAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:ömrümüz varsa canla başla bekleriz abicim tüm dostlarıAlkis
Canım benim.Sağ ol, var ol...
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:Alkis kefal avı sevdiğim avlardandır ister at çek ollsun ister yemli olsun sizlere imrenmedim desem yalan olur bir arada güzel zaman geçirmişsiniz76

Reis o zaman bu taraflarada bir uğrarsın marifetlerini bizde seyrederiz o halde..

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr tam gaz devam.... Albatros-gr 24 3,928 21-08-2014, 15:20
Son Yorum: Albatros-gr
  Porsuk' ta Kepenez, kasna,tatlısu kefali avı. ufuktan26 16 3,019 12-07-2014, 10:35
Son Yorum: orhanekmekci
  Çupralara kaldığımız yerden devam Cihan Deniz 33 3,875 18-05-2013, 02:20
Son Yorum: Cihan Deniz
  Kalamarlara devam ismin hakkını vermek gerek :))) fish or die 44 5,170 10-12-2012, 23:33
Son Yorum: dagistan
  çeşme dalyan kalamara devam bucalıfikret 37 4,092 12-11-2012, 18:22
Son Yorum: Salih Reis
  sisler içinde kasna avım. 2010 muratcoskun 12 2,402 13-10-2012, 18:18
Son Yorum: muratcoskun
  Boğaziçi'nin palamutlarına devam 22.09.2012 FuRkAn * 20 3,890 24-09-2012, 23:58
Son Yorum: Albatros-gr
  Eşkinaya Devam rusan 31 4,207 01-09-2012, 12:01
Son Yorum: rusan
  24.06.2012 perch'e devam sciftcan 19 3,580 14-07-2012, 19:43
Son Yorum: Krizoberill
  Marmarada derin su avlarına devam eşref sürek 34 4,705 18-12-2011, 19:26
Son Yorum: mariner8

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi