Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ercan abi çok acil
Ben sardalya ile çalıştım Seerf çok ta güzel oldu vallahiGulumseşu anda da Münir Nurettin var. Nihat inşallah Bir gün reis'le de birlikte süslenirrizSeerf
Bul
Nihat abi alacağın olsun emi, bak bu konuyu görmeden önce bulaşıkları makinaya koymuş oh bu akşamki işlerde bitti rahatlığıyla pc nin başına oturmuştum.
Ya şimdi! Yeniden bardak peynir vs. hazırlatıp bulaşık çıkardın bana oldumu şimdi Hehe.
Ooooooof offfff.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Nihat abi alacağın olsun emi, bak bu konuyu görmeden önce bulaşıkları makinaya koymuş oh bu akşamki işlerde bitti rahatlığıyla pc nin başına oturmuştum.
Ya şimdi! Yeniden bardak peynir vs. hazırlatıp bulaşık çıkardın bana oldumu şimdi Hehe.
Ooooooof offfff.
yakışır vede değer kardeşim site (taşplak)gerçekten sizler kadar değerli AlkisGulumseSeerf
Bul
Bu siteye bayıldım.Hep nostalji.Hemen sık kullanılanlara eklendi:bundan sonra her akşam beraberiz.Seerf
Bul
yycolak yazdı:Bu siteye bayıldım.Hep nostalji.Hemen sık kullanılanlara eklendi:bundan sonra her akşam beraberiz.Seerf
Yalıçın sen daha yeni mi takılıyorsun. Olsun olsun rötarı kapatırsınSeerf
Bul
ALTAYLI yazdı:Yalıçın sen daha yeni mi takılıyorsun. Olsun olsun rötarı kapatırsınSeerf

Cehalet kötü be abi.Eğitim şart.Abilerimizden öğreneceğimiz çok şey var daha.76Hi
Bul
yaw insan gibi bir baslik atsaniza yaw..
icim kalkti..zaten kafada guzel..
bir baktim basliga..
Ercan abi cok acil..
aman dedim bizim ercan abiye bir seyler oldu..
sonra konuyu okuduktan sonra..cok sukur dedim..
fakat yine de bir acil durum varmisSiyirdim
afiyet olsun Nihat
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
yycolak yazdı:Cehalet kötü be abi.Eğitim şart.Abilerimizden öğreneceğimiz çok şey var daha.76Hi
Deme be öyle abicim bak mahcup oluyorum sonraHappyHappyBu sayfadan da hepinize iyi geceleriniz olsun76
Bul
ALTAYLI yazdı:Deme be öyle abicim bak mahcup oluyorum sonraHappyHappyBu sayfadan da hepinize iyi geceleriniz olsun76
iyi geceler Ercan abi...
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:yaw insan gibi bir baslik atsaniza yaw..
icim kalkti..zaten kafada guzel..
bir baktim basliga..
Ercan abi cok acil..
aman dedim bizim ercan abiye bir seyler oldu..
sonra konuyu okuduktan sonra..cok sukur dedim..
fakat yine de bir acil durum varmisSiyirdim
afiyet olsun Nihat

Vay kardeşim tam yatar ayak konuya başka bir boyut kazandırdın. Sana duyguların için çok teşekkür ederim. Gecen güzel rüyaların bol balıklı olsun. BViz baya süslendik üstüne sohbet attık artık çekiliyorumWinkWinkWink
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bursa narlı için acil yardım teksasgkn 35 5,392 16-04-2014, 17:19
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  acil eşkina taşı LeVrEkCi 1 1,188 20-10-2013, 23:21
Son Yorum: SpinAvcısı
  acil  msn çalındı   RIFAT YAMAN 18 3,388 23-05-2007, 15:24
Son Yorum: RaPaLaCı
  acil ve önemli .... beyazzenci 10 2,965 07-12-2006, 16:57
Son Yorum: cahitusta

Hızlı Menü: