Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hummınbırd 997 csı
b arada aklima gellmisken..
sensitive(hassaiyeti)nerede kullaniyorsun..
ortalarda olsun..ne cok acik-ne cok kapali..
bir rakama biraktiginda sensitive ayarini..sonra onunla oynama..hep orada kalsin..gozun o hassaiyet ile okudugu goruntuye alissin
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:Senol,daha oncede bir yerlere yazmistim..
oncelikle sonari,dip zemini bildigin yerlerde dene..
bu sigi sularda,hatta dibi gordugun derinliklerde dene.
goz ile dip zeminin ne oldugunu gor..sonrada ekranda hangi renge tekabul ettigine bak..boylece renklerin neyi ifade ettigini daha iyi anlayacaksin diye dusunuyorum
dip zemindeki olusacak olan yukseltileri gostermiyecegine inanmiyorum..cunku cihazin hem iyi marka,hemde gelismis modeli.
ben cok marka sonar gordum-kullandim..fakat renklisini kullanmak nasip olmadi...

Tekrar teşekkür ederim.sagolun.
Bul
bu aletlerin balıgı değilde sadece işaretleyici olarak kullanılanı varmıdır acaba?yani bir buyldugum kayayı tekrar aramamak için olanı olsa tam bana gre olacak.
Bul
LeVrEkCi yazdı:bu aletlerin balıgı değilde sadece işaretleyici olarak kullanılanı varmıdır acaba?yani bir buyldugum kayayı tekrar aramamak için olanı olsa tam bana gre olacak.
Benim kullandığım bu cihaz 997 cı combo(Gps+Harita) yani sizin dediğiniz özelliğe sahiğ taşın üstüne işareti koyup bir dahaki sefer aynı yere gidebilirsin.ayrıca kayıt yapma özelliği olduğu için daha sonra bile gezdiğin yerleri tekrar izler hatta kacırdığın taş varsa sonradan bile işaretleyebilirsin.
Bul
humminbird muadili bir sonar hangisidir?
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi