Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TÜrkİye organİzasyonu 2
org. için sabırsızlanıyoruz ama bir karar alıp şu resim işini kaldırsak iyi olacak gibi. Yücel resimlere baktıkça insanın çalışası gelmiyor. Gulumse
Bul
hele şu resime bitttim amcaoğlu düşünsene çadırları buraya kuracaksın ateşi yakacaksın bizden başkası olmayacak 100 kişi vur patlasın çal oynasın SeerfGulumse

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Oralarda levreğide melanuruda ve diğerlerinide mutlaka buluruz. Özellikle kayalık olan alanlar sırtı için ideal. Hadi bakalım gel gel
Bul
yaw o kumsala koya kuramazmıyız çadırları kamp gibi misss denizin dibi sohbet muhabbet daha ne olsun Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Arkadaşlar şimdiden sitemize yakışır güzel bir organizasyon olucağına eminim emeği geçen herkese teşekkürler rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Hakikaten de süper mekan Smile Orada zıpkın ile ne av olur ama Siyirdim Av yaparken akvaryumda yüzüyormuş gibi Siyirdim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Hakikaten de süper mekan Smile Orada zıpkın ile ne av olur ama Siyirdim Av yaparken akvaryumda yüzüyormuş gibi Siyirdim
nedim kısmetse zaten oraya takımları getireceğim sadece dalacagım akşam muhabbete dalacagım gündüz denize,oltayıda oturdugum yerden atarım üstüne zili takarım öterse çekerim ötmezse dönüşte çekerim artık Gulumse
Bul
nihat o resimi koyduğun yer bizim yücelle ve ilkerle mangal yaptığımız yer en fazla 25 30 çadır sığar alan pek geniş değil bi ateş yaksak bütün çadırlar yanar mazallah fakat oranın solunda kıyı şeridinin sonunda çok müsait yücelinde dediği yer var çok çok uygunWink
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Valla çok iyi yaparsın , resmen terapi olur Gulumse
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
greek team'i kandirmak lazım. faruk abi, ahmet abi, serkan ne diyorsunuz?....
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  türkiye org hakkında yalova tatar 10 2,400 13-05-2010, 01:46
Son Yorum: bucalıfikret
  İzmir KIş organizasyonu fish or die 85 9,010 27-12-2009, 02:16
Son Yorum: yycolak
  İstanbul Kış Organizasyonu Goktug 5 1,903 27-12-2009, 02:12
  Dalyan Organizasyonu Ulaşım fish or die 220 19,032 02-10-2009, 01:07
  İzmir Organizasyonu Ulaşım fish or die 151 14,352 23-04-2009, 16:16
Son Yorum: orhanekmekci
  asıl organizasyonu ben yapıyorum evleniyorum instinct 33 4,878 03-02-2009, 20:35
Son Yorum: Krizoberill
  izmir tekne organizasyonu hakkında LeVrEkCi 12 3,923 06-05-2008, 12:50
Son Yorum: ALTAYLI
  2.İSTANBUL ORGANİZASYONU LeVrEkCi 0 1,531 20-06-2007, 09:47
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi