Furkan'cım ben bu gece her türlü acemi ve tekne engellerine rağmen 2 adet lüfer alabildim Tekneler resmen dibimizde idiler.Kendi aralarında konuştuklarını biz bile karadan dinleyebiliyorduk .Hatta etrafta sadece bir tekne kalmasına rağmen sonradan attığım yemli takımı bile koparttı bir tanesi.Sanki adamlar araba kullanıyorlar İlk önce sahte denedim ama yanıma aldığım sahteler biraz koyu kaldı ve yediremedim.Arkadan yemli (sardalye) attım ve balıkları ancak bu şekilde alabildim Gelmeyi düşünüyorsan en parlak sahtelerini almayı unutma.Hem floting hem de suspending olmalı , duruma ve avlağa göre
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
FuRkAn * yazdı:Vallaha gelebilsem çok güzel olacak bende çok istiyorum orda lüfer yakalamak resim çekseydinizde ortamı görseydik daha bollarına insallah
Furkan'cım benim kameram filan yok . Buradaki curcunayı zaten kelimelerle filan anlatmak yetmiyor , keşke olsaydı . Hatta evde hanımın cepten çekilen balık fotoları bile işe yaramadı.Pc sorun çıkartıyor
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Anladım Nedim Bey olsun balık olsun tutalım yeterki havalar patlar bu ara bozmadan bir av daha yapmaya çalışın ama yagmurlardan sonrada soğuk yaparsa o zaman iyi olacak işte
FuRkAn * yazdı:Anladım Nedim Bey olsun balık olsun tutalım yeterki havalar patlar bu ara bozmadan bir av daha yapmaya çalışın ama yagmurlardan sonrada soğuk yaparsa o zaman iyi olacak işte
Aynen ben de onu bekliyorum , kısmetse Bu gece lodos patladı ve yarın yağmur geliyormuş.Arkasından da soğuk , değme keyfimize
orhanekmekci yazdı:Hadi bakalım Nedim keyfin dilediğince olur inşallah,rastgele
Ah be abim knerde keyif Ömründe kamış atmamış adamlar "lüfer"i duyunca deniz kenarına atmışlar kendilerini Bugün saat 11:00 ile 14:00 arası lüfere gittim ama yine saati denk getiremedim.Bu lüferlerle saatleri bir türlü uyduramadık Çocuğun okula bırakılması ve alınması gibi durumlar tam da lüferle çakışıyor Ama bir tane 23 cm. çipura aldım.Fotosunu da çektim ama foto eklemeye bir bakayım öyle şansımı deneyeyim
Bu arada rapor yapmadım bunu Yalçın Abim için çektim