Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çanakkaleyi Lüferler Bastı
FuRkAn * yazdı:Kısmet inşallah haber vereceğim

Furkan'cım ben bu gece her türlü acemi ve tekne engellerine rağmen 2 adet lüfer alabildim Siyirdim Tekneler resmen dibimizde idiler.Kendi aralarında konuştuklarını biz bile karadan dinleyebiliyorduk .Hatta etrafta sadece bir tekne kalmasına rağmen sonradan attığım yemli takımı bile koparttı bir tanesi.Sanki adamlar araba kullanıyorlar Rolleyes İlk önce sahte denedim ama yanıma aldığım sahteler biraz koyu kaldı ve yediremedim.Arkadan yemli (sardalye) attım ve balıkları ancak bu şekilde alabildim Wink Gelmeyi düşünüyorsan en parlak sahtelerini almayı unutma.Hem floting hem de suspending olmalı , duruma ve avlağa göre Wink
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Vallaha gelebilsem çok güzel olacak bende çok istiyorum orda lüfer yakalamak resim çekseydinizde ortamı görseydik daha bollarına insallah
Bul
FuRkAn * yazdı:Vallaha gelebilsem çok güzel olacak bende çok istiyorum orda lüfer yakalamak resim çekseydinizde ortamı görseydik daha bollarına insallah

Furkan'cım benim kameram filan yok Snifsinf . Buradaki curcunayı zaten kelimelerle filan anlatmak yetmiyor , keşke olsaydı . Hatta evde hanımın cepten çekilen balık fotoları bile işe yaramadı.Pc sorun çıkartıyor Snifsinf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Anladım Nedim Bey olsun balık olsun tutalım yeterki havalar patlar bu ara bozmadan bir av daha yapmaya çalışın ama yagmurlardan sonrada soğuk yaparsa o zaman iyi olacak işte
Bul
FuRkAn * yazdı:Anladım Nedim Bey olsun balık olsun tutalım yeterki havalar patlar bu ara bozmadan bir av daha yapmaya çalışın ama yagmurlardan sonrada soğuk yaparsa o zaman iyi olacak işte

Aynen ben de onu bekliyorum , kısmetse Affet Bu gece lodos patladı ve yarın yağmur geliyormuş.Arkasından da soğuk , değme keyfimize Siyirdim
Bul
thunderbolt yazdı:Aynen ben de onu bekliyorum , kısmetse Affet Bu gece lodos patladı ve yarın yağmur geliyormuş.Arkasından da soğuk , değme keyfimize Siyirdim
Hadi bakalım Nedim keyfin dilediğince olur inşallah,rastgeleAlkis
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Hadi bakalım Nedim keyfin dilediğince olur inşallah,rastgeleAlkis

Ah be abim knerde keyif Snifsinf Ömründe kamış atmamış adamlar "lüfer"i duyunca deniz kenarına atmışlar kendilerini Hadiordan Bugün saat 11:00 ile 14:00 arası lüfere gittim ama yine saati denk getiremedim.Bu lüferlerle saatleri bir türlü uyduramadık SiyirdimÇocuğun okula bırakılması ve alınması gibi durumlar tam da lüferle çakışıyor Baby Ama bir tane 23 cm. çipura aldım.Fotosunu da çektim ama foto eklemeye bir bakayım öyle şansımı deneyeyim Siyirdim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Bu arada rapor yapmadım bunu Yalçın Abim için çektim Gulumse
Bul
Emrah77 yazdı:Buralarada gelse keşke...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...

Buraya da buraya daSiyirdim
Bul
Aha başardım . Yalçın Abim'in Çipurası geldi Siyirdim
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi