Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yaban tv ye tepki
Ege yazdı:yaban tv balıkçılık bakımından rezil bir kanal.. umarım yanlışlarından bir an önce dönerler..
aynen katılıyorum, balıkçılık olayı sıfır,,,sadece kendi kalburüstü gruplarının bilmem nerelerdeki kara avı görüntüleri her daim ön planda..
yok aga fransız chasse&peche kanalı gibi bir av kanalımız olamayacak bizim galibaHadiordan
Bul
haluk deniz yazdı:Arkadaşlar aslında bana göre tebliğ bile bilinçsizce hazırlanmış. 30 cm akya, 15 cm çipura, 15cm mercan, 18 cm levrek, 20 cm sinağrit bu balıkların yetişkin olduklarında nekadar büyük olduklarını düşünürsek bu boylar bence çok küçüktür. Birde bunların yüzde 5 aşağısı kabul derseniz yazıktır bu balıklara. Kuyruk kısmınıda çıkartırsanız 15 cm çipuradan geriye birşey kalmaz. Bence yaban tv nin burada yapması gereken de inatlaşmaktan ziyade pardon deyip durumu düzeltmek ve bu ikazlardan dolayı sizlere teşekkür etmektir. Yaban tv şunu da düşünmesi gerekir biz onların rakibi değil türkiyenin ilk ve tek kanalı olduğu için dostuyuz. Ve seyreden kesim olarak reyting almasına sebep olan müşterisiyiz. Hata yapılabilir bu herkes için geçerlidir, hatayı bile bile sürdürmek sürdürmek bu işte kabul edilemez. Ben bu yanlıştan yetkililerin geri adım atacağına inanıyorum.
rastgele
haluk abi adamlar tebliğe uygun av için mücadele etseler bizler gibi binlerce balıkçılık sevdalısını arkalarına alacaklar sırtları yere gelmeyecek ama ne yazık yanlış cepheyi tercih etmişler,sanıyorum çok balıklı raporlar istiyorlar ama bunun yanında kaliteli balıklı raporları göremiyorlar bile ayrıca ufak balıkların salınışlarını seyredemiyorlar bile.raytingse amaç bunları yayınlasınlar.elle balık tutan adamı yayınlayıp dururlarsa,tebliğ dışı avları yayınlayıp dururlarsa bir süre izleyicileri ve dolayısıyla reklamları düşecektir.
araphüso26 yazdı:yukarıdaki eleştirilerin hepsine katılıyorum. yaban tv genel müd.icelik gösterip cavapyazmış

Değerli Yaban TV İzleyicisi,

Kanalımızı sürekli takip etmiş olsaydınız 1 ay önce çıkan 2/2 tebliğinin mimarları Tarım Koruma Kontrol Genel Müdürlüğü ve Su ürünleri Fakültesi yetkilileri gerekli izahatı verip ilk defa burada açıklamıştı. Gönderilen Balık Avının tarihini bilmeden yani 2/2 tebliğden önce geldiğini bilmediğinizden böyle bir eleştiride bulunuyorsunuz

Saygıllarımızla
Yaban TV

2/2 tebliğ benim bildiğim kadarı ile 2008 in 8 ayında yayınlandı.. videonun tarihi yayınlanmassa zaten ben ne zaman çekilmiş bilemem eski tebliğde sazan ebatı 30 cm küspe olayını daha öncede tartıştık (geçen sene) tatmin oldunuzmu bu cevaptan. eğer 2/2 tebliğ geçen yıl değilde 1 ay önce yayınlandıysa özür borcum olabilirmi sayın genel müdüreHadiordan
evet dostlar ben yanılıyormuyum ne dersiniz ben yanılmıyorsam tekrar cavap yazacağım.yorum bekliyorum
sadece senin seyrettiğin avmış gibi bir izlenim oluşmuş ben orada birçok tebliğe aykırı av gördüğüm için bıraktım o kanalı izemeyi zaten Rolleyescevap vermeye bende herkese cevap veriyorum ama önemli olan doğru cevabı bulup vermekte Baby
Bul
Arabım noldu değişiklik varmı, gelen herhangi bir mail varmı..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
son maile cevap gelmedi bugün sizlerden gelenler köşesinde lalabalık avı vardı... ama gökkuşğımı değilmi balıkları yakından göstermediği için karar veremedim solucanla tutuyorlardı...tahmini 10 cm büyüklüğünde balıkları torbaya atıyorlardı..anlıyacağınız takipteyimWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yaban Tv Ve Bİz ERDEMYILMAZ 20 3,610 28-03-2008, 09:46
Son Yorum: balıkcızakir1
  Yaban Tv Eşkiya Hunter 19 2,807 01-09-2007, 20:47