Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kim kimdir ne iş yapar :)
Merhaba ben Erkan 1981 doğumlu Diyarbakırlıyım vede evliyim 2.5 yaşında bir oğlum var balığa 15 yıllık aradan sonra sigarayı bırakınca başladım. Deniz balıkçılığı ilk kez yapmakla birlikte denizden ve spin avcılığından vaz geçeceğimi hayal bile edemiyorum. Yaklaşık bir yıldır spin yapıyorum yalnız levreği yakalayamadım Sad

Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bul
ocak 93 diyarbakır doğumluyum, antalyada yaşıyorum, akdeniz hukuk son sınıf öğrencisiyim, tatlı su uzmanlık alanımdır, denizde pek başarılı sayılmam, ama geçen hafta 36 kiloluk derin su orfozu yakaladım. siteye yeni kaydoldum nasıl atacağımı söylerseniz fotoları paylaşabilirimGulumse
Bul
büyükbalıkçı yazdı:ocak 93 diyarbakır doğumluyum, antalyada yaşıyorum, akdeniz hukuk son sınıf öğrencisiyim, tatlı su uzmanlık alanımdır, denizde pek başarılı sayılmam, ama geçen hafta 36 kiloluk derin su orfozu yakaladım. siteye yeni kaydoldum nasıl atacağımı söylerseniz fotoları paylaşabilirimGulumse
Aktivasyon konusunda bu sorunuz ile ilgili cevap verildi Muhammet bey (Amatör Balıkçı )
Tekrar hoşgeldiniz..
Bul
büyükbalıkçı yazdı:ocak 93 diyarbakır doğumluyum, antalyada yaşıyorum, akdeniz hukuk son sınıf öğrencisiyim, tatlı su uzmanlık alanımdır, denizde pek başarılı sayılmam, ama geçen hafta 36 kiloluk derin su orfozu yakaladım. siteye yeni kaydoldum nasıl atacağımı söylerseniz fotoları paylaşabilirimGulumse

hoş geldin sevgili kardeşim.
Bul

Muhammet ailemize hoşgeldin keyifli paylaşımlar...

Tatlı su uzmanlık alanın denizde acemisin 36 kiloluk derin su orfozu yakalamışsın ya denizlerde usta bir balıkçı olsan kaç kilolulugunu yakalayacaktın acaba 36 kiloluk orfozu çok merak ettimSeerf
Bul
muhammet hoşgeldin.derinsu orfozunun hikayesini bende merakla bekliyorum.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Hoşgeldin muhammet,tanışma odasında bunun gibi kendini tanıtsaydın.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul
Aramıza hoşgeldiniz.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
yycolak yazdı:hoş geldin sevgili kardeşim.

HAŞİM77 yazdı:Aramıza hoşgeldiniz.Alkis

ikinize bir fırca atayım tanışma konusu değil lütfen dikkat edelim bilhassa yalçınbey size söylüyorum sazangibi konulara atlama.HadiordanSiyirdimHeheHappy
Bul
Ismim ferit peker antalyada ikamet ediyorum lara bolgesinde daha yeni sayilirim balikcilik konusunda evli bir cocuk babasiyim genelde geceleri avlanirim bu arada yasim 27Gulumse
Ferit PEKER
Antalya/ Lara
27 temmuz 1986
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi