Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Birol-Salih Reis...Yaristilar
Faruk abi öyle veya böyle sonuçta iş yapmışlar ve marifetlerini sergilemişler bereketli ve afiyet olsun, onlar berabere kaldı balıklarda sana kaldı..SiyirdimSiyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
faruk abi bereketli ve afiyet olsun çok güzel balıklar almışsın yine sahteler seni boş döndürmemiş avdan Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
faruk abi tebrik ederim.stres atmışsınız .Balıklar içinde afiyet olsun.
deniz avcısı olmadığım için tatilden tatile yanımda bol olan şey çaparidir.yardımıma o koşuyor.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
thunderbolt yazdı:Sahte yem raporlarına çok güzel bir tanesini daha eklenmiş . Öncelikle rapor ve balıklar için teşekkürler.Sonuç için ise tebrikler Alkis Afiyet şeker olsun Seerf
tesekkurler Nedim..sizlerede iyi avlar
MaVrUşGiL yazdı:Faruk abi, güzel av yapmışsın tebrik ederim Alkis.
Sana bir sorum birde tavsiyem olacak;

Bu hanos balığı 2 sene önce gökçeadada oltama fazlası ile takıldı ama tanımadığım için itina ile çıkarılıp denize geri gönderildi. Bu balık yeniyormu?

Tavsiyeme gelecek olursak (tabiki kıyı avcısı olarak sizlerin yanınızda tecrübem yok sayılacak kadar az olsada deneyim ve gözlemlerim doğrultusunda) kullanacağın rapalalarda küçük bir parçada olsa kırmızı renk olması avantajın olacaktır diye düşünüyorum. Hatda kırmızı renk taşımayan ve iş yapmayan rapalalarının kafa altlarına oje veya seramik (CD) kalemiyle kırmızı renk atıp tekrar dene derim.

Rast gelsin.
tesekkurler Serkan..oncelikle kimsenin --kimseden tecrubesi fazla degildir...her kisinin degisik sekilde,ve konularda tecrubesi vardir..burada bunlari paylasiyoruz.
benim kullandigim rapalalarin kirmizi olanlari da var..kirmizi konusunu biliyorum-haklisin o konuda..fakat bulutlu havada daha evvel Birol sari rapala tavsiye etmisti,(bir konuda)ondan dun onlari kullandim..eger kirmizi sari olsaydi daha iyi olurmuydu,hemfikirim bana gorede olurdu..
hanos baligi kizartilip yeniyor..fakat ne demekse o martilarin payi veya canli ise denize iade ediliyor....hatta dunku tuttuklarimdan bazilari epey buyuktu..bir tanede perka var gormiye deger (fotosu asagida)
tavsiyen icin de tesekkurler

bahriyeli yazdı:bereketli olsun faruk abi her iki rapalanında çalışması sana zevk vermiş afiyet şeker olsun rstgeleAlkisSeerf
evet Ismail rapalalarin calistigini gormek zevk veriyor...ki calismayan rapalaya dusman gozu ile bakiliyorSiyirdimsizlerede rastgele
yycolak yazdı:Farukcum,
Tebriklerim gönülden...
Ne olursa olsun nevaleyi doğrultuyorsun.
Ne hava dinliyorsun ne yorgunluk.
Keşke bende yapabilsem.
Orhan Abiyle sana gıpta ediyorum valla.Afiyetler olsun.
tesekkurler Yalcin...senin calisma saatlerin musade etmiyor..benim saat avantajim var(dukkan saatleri)..Orhan abimin de tabii..cok sagol

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Salih Reis yazdı:Farik abicim süpersin Alkis

ismimi görünce şaşırdım sonradan anladım Smile

güzel paylaşımın için teşekkür ederim.

bu arada benim önerdiğim 10 TL. civarı, youzuri ler 20 TL. civarı
fiyatı da dikkate alırsak 2 kat fazla yakalamış değil mi Happy

Türkiye den kucak dolusu sevgiler,

gönlündeki balık oltana rastgele
tEsekkurler Salih..rapalalarin dun ikisi de 10 puan aldi..ve rapala kutumda ki (ve gonlumdeki)ozel yerlerini aldilar..fiyat konusu aklima gelmedi..dedigin gibi ,o zaman seninkinden cift baglayip salmak gerekirmisSiyirdim

selamlar-saygilar..
sizlerede rastgele
Bul
bucalı Murat yazdı:tebrikler Faruk abi.Sahte balıkla güzel iş çıkarmışsınız, elinize sağlık,afiyet olsun.Avınız bereketli olsun. Devamında daha iyilerine inşallah
tesekkurler Murat..sizlerede bundan daha iyi avlar dilegiyleSeerf
harun77 yazdı:az olsun temız olsun gaye ıyotun havasını ıcımıze cekmek ellerınıze sağlık Alkis
o deniz havasi var`ya..insanin butun yorgunluk ve stresini aliyor..az -temiz konusuna gelince inan bende ayni fikirdeyim...ozellikle attigim paragatlarda,emin ol.cok balik istemiyorum..az ve temiz ciksin..
tesekkurler Harun
balıkcı uğur yazdı:dortsluk kazanmış anlaşılanSiyirdimAlkis
her zaman dostluk bir sekilde kazanir Ugur
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Faruk abi öyle veya böyle sonuçta iş yapmışlar ve marifetlerini sergilemişler bereketli ve afiyet olsun, onlar berabere kaldı balıklarda sana kaldı..SiyirdimSiyirdim
tesekkurler Ahmet..dedigin gibi az evvel galip gelen baliklarin hatri sorulduSiyirdim..sizlerede rastgele
fish or die yazdı:faruk abi bereketli ve afiyet olsun çok güzel balıklar almışsın yine sahteler seni boş döndürmemiş avdan Seerf
tesekkurler Murat..dun guzel zevk yaptim..gectigimiz hafta sonunun acisini cikardim diyebilirim
SerenaY66 yazdı:faruk abi tebrik ederim.stres atmışsınız .Balıklar içinde afiyet olsun.
deniz avcısı olmadığım için tatilden tatile yanımda bol olan şey çaparidir.yardımıma o koşuyor.
tesekkurler Ilker...dun acaip keyif aldim...capariye gelince,teknede olmassa-olmazlardan....tehlike aninda cami kiriniz misali...yokluga her zaman o yetisiyor..sizlerede rastgele
Bul
Buradaki hanosu görmemişimBobobayağı iyiymiş,bunun gibileri oldukca lezzetli olurlar,afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Buradaki hanosu görmemişimBobobayağı iyiymiş,bunun gibileri oldukca lezzetli olurlar,afiyet olsunSeerf
ilk sayfadaki balik fotolarinda bu foto yok...haklisin,oradaki baliklar sadece 5 tane..
yeri gelmisken,sahtenin uzerindekine(birinci sayfadaki foto) hanos diyoruz....su sonradan koydugum fotoda(cevap 34 te) olan tas baligina biz PERKA diyoruz....siz ne diyorsunuz?

NOT:etini denemek icin ilk bu baligi kovaya aldim...sonradan vazgectim,martilara attim
simdi senin yazdigini okuduktan sonra yazik olmuis diyorum
Bul
Tebrikler aretlik Alkis Fotolar canlı ve şahane Alkis yeni rapala denemek her zaman iyidir en sonunda hangisi daha verimliyse onu devamlı kullanırsın Seerf Rastgele
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr Salih Reis`in sansina Albatros-gr 33 4,806 30-12-2012, 23:17
Son Yorum: Albatros-gr
  14-9-09 büyük reis ve levrekci lüferleri LeVrEkCi 47 6,440 17-09-2009, 22:18
Son Yorum: Zıpkıncı
  Ozan ve Birol'dan Boğaziçi'nin Çinekopları-20 balıkoltası 40 5,717 18-01-2009, 21:02
Son Yorum: balıkoltası
  büyük reis 23-24\07\2008 levrek avı LeVrEkCi 32 5,014 10-08-2008, 12:56
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi