Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
26-Nisan-2009 İzmir Çeşme organizasyonu yapıldı
kasap100 yazdı:Aynen abi.Maalesef.Bir yanda su ürünleri ihracatı dolar basıyor diyoruz.Bir yandan da nesli bozuyoruz.Bunlara dikkat edip, gerekli düzenlemeler yapılmalı.
uzulerek soyluyorum ama Snifsinf..maddiyat her seyden once geliyor ne yazik ki
Bul
Albatros-gr yazdı:uzulerek soyluyorum ama Snifsinf..maddiyat her seyden once geliyor ne yazik ki

SnifsinfÇocuklarımız balıkları fotoğraflardan öğrenecek böyle giderseRolleyes
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
kasap100 yazdı:SnifsinfÇocuklarımız balıkları fotoğraflardan öğrenecek böyle giderseRolleyes
vallahi ne yazik ki oyle..
denizlerin kirlenmesi bir yandan,diger taraftan gopanin bu uzucu ornegi..
dahada bilmedigimiz ve gormedigimiz kim ne kadar olumsuz gelismeler vardirNayirolamaz
insallah yanilirim
Bul
Elinize kolunuza gönlünüze sağlık güzel bir org olduğu resimlerden belli önemli olanıda birliktelik ve tanışma deniz ve balıkda ortak zevklerin mayasıAlkis
Bul
Helal olsun dostlar resimler den de görüldüğü üzere çok güzel muhabbet, ortam ,balıkçılık yapmışsınız tebrik ederim muhabbetiniz daim olsun saygılar.AlkisAlkis
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
organizasyona katılan , ve her konuda anlayışlı olarak bana yardımcı olan üyelerimize ve misafirlerimize bende çok teşekkür ederim. Yine çok güzel bir organizasyon geçirdik. Tek sıkıntımız istediğimiz merayı tam olarak bulamamamızdı, ancak yine de herkes yeteri kadar balığını aldı, birtek orhan abi coştu ve at çek gopez yaparak 1-2 saat hiç durmadan çalıştı Smile bu organizasyonda yeni üyelerimiz kasap100 bahadır abi , yycolak yalçın abi , cemako cem abi yi tanıma şansını bulduk ve 40 yıldır berabermişşiz gibi muhabbetimizi yaptık,güldük eğlendik.Hatta bahadır abinin misafiri dayıyı denize atmayı bile düşündük Siyirdim ( bahadır abiyle ikimizin ortasında oturdu o çekti biz baktık aynı yemleri takmamıza rağmen bize vuruş bile olmadı dayı attığını çekti Smile ) İlk organizasyonumuzda 22 kişiydik ikincide 26 bu organizasyonda 30 kişi olduk aksilikler olmasa 40 kişiyi bulacaktık. İnşallah bir sonraki organizasyonumuz daha güzel ve sistemli olacak. bu arada nihat abinin istanbuldan gönderdiği soslu zeytini , ercan abi ve aytuğ abinin acılı ezmeleri tadılmaya değerdi. Ben kendi adıma çok zevk aldım , muhabbet sohbet balıkçı dostları görnek herçekten çok güzeldi. Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Öncelikle büyük bir özveri ile bu organizasyonun yapılmasında emeği geçen tüm yönetici arkadaşlara, sonrada bu organizasyona katılan tüm arkadaşlara çok teşekkürlerimi sunarım. çok keyeifli ve güzelbir gün geçirdik.AlkisAlkisAlkisAlkis
kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz
ERTÜRK ÇELİKKALELİ

16/03/1969 İzmir Hatay
0 rh +
Bul
fish or die yazdı:organizasyona katılan , ve her konuda anlayışlı olarak bana yardımcı olan üyelerimize ve misafirlerimize bende çok teşekkür ederim. Yine çok güzel bir organizasyon geçirdik. Tek sıkıntımız istediğimiz merayı tam olarak bulamamamızdı, ancak yine de herkes yeteri kadar balığını aldı, birtek orhan abi coştu ve at çek gopez yaparak 1-2 saat hiç durmadan çalıştı Smile bu organizasyonda yeni üyelerimiz kasap100 bahadır abi , yycolak yalçın abi , cemako cem abi yi tanıma şansını bulduk ve 40 yıldır berabermişşiz gibi muhabbetimizi yaptık,güldük eğlendik.Hatta bahadır abinin misafiri dayıyı denize atmayı bile düşündük Siyirdim ( bahadır abiyle ikimizin ortasında oturdu o çekti biz baktık aynı yemleri takmamıza rağmen bize vuruş bile olmadı dayı attığını çekti Smile ) İlk organizasyonumuzda 22 kişiydik ikincide 26 bu organizasyonda 30 kişi olduk aksilikler olmasa 40 kişiyi bulacaktık. İnşallah bir sonraki organizasyonumuz daha güzel ve sistemli olacak. bu arada nihat abinin istanbuldan gönderdiği soslu zeytini , ercan abi ve aytuğ abinin acılı ezmeleri tadılmaya değerdi. Ben kendi adıma çok zevk aldım , muhabbet sohbet balıkçı dostları görnek herçekten çok güzeldi. Alkis
birdahakine 1 tekne yetmeyecek bence murat,bu tip organizasyonları biraz daha yaz döneminde yaparsak o zaman sanıyorum 100 kişi bile olabilinir.
afiyet olsun Seerf
Bul
Organizasyonu ben kısaca söyle anlatıyorum her yıl 2 veya 3 kez en az 30 arkadaş biraraya gelip tekne kiralıyoruz. Ver elini deniz ver muhabbet ver boğmaları sabahın köründen.Gün gidip biterken yorgunluğu bir kenara atıp tekrarını özlemeye başlıyorsun. Allah içimize sindirsin çok keyifli oldu çok. Ben ve İsmail bir ara Org.şarkısını söyledik (Neden saçların beyazlaşmış arkadaş) şarkı bittiğinde kimse başka bir şarkı isteyemez durumda idi. Hatta öyle bittilerki alıkışlaymadılar bile ahahaha. Sanırım bu şarkıyı bir dahaki performansa kadar söyleyemeyeceğiz. İsmail kardeşim müthiştin
Bul
vallaha organizasyon süperdi ben balık tutmaktan yoruldum hesabını siz yapın artık.

amaMahcup ben ismail ve ahmet için hayırlı bitmedi sonu.Snifsinf
biz bir sürü balık tuttuk ama eve bir tek balık bile götüremedik ahmet sepet gibi birşey getirmişti ama adını bilmiyorum yakaladığımız balıkları içine koyup denize salıyorduk böğlelikle balıklarımız ziyan olmıyacaktı ama bizim balık dolu sepet tam dönüş zamanı kopup mavi derinl,klerde kayboldu ve tabi bizde çöktük.evlere birtek balık bile götüremedikSnifsinf

ayrıca organizasyonda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler
herkes bize acemi olduğumuz için yardımlarını esirgemedi sağ olsunlar hiç sallamadılar başlarından ama orhan abime ayrıca teşekkür etmek isterim yolculuğun başından sonuna kadar hep bizimle ilgilendi şu yem burada bu iğne burada kullanılır.benim bel rahatsızlığını bildiği için yastık bile buldu bana Allah razı olsun hakkı ödenmez vallahi.AffetAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Türkiye 6. organizasyonu LeVrEkCi 80 4,052 10-05-2017, 15:20
Son Yorum: bucalıfikret
  14 mayıs istanbul organizasyonu LeVrEkCi 21 588 05-05-2017, 09:06
Son Yorum: yaser2sultan
  Türkiye 5. organizasyonu resim ve videoları 2016 LeVrEkCi 64 6,733 28-06-2016, 07:41
Son Yorum: tugayerdogan
  organizasyonu nerede yapalım? LeVrEkCi 126 7,295 18-02-2016, 02:30
Son Yorum: oguzcanagca
  Türkiye 4.organizasyonu gelibolu-mayıs 2015 LeVrEkCi 186 20,542 15-01-2016, 08:49
Son Yorum: yaser2sultan
  2015 Türkiye organizasyonu LeVrEkCi 1,221 120,809 10-05-2015, 20:44
Son Yorum: LeVrEkCi
  2014 erdek organizasyonu başladı erdekli 13 3,002 09-06-2014, 12:42
Son Yorum: YaKaMoZ
  2014 Erdek Turanköy Organizasyonu LeVrEkCi 613 58,182 08-06-2014, 22:35
  Türkiye organizasyonu yoklama LeVrEkCi 39 6,716 21-01-2014, 15:12
  Türkiye organizasyonu 4-5/10/2008 LeVrEkCi 146 21,542 21-05-2013, 09:33
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü: