Yorumları: 15,531
Konuları: 117
yer elmasının kabuklarını toprağa göm bir sene sonra heer yer yer elması bahçeli bir evde otururken benimde bahçede çoktu ama taşındık şimdi bahçeye hasretiz
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 574
Konuları: 9
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
araphüso26 yazdı:yer elmasının kabuklarını toprağa göm bir sene sonra heer yer yer elması bahçeli bir evde otururken benimde bahçede çoktu ama taşındık şimdi bahçeye hasretiz
Bende öyle yapmışdım

şimdide temizlemeye çalışıyom
Bornova - izmir
Yorumları: 1,650
Konuları: 117
afiyet olsun orhan abi, bende 2000 senesinde solucanı karadenizde denemiştim,sonuç olarak 3 tane barbun balığı aldım, marmarada hiç denemedim, bu sene denemek lazım
Hakan Arslan
1978 Bursa - Keşan (saros körfezi)
Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın;
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!
Lakerda yazdı:Zaman zaman ''toprak solucanı yem olarak denizde iş yaparmı yapmazmı'' sorularıyla karşılaşıyorduk.Cevaplar genelde tahminde ve teoride oluyordu.Böylece iş yaptığını da öğrenmiş olduk.Her halde tuz oranı Ege'ye göre daha düşük olan Marmara ve Karadeniz'de iyi sonuçlar alınabilir diye düşünüyorum.Ama buraların Ege ve Akdeniz'e göre avantajlı olduğu daha cazip bedava bir yem var:midye !(Canlı boru kurdu ve teke kadar verimli olmasa da). Her kayalıkta her iskele ayağında;kumlukta bolca bulmak mümkün.Paylaşım için teşekkürler Orhan kaptan.
Ben bundan sonra yem olarak kullanabilirim
fish or die yazdı:bereketli ve afiyet olsun mezelik çıkmış orhan abi , tepsiyi özlemiştik artık
solucanda denenmiş oldu böylece demekki iş yapıyor
Teşekkür ederim
rusan yazdı:Orhan abi güzel av olmuş tebrikler. Bahçen de çok güzel. Solucanla izmarit tutman beni çok sevindirdi artık bende yem olarak solucan kullanıcam hem bulunması da çok kolay.
teşekkür ederim Ruşan,sanada şimdiden rasgele
murkican yazdı:Orhan abi tebrikler. Yem doğal, av doğal, bahçe ürünleri doğal. Ortamda her şey doğal. Afiyet olsun.
Teşekkür ederim Murat
Bornova - izmir
bahriyeli yazdı:orhan abi bereketli olsun solucan ve salyongoz sorusuda yanıt bulmuş oldu sayende paylaşım içn teşekkürler rastgele.
Bende teşekkür ederim İsmail
MaVrUşGiL yazdı:http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=4833
Yukarıda verdiğim linkde, solucanla yakaladığım balıklarla ilgili bilgi vermiştim.
Özellikle barbun avında sair (borokurdu, teke vs..) yemlere göre daha verimli avlar gerçekleştirdim. Altdaki resimlerdeki balıklar solucan ile yakalanmıştır.
Orhan abide bu denemeyi yaparak solucanın denizde iş yaptığını bir kez daha ispatladı.
Orhan abi güzel resimler ve paylaşım için teşekkürler.
Böylece bende solucanı rahatlıkla kullanabilirim
lapin yazdı:Orhan abi, domateslerin fidanları kendi üretiminmi sanırım küçükbahçe mahsülü çok lezzetli olmalılar biz istanbulda saman gibi hormonlularını tüketiyoruz gerçi ben yemiyorum gelince fidanlardan banada ayırırmısın şimdiden kolay gelsin hem balıkçılığı hem ziraati senden öğreneceğim tam benlik yakında görüşmek üzere selamlar
Hayırlısıyla emekli olup buralara yerleşirsin

Bornova - izmir
ANTALYALI07 yazdı:orhan abi güzel bir av olmuş,solucan iş yapıyorsa ne mutlu sana,artık yeme para vermek yok
gerçekten bahçede muhteşem abi,paylaşım için teşekkürler.
Teşekkür ederim Aytekin,bundan sonra solucan hazır
cesuryürek77 yazdı:afiyet olsun orhan abii
Teşekkür ederim
harslan1978 yazdı:afiyet olsun orhan abi, bende 2000 senesinde solucanı karadenizde denemiştim,sonuç olarak 3 tane barbun balığı aldım, marmarada hiç denemedim, bu sene denemek lazım
Teşekkür ederim
Bornova - izmir