Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MERCANIM geldi.
Eline emegine saglık Rauf abi güzel balıklar almışsın yine
Gideceği limanı bilmeyene rüzgar ne yönden eserse essin fayda etmez.
Bul
rauf abi bereketli olsun güzel av olmuş
Bul
ANTALYALI07 yazdı:rauf abi maşallah derinsu avı yine bereketli geçmiş,mercanlar süper gerçekten.
rauf abi takımları kendin yapıyorsun sanırım çok güzel bir takım ellerine sağlık.ben burada aradım,bulamadım,kendim çelik telle yapmaya çalışacağım.paylaşım için teşekkürler..
Evet kendim yapıyorum pırdöndülerimi kendin yapıcaksın yoksa bedenimi bedense yapmana gerek yok uygun olmaz internetin var ben sana resmini yollayım internetten veya antalyadan temin edebilirsin.
[Resim: derinsukstekleri7on7000wa7.jpg]
[Resim: derinsukstekleri10ad3uz4.jpg]
ikinci resimdeki takımdaki pırdöndüler kendi imalatım.
çok teşekkürler rauf abi.birde bu takımdaki iğneler çelikmi galvanizmi,rauf abi takım çok sağlam görünüyor,bu takımıda hiç bir balık patlattımı takımı acaba..
remixon yapıyorsa bulurum abi.çok teşekkürler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
ozoca51 yazdı:rauf abinin avlak bölgesinde çok balon balığı olduğu için o takımı kullanıyor.zira balonun kestiği iğneyi tekrar bağlamak kolay oluyor.

özgür, bilgi için teşekkürler. rastgele...
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
ANTALYALI07 yazdı:çok teşekkürler rauf abi.birde bu takımdaki iğneler çelikmi galvanizmi,rauf abi takım çok sağlam görünüyor,bu takımıda hiç bir balık patlattımı takımı acaba..
remixon yapıyorsa bulurum abi.çok teşekkürler.
İğneler galveniz maalesef takım potlatmak bu av tekniğinde mukedderatRolleyesbu fırdöndü ceşidi teknik olarak co iyi balığın katiyyen brdene sarılmasını ölüyor ve tabiatıyla dolanıp döne döne yukarı gelirken misinanın kopmasını önlediği gibi takımın deforme olmasını gam yapmasını önlüyor ama yapılış hatası nedeniyle bu fırdöndü kopuyor fırdöndü 47 kşloya dayanıklı diye yassada 3-5 avdan sonra aşınma oluyor ve ana bedenin bağlı olduğu halka delikten cıkıyor.
[Resim: hatalyerlerwy6.png]
Şimdi bu marka fırdöndülerin bir başka tipleri av onların kolları kısa ve daha kalın malzemeden yapılmış onlar daha iyi diyorlar yeni yeni deniyorum sende bulabilirsen onu al derim.
LeVrEkCi yazdı:rauf abi motorda ne sorun olmuş tam olarak ve neden olmuş bilgi alabildinmi?aynı motordan bendede var tedbirli olmakta fayda var diye sordum.
bu arada oğlunla yaptıgın çekimide seyrettim insan heyecanla bekliyor ne geleceğini.emeğine sağlık teşekkürler.
Nihat en evvel arızayı anlatayım motor soğuk iken cekiyorsun calışıyor sonra yola cıkıyorsun bir saat bişi yok ara sıra tekleme var stop ediyorsun sonra zorda olsa calışıyor.Sonraları yani daha ileri zamanlarda giderken tekleme coğalıyor ara gazı vererek stop yapmasını önlüyorsun ama stop ettiği zaman daha zor calıştırıyorsun.daha sonraki zamanlarda yine sabahları yani soğuk motor calışıyor ama biraz daha zor calışıyor ve cıkıyorsun yola bu sefer stop ettiği zaman bağzan yarım saat uğraşıyorsun calıştırmak icin calışıyor gaz verriken stop ediyor veya vitese taktığın zaman stop ediyor arıza böyle yavaştan başlayıp gittikce coğalıyor.Motoru tamir eden ustanın bana söylediği aşada resmini eklediğim bobin ateşleme bobini imiş soğukken akımı geciriyor ısındıktan sonra ya akımı zayıflatıyor yada kesiyor.Bir başka bobinle değiştirdi arıza yapmadı sonra taktığı bobini cıkarıp eskisini taktı yine calışmadı böylece arıza tespit edildi bu bobinin bulunduğu yer volannın alt tarafı gözle görülmüyor volan 3 ayaklı cektirme ile anca cıkarılabiliyor. yeterince acıklama yaptım sanıyorum selamlar.
[Resim: 96314598jf9.png]
Bu bobinin istanbulda tellerinin sarılıp sarılmadığını bilmiyorum sardırıp yedekte dursun diyorum tanıdığın varsa öğrenebilirmisin.
Çok güzel av olmuş Rauf abi. Bereketli ve afiyet olsun
Sazanları özledim...
Bul
Konuya ilgi ve gösteren arkadaşlarımın hepsine teşekkürler rastgelsin.
Abi av çok güzel, bilgiler çok güzel. Teşekkürler.
Bize tüm bu güzellikleri veren Allah'a çok teşekkür ederim.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  03 Kasım 2013 '' 90 +3 '' Alyanaklar Uzatmalarda Geldi. Sargoz35 12 2,019 05-12-2013, 00:10
Son Yorum: bucalıfikret
  Geldi bahar ayları,gevşer gönül yayları... ishak BALLICA 37 6,136 10-03-2013, 12:38
Son Yorum: ishak BALLICA
  Torik geldi. 3 Kasım 2012 Torik Orhanbaba 36 5,703 09-11-2012, 08:34
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  Deniz anayla aram düzeldi Mırmırlar geldi Cihan Deniz 51 4,140 16-06-2012, 13:24
Son Yorum: Cihan Deniz
  Aklıma korkunç bi cin fikir geldi. SinekOltasi 35 5,716 11-09-2011, 04:48
Son Yorum: bucalı
  Boğaz Resimleri Yeni Geldi. ufuktan26 23 5,004 13-12-2010, 12:12
Son Yorum: LeVrEkCi
  20-03-2010 Levrekçi Yalova ya Geldi. doktor 29 4,427 25-03-2010, 18:03
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  tavalıklar geldi bucalıfikret 26 3,821 19-07-2009, 08:27
Son Yorum: yycolak
  sonunda bahar bizim buralarada geldi baris_tutuk 14 2,523 04-05-2009, 10:34
Son Yorum: b.kral
  kalkan beklerken bu arkadaş geldi BALIK and OZAN 4 2,633 11-09-2006, 15:53