11-11-2008, 19:24
Eline emegine saglık Rauf abi güzel balıklar almışsın yine
Gideceği limanı bilmeyene rüzgar ne yönden eserse essin fayda etmez.
MERCANIM geldi.
|
11-11-2008, 19:24
Eline emegine saglık Rauf abi güzel balıklar almışsın yine
Gideceği limanı bilmeyene rüzgar ne yönden eserse essin fayda etmez.
12-11-2008, 02:26
rauf abi bereketli olsun güzel av olmuş
12-11-2008, 09:28
ANTALYALI07 yazdı:rauf abi maşallah derinsu avı yine bereketli geçmiş,mercanlar süper gerçekten.Evet kendim yapıyorum pırdöndülerimi kendin yapıcaksın yoksa bedenimi bedense yapmana gerek yok uygun olmaz internetin var ben sana resmini yollayım internetten veya antalyadan temin edebilirsin. ![]() ![]() ikinci resimdeki takımdaki pırdöndüler kendi imalatım.
12-11-2008, 09:39
çok teşekkürler rauf abi.birde bu takımdaki iğneler çelikmi galvanizmi,rauf abi takım çok sağlam görünüyor,bu takımıda hiç bir balık patlattımı takımı acaba..
remixon yapıyorsa bulurum abi.çok teşekkürler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
12-11-2008, 13:22
ozoca51 yazdı:rauf abinin avlak bölgesinde çok balon balığı olduğu için o takımı kullanıyor.zira balonun kestiği iğneyi tekrar bağlamak kolay oluyor. özgür, bilgi için teşekkürler. rastgele...
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
12-11-2008, 19:16
ANTALYALI07 yazdı:çok teşekkürler rauf abi.birde bu takımdaki iğneler çelikmi galvanizmi,rauf abi takım çok sağlam görünüyor,bu takımıda hiç bir balık patlattımı takımı acaba..İğneler galveniz maalesef takım potlatmak bu av tekniğinde mukedderat ![]() ![]() Şimdi bu marka fırdöndülerin bir başka tipleri av onların kolları kısa ve daha kalın malzemeden yapılmış onlar daha iyi diyorlar yeni yeni deniyorum sende bulabilirsen onu al derim.
12-11-2008, 19:33
LeVrEkCi yazdı:rauf abi motorda ne sorun olmuş tam olarak ve neden olmuş bilgi alabildinmi?aynı motordan bendede var tedbirli olmakta fayda var diye sordum.Nihat en evvel arızayı anlatayım motor soğuk iken cekiyorsun calışıyor sonra yola cıkıyorsun bir saat bişi yok ara sıra tekleme var stop ediyorsun sonra zorda olsa calışıyor.Sonraları yani daha ileri zamanlarda giderken tekleme coğalıyor ara gazı vererek stop yapmasını önlüyorsun ama stop ettiği zaman daha zor calıştırıyorsun.daha sonraki zamanlarda yine sabahları yani soğuk motor calışıyor ama biraz daha zor calışıyor ve cıkıyorsun yola bu sefer stop ettiği zaman bağzan yarım saat uğraşıyorsun calıştırmak icin calışıyor gaz verriken stop ediyor veya vitese taktığın zaman stop ediyor arıza böyle yavaştan başlayıp gittikce coğalıyor.Motoru tamir eden ustanın bana söylediği aşada resmini eklediğim bobin ateşleme bobini imiş soğukken akımı geciriyor ısındıktan sonra ya akımı zayıflatıyor yada kesiyor.Bir başka bobinle değiştirdi arıza yapmadı sonra taktığı bobini cıkarıp eskisini taktı yine calışmadı böylece arıza tespit edildi bu bobinin bulunduğu yer volannın alt tarafı gözle görülmüyor volan 3 ayaklı cektirme ile anca cıkarılabiliyor. yeterince acıklama yaptım sanıyorum selamlar. ![]() Bu bobinin istanbulda tellerinin sarılıp sarılmadığını bilmiyorum sardırıp yedekte dursun diyorum tanıdığın varsa öğrenebilirmisin.
12-11-2008, 22:58
Konuya ilgi ve gösteren arkadaşlarımın hepsine teşekkürler rastgelsin.
14-11-2008, 10:13
Abi av çok güzel, bilgiler çok güzel. Teşekkürler.
Bize tüm bu güzellikleri veren Allah'a çok teşekkür ederim.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|