Yorumları: 15,531
Konuları: 117
bucalıfikret yazdı:ne o arap uzunu yanlızmı bırakıyorsun inanmam biriniz eskişehirde biriniz istanbulda olmaz oyle şey yinede uzunsuz yapamassın benim kanımca doğrumu.
abi yanlız bırakmak değil uygun olamam dedim yoksa tuvalete bile beraber gidecez nerdeyse
![Siyirdim Siyirdim](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/siyirdim.gif)
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 500
Konuları: 45
"kıçı ıslanmayan balık tutamaz"
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
balıkcızakir yazdı:Hüseyinim bir laf vardır,Kambersiz düğün olmaz.Şimdi sensiz bir toplantının tadı olmaz inşallah gelmeye çalışırsın.Hoşca kalın...
teşekkür ederim zakir abi şartları zorlarım ama zor gözüküyo
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
LeVrEkCi yazdı:tekne fiatı ögrenmeden bu işe kalkışamayız arkadaşlar önce bi tekne fiatı alalım sonra kişi sayısını çıkartalım bence yemeksiz herkes kendi yemegini yem ini oltasını getirir bir organizasyon olur hem fazla dagılmayız hemde tek kalemde işi bitiririz.
herkes araştırırsa sevinirim.
Nihat bence önce kişi sayısı belli olsa daha iyi olur,ona göre büyük küçük tekne ne lazım olduğuğunu,olacağını biliriz.Sonunda küçük tekne olsa bir kaç kişi fazlada gelse sığışırız,fakat büyük tekne olursa az kişi ödeyemeyiz pahalı gelir.Gelecek olan arkadaşlar bir an önce isimlerini yazdırsınlar LÜTFEN....bu işi halledelim..
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
Yorumları: 1,452
Konuları: 18
ne ist org. mu dediniz nezaman nihatım hemde tekneden katılmammı sonra küsersiniz falandimi şaka şaka,yanlız arkadaşlar tekne için güzel araştırma yapalım kaçtan kaça kadar acıklık getirirsek saat olayını daha net görüşmeler yapabiliriz.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
bucalıfikret yazdı:muratım ercan abimle görüş ozamana kadar işleri yoluna koyarız.
fikret abi ercan abide yoluna koysa işlerini rahat edicez
istanbul organizasyonu tam gaz gidecek gibi bütün ekip orda olacak
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
balıkcızakir yazdı:Nihat bence önce kişi sayısı belli olsa daha iyi olur,ona göre büyük küçük tekne ne lazım olduğuğunu,olacağını biliriz.Sonunda küçük tekne olsa bir kaç kişi fazlada gelse sığışırız,fakat büyük tekne olursa az kişi ödeyemeyiz pahalı gelir.Gelecek olan arkadaşlar bir an önce isimlerini yazdırsınlar LÜTFEN....bu işi halledelim..
Zakir abi bence:
1. Tarih
2. Kişi sayısı
3. Tekne ücreti
4. Organizasyonun olup olmayacağı
şeklinde bir sıralama olsa daha uygun olur..
Uzun_ahmet yazdı:Zakir abi bence:
1. Tarih
2. Kişi sayısı
3. Tekne ücreti
4. Organizasyonun olup olmayacağı
şeklinde bir sıralama olsa daha uygun olur..
Ahmet.im tabiki öylede uygun olabilir,fakat Nihat,Harun veya diyer tecrübesi ve arkadaşlarımızı daha iyi tanıyanların teklifte bulunmaları bizim için daha garantili olur tabiki.Yalnız herkesten ricam gelemiyecek olan arkadaşlar kendilerini yazdırmasın bu bir nevi aldatmaca olur,organizeyi yapan arkadaşlar için.Lütfen gelecek olanlar yazdırsınlar isimlerini...
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
balıkcızakir yazdı:Ahmet.im tabiki öylede uygun olabilir,fakat Nihat,Harun veya diyer tecrübesi ve arkadaşlarımızı daha iyi tanıyanların teklifte bulunmaları bizim için daha garantili olur tabiki.Yalnız herkesten ricam gelemiyecek olan arkadaşlar kendilerini yazdırmasın bu bir nevi aldatmaca olur,organizeyi yapan arkadaşlar için.Lütfen gelecek olanlar yazdırsınlar isimlerini...
Zakir abi benim demek istediğim de o zaten
Mesela benim kesin gelip gelmeyeceğim tarihe bağlı o yüzden önce tarih belli olsun diyorum..
Yoksa diğer konularda hemfikiriz..