Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
istanbul tekne organizasyonu
bucalıfikret yazdı:ne o arap uzunu yanlızmı bırakıyorsun inanmam biriniz eskişehirde biriniz istanbulda olmaz oyle şey yinede uzunsuz yapamassın benim kanımca doğrumu.

abi yanlız bırakmak değil uygun olamam dedim yoksa tuvalete bile beraber gidecez nerdeyseSiyirdimSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:hadi bakalım halledein şu işi bende buradan seyredeyimSnifsinfSmileHiWink

Hüseyinim bir laf vardır,Kambersiz düğün olmaz.Şimdi sensiz bir toplantının tadı olmaz inşallah gelmeye çalışırsın.Hoşca kalın...
"kıçı ıslanmayan balık tutamaz"
Bul
balıkcızakir yazdı:Hüseyinim bir laf vardır,Kambersiz düğün olmaz.Şimdi sensiz bir toplantının tadı olmaz inşallah gelmeye çalışırsın.Hoşca kalın...

teşekkür ederim zakir abi şartları zorlarım ama zor gözüküyoSnifsinf
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
LeVrEkCi yazdı:tekne fiatı ögrenmeden bu işe kalkışamayız arkadaşlar önce bi tekne fiatı alalım sonra kişi sayısını çıkartalım bence yemeksiz herkes kendi yemegini yem ini oltasını getirir bir organizasyon olur hem fazla dagılmayız hemde tek kalemde işi bitiririz.
herkes araştırırsa sevinirim.

Nihat bence önce kişi sayısı belli olsa daha iyi olur,ona göre büyük küçük tekne ne lazım olduğuğunu,olacağını biliriz.Sonunda küçük tekne olsa bir kaç kişi fazlada gelse sığışırız,fakat büyük tekne olursa az kişi ödeyemeyiz pahalı gelir.Gelecek olan arkadaşlar bir an önce isimlerini yazdırsınlar LÜTFEN....bu işi halledelim..
Bul
fish or die yazdı:fikret abi 5. ayda bitir işleri ona göre Smile anladın sen onu Bobo

eeee kasım girmeden istanbul org. yapılsın bizde göz banyomuzu yapalım Alkis

muratım ercan abimle görüş ozamana kadar işleri yoluna koyarız.
Bul
ne ist org. mu dediniz nezaman nihatım hemde tekneden katılmammı sonra küsersiniz falandimi şaka şaka,yanlız arkadaşlar tekne için güzel araştırma yapalım kaçtan kaça kadar acıklık getirirsek saat olayını daha net görüşmeler yapabiliriz.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
bucalıfikret yazdı:muratım ercan abimle görüş ozamana kadar işleri yoluna koyarız.

fikret abi ercan abide yoluna koysa işlerini rahat edicez Gulumse

istanbul organizasyonu tam gaz gidecek gibi bütün ekip orda olacak Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
balıkcızakir yazdı:Nihat bence önce kişi sayısı belli olsa daha iyi olur,ona göre büyük küçük tekne ne lazım olduğuğunu,olacağını biliriz.Sonunda küçük tekne olsa bir kaç kişi fazlada gelse sığışırız,fakat büyük tekne olursa az kişi ödeyemeyiz pahalı gelir.Gelecek olan arkadaşlar bir an önce isimlerini yazdırsınlar LÜTFEN....bu işi halledelim..

Zakir abi bence:

1. Tarih
2. Kişi sayısı
3. Tekne ücreti
4. Organizasyonun olup olmayacağı

şeklinde bir sıralama olsa daha uygun olur..
Uzun_ahmet yazdı:Zakir abi bence:

1. Tarih
2. Kişi sayısı
3. Tekne ücreti
4. Organizasyonun olup olmayacağı

şeklinde bir sıralama olsa daha uygun olur..

Ahmet.im tabiki öylede uygun olabilir,fakat Nihat,Harun veya diyer tecrübesi ve arkadaşlarımızı daha iyi tanıyanların teklifte bulunmaları bizim için daha garantili olur tabiki.Yalnız herkesten ricam gelemiyecek olan arkadaşlar kendilerini yazdırmasın bu bir nevi aldatmaca olur,organizeyi yapan arkadaşlar için.Lütfen gelecek olanlar yazdırsınlar isimlerini...
Bul
balıkcızakir yazdı:Ahmet.im tabiki öylede uygun olabilir,fakat Nihat,Harun veya diyer tecrübesi ve arkadaşlarımızı daha iyi tanıyanların teklifte bulunmaları bizim için daha garantili olur tabiki.Yalnız herkesten ricam gelemiyecek olan arkadaşlar kendilerini yazdırmasın bu bir nevi aldatmaca olur,organizeyi yapan arkadaşlar için.Lütfen gelecek olanlar yazdırsınlar isimlerini...

Zakir abi benim demek istediğim de o zaten

Mesela benim kesin gelip gelmeyeceğim tarihe bağlı o yüzden önce tarih belli olsun diyorum..

Yoksa diğer konularda hemfikiriz..

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Türkiye 6. organizasyonu LeVrEkCi 80 3,310 10-05-2017, 15:20
Son Yorum: bucalıfikret
  14 mayıs istanbul organizasyonu LeVrEkCi 21 282 05-05-2017, 09:06
Son Yorum: yaser2sultan
  Türkiye 5. organizasyonu resim ve videoları 2016 LeVrEkCi 64 6,171 28-06-2016, 07:41
Son Yorum: tugayerdogan
  organizasyonu nerede yapalım? LeVrEkCi 126 6,370 18-02-2016, 02:30
Son Yorum: oguzcanagca
  Türkiye 4.organizasyonu gelibolu-mayıs 2015 LeVrEkCi 186 19,322 15-01-2016, 08:49
Son Yorum: yaser2sultan
  2015 Türkiye organizasyonu LeVrEkCi 1,221 112,646 10-05-2015, 20:44
Son Yorum: LeVrEkCi
  2014 erdek organizasyonu başladı erdekli 13 2,787 09-06-2014, 12:42
Son Yorum: YaKaMoZ
  2014 Erdek Turanköy Organizasyonu LeVrEkCi 613 54,613 08-06-2014, 22:35
  istanbul org. erdekli yücel 24 2,911 23-04-2014, 17:24
Son Yorum: Lakerda
  Türkiye organizasyonu yoklama LeVrEkCi 39 6,320 21-01-2014, 15:12

Hızlı Menü: