Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
carbon kamışı olanlar dikkat
doktor, başın sağolsun Allah sana ve yakınlarına sabırlar versin
Dalış Eğitmeni
Bul
Allah rahmet eylesin.yakınlarının başı sağolsun.gerçekten üzücü.
"Ey Türk;
Üstte gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe, senin ilini ve töreni kim bozabilir. Titre ve kendine dön." BİLGE KAĞAN
Bul
dostlar sağolsun hepimizin başına gelebilecek bi olay halamın oğlu balıkçı arkadaşımdı beraber çok balıkçılık yaptık ama takdiri ilahi işte bi şey diyemezsin böyle olması gerekiyormuş 17 haziranda izine çıkacaktı 2 -3 gün önce de görüşmüştük ben izne çıkacam izinde beni levrek tutmaya götür demişti bende söz demiştim aklıma geldikçe bozuluyorum.

aman dostlar siz siz olun gök gürültülü bozuk havalarda kamışlarınıza dikkat edin toplayın açık olmasın lütfen saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Allah sabırlar versin ailesine ve yakınlarına. Hepimiz dikkatli olmalıyız. Kamışların üzerinde uyarı işaretleri var yıldırım konusunda, bu gibi uyarıları dikkate almalıyız.

Bu arada bir sorum olacak. Diyelimki teknedeyiz ve şimşek çakmaya başladı, çelik sargılı karbon kamışı kapatıp çantamıza koyduk. Denizin ortasında açık değilken aynı tehlike mevcutmudur, yoksa kamış kapalı olduğu için bir sorun teşgil etmezmi? Uzman arkadaşlar cevaplandırırsa çok memnun olurum.
Küçük Denizde Büyük Balık mı olmak ?
Büyük Denizde Küçük Balık mı olmak ?
Bul
Uzman değilim ama bir cevap verebilirim.Denizin ortasındasınız.Yani en iyi iletkenlerden birinin üzerinde.Bir de kamış kapalı.Artık hala yıldırım düşerse en güzel açıklamayı "kader" kelimesi yapacaktırAffet.Saygılar...
Bul
mrs303 yazdı:Allah sabırlar versin ailesine ve yakınlarına. Hepimiz dikkatli olmalıyız. Kamışların üzerinde uyarı işaretleri var yıldırım konusunda, bu gibi uyarıları dikkate almalıyız.

Bu arada bir sorum olacak. Diyelimki teknedeyiz ve şimşek çakmaya başladı, çelik sargılı karbon kamışı kapatıp çantamıza koyduk. Denizin ortasında açık değilken aynı tehlike mevcutmudur, yoksa kamış kapalı olduğu için bir sorun teşgil etmezmi? Uzman arkadaşlar cevaplandırırsa çok memnun olurum.
murat hocam öyle bir havada denizin ortasında olmak her türlü tehlikeye gebedir bırakın kamışı motor da çeker deniz ortasında tek hedef olursunuz en iyisi o havada karaya çıkmak.
Bul
Eren, Erden ağabey ,
sizlerin arkadaşı, arkadaşımız,
hısmınız, hısmımız,,
başınız sağolsun, başımız sağolsun,
allah sabır versin,,,
ziyadesi ile üzücü ve bir o kadar düşündürücü,,,
tüm arkadaşlarının yakınlarının başı sağolsun allah rahmet eylesin kötü bir olay kader kısmet alınyazısı diyecek birşeyim yok elindeki kamışı sebebi olmuş keşke kapalı tutsaydı ama kader işte
allah yakınlarına sabırlar versin allah kimseye böyle acılar nasip etmesin çok zor ....
mrs303 yazdı:Allah sabırlar versin ailesine ve yakınlarına. Hepimiz dikkatli olmalıyız. Kamışların üzerinde uyarı işaretleri var yıldırım konusunda, bu gibi uyarıları dikkate almalıyız.

murat hocam takdiri şayn dır ,ama lapalı tutmalta fayda var ,der,im ben
..............................................kapalı
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Dikkat çılgınbalıkçı 9 1,834 24-05-2012, 18:54
Son Yorum: bucalıfikret
  Arkadaşlar Halen Bu konulara Dikkat Edilmiyor Lapsetur 21 7,375 15-08-2010, 17:28
Son Yorum: yycolak
  motorum çalındı dikkat ALTAYLI 35 5,119 25-09-2009, 09:17
Son Yorum: bestvz
  Dikkat balıkçı geliyor !!! Zıpkıncı 27 4,058 18-06-2009, 17:39
Son Yorum: Zıpkıncı
  Dİkkat Dİkkat Dİkkat Dİkkat LeVrEkCi 2 1,539 12-06-2008, 16:08
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Dİkkat yalova tatar 18 3,303 27-12-2007, 23:19
Son Yorum: aahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi