Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Arkadaşlar 9.9 JOHNSON UZUN ŞAFT J10RL4SO MODEL No'lu 22033025 Seri numaralı motorum teknemin üzerinden 16 EYLÜL Gecesi sökülerek çalınmıştır. Zincir, Amerikan kilit, saplama gibi önlemlerimin bile fayda etmediği bu olay beni hayli üzdü. Daha çok insan ticareti yapanların tercih ettiği bu tip hırsızlık mallarına karşı maalesef korumasızız. İlgili birimlere gerekli müracatlarımı yaptım ama hiç umudum yok. Bu birimler köklü değişiklikler yapmadığı sürece bu olaylar bitmeyecektir. Hatırlarsanız bir dönem birçok vatandaşımızın hayatına malolan telefon gaspları imeı sistemi ile neredese tamamen bitti. Bu konuda çok söz edilmesine rağmen hiçbir şey yapılmaması dahada üzücü. Umarım başka arkadaşlarımızın canı yanmadan birileri gerekeni yapar. İşgal ettikleri mevkilerde göstermelik iş yapanlar olduğu sürece bu sistem bizi dahada üzmeye devam edecektir. Umudum sağlıklı, caydırıcı bir sistem ve sağ duyulu görevliler yerlerini alır ve biz vatandaşlar biraz olsun rahatlarız.
Uzun zamandır aranızda olamadığımı biliyorsunuz. Şu aralar işlerim hafiflemeye başlamış ve bayramdan sonra hem denize, hem çok sevdiğim avcılığıma hemde sizlerle sık sık beraber olmayı planlarken böyle sıkıntılı bir konuyla merhaba dedim. Neyse bu vesile ile hepiniz bayramını kutlar sağlık ve esenlik dolu günler dilerim
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
abi geçmiş olsum umarım bulunur . iyi bayramlar.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Çok büyük geçmiş olsun, malesef ülkemizde bu tür olaylar sık sık tekrar etmekte inşallah tez zamanda motoruna kavuşursun diyorum..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 2,864
Konuları: 93
Geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede bulunur. İşte bu nedenden arkadan takma motorlu tekne alamıyoruz.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
ercan abi geçmiş olsun işallah bulunur dicem ama sen bendende karamsar düşünüyorsun
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 169
Konuları: 0
Ercan bey, geçmiş olsun dediklerinizde haklısınız, hangi bölgeden çalındı oradaki arkadaşlar duyarlı olurlar sanırım. sizinde bayramınız kutlu olsun
Alper 26.11.1958
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
ALTAYLI yazdı:Arkadaşlar 9.9 JOHNSON UZUN ŞAFT J10RL4SO MODEL No'lu 22033025 Seri numaralı motorum teknemin üzerinden 16 EYLÜL Gecesi sökülerek çalınmıştır. Zincir, Amerikan kilit, saplama gibi önlemlerimin bile fayda etmediği bu olay beni hayli üzdü. Daha çok insan ticareti yapanların tercih ettiği bu tip hırsızlık mallarına karşı maalesef korumasızız. İlgili birimlere gerekli müracatlarımı yaptım ama hiç umudum yok. Bu birimler köklü değişiklikler yapmadığı sürece bu olaylar bitmeyecektir. Hatırlarsanız bir dönem birçok vatandaşımızın hayatına malolan telefon gaspları imeı sistemi ile neredese tamamen bitti. Bu konuda çok söz edilmesine rağmen hiçbir şey yapılmaması dahada üzücü. Umarım başka arkadaşlarımızın canı yanmadan birileri gerekeni yapar. İşgal ettikleri mevkilerde göstermelik iş yapanlar olduğu sürece bu sistem bizi dahada üzmeye devam edecektir. Umudum sağlıklı, caydırıcı bir sistem ve sağ duyulu görevliler yerlerini alır ve biz vatandaşlar biraz olsun rahatlarız.
Uzun zamandır aranızda olamadığımı biliyorsunuz. Şu aralar işlerim hafiflemeye başlamış ve bayramdan sonra hem denize, hem çok sevdiğim avcılığıma hemde sizlerle sık sık beraber olmayı planlarken böyle sıkıntılı bir konuyla merhaba dedim. Neyse bu vesile ile hepiniz bayramını kutlar sağlık ve esenlik dolu günler dilerim
Ercan abicim inan çok üzüldüm.
esas bunun kaynağı faturasız motor alınması,
hiç kimse faturasız motor almazsa bu olay kesinlikle kesilir.
ikide bir af çıkarıyorlar, muhtardan sahiplik belgesi alan tekneye ruhsat alıyor,
bu olayların bu kadar kolay olmaması gerekir diye düşünüyorum.
birde cezayı öteki dünyaya bırakmanın da doğrul olmadığını düşünüyorum.
Ercan abicim,
özbek'teki tekne herzaman emrine amade, dilediğin zaman kullanabilirsiniz.
bir alo demen yeterli,
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
bucalı alper yazdı:Ercan bey, geçmiş olsun dediklerinizde haklısınız, hangi bölgeden çalındı oradaki arkadaşlar duyarlı olurlar sanırım. sizinde bayramınız kutlu olsun
Alper teşekkür ederim Foça Büyük deniz mevkii 26sk karşısı iç liman
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
üzüldüm gerçekten çok üzüldüm bizdeki adelet sistemi bu durumlarda biraz yavaş gidiyor

temmenim bir an önce bulunması
GEZGİNCİİİİ EMMİ
06-FB-58
Salih Reis yazdı:Ercan abicim inan çok üzüldüm.
esas bunun kaynağı faturasız motor alınması,
hiç kimse faturasız motor almazsa bu olay kesinlikle kesilir.
ikide bir af çıkarıyorlar, muhtardan sahiplik belgesi alan tekneye ruhsat alıyor,
bu olayların bu kadar kolay olmaması gerekir diye düşünüyorum.
birde cezayı öteki dünyaya bırakmanın da doğrul olmadığını düşünüyorum. 
Ercan abicim,
özbek'teki tekne herzaman emrine amade, dilediğin zaman kullanabilirsiniz.
bir alo demen yeterli,
Canım kardeşim sağolasın. Senin içtenliğini yakından biliyorum. Benim de bu konudaki önerim seninkinle örtüşüyor hatta servise bile fatura ibraz etmessen bakıma alınmamalı tabiiki bunları bizden çok ilgili birimler yerine getişrmeli ama o kadar duyarsız kalıyorlarki beni en fazla bu üzüyor. Yasaların yetersizliğini onlarda biliyor ve elimiz kolumuz bağlı diyorlar. Bu yaşananlar karşısında anlattıklarını buralara yazsam sanırım güleceğiz ağlanacak halimize. Benimse gülecek halim bile yok