Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
istavritçi baba 17_03_2008
abi hellal olsun demekten başka bir şey gelmiyor içimden.bu azim kimsede olmaz kolay kolay.ben dalgalı havalarda en ürküten dalgalar değilde o resimlerdeki gibi denizin renginin resmen kap kara olması,sanki o pırıl pırıl parlayan deniz gitmişte her an yutucakmış gibi karanlık bir cukur allah muhafaza dikkat etmek lazum
Bul
erden gene balıgı almışsın helal olsun
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
maşallah bereketli av olmuş. Afiyet olsun. Sitem olayı heryerde aynı.
Tekirdağlıyım ama Fethiye hayranı oldum.Lütfen ömrünüzde birkez de olsa bu cennet köşesini görün.[/font]
Bul
erdeeen beni kendine zorla misafir ettirecen bu gidişle bak buralar da bişi yok bu aralar zaten karışmam ona göre bu ne böyle denizin ortasında resimler kudurtacanmı bizi zaten kurtlar koca koca oldular bu ayın bitmesini dört gözle beklyoruzki turnaya bari başlayalım diya sen resim gönder sen temmuzda görürsün nispet nasıl yapılır hem ben ne diye kızıyorumki senin tutuğun balıkları ben yem diye kullanıyorum hııh sen düşün sonrasını Bobo hsdi yinede sizlere rastgele76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
vay vay vay vaaayyyyyy gördünmü erden abi senin tuttuğun balıkları ben yem diye kullanıyorum diye yzar kamil abim işte böyle sana diyorum oradan tut levrekleri koy resimleri artık zamanı gelmiş de geçmiş bile (verdim gazı verdim gazı)Gulumse
Bul
erden abi ben olcam altına üstüne getiririm o denizi nabar neder boyumca bişi kıstırırım hadi hemşom göriim seni..TATARIM SEN BALIKLARI TUT BEN YUTARIM.heheheheRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
bende bu yağmurdan sonra baraj kapaklarını açtılar bende dereye inecem buyomca sazan,yayın tutcam yağmur dinsin ilk işim o olacak ,kamil daha bişey görmemiş bizim balıkların tadını bilmez,hafta sonu raporunu takip et kamilciğim o kurtlar seni yiyecek he he he

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:bende bu yağmurdan sonra baraj kapaklarını açtılar bende dereye inecem buyomca sazan,yayın tutcam yağmur dinsin ilk işim o olacak ,kamil daha bişey görmemiş bizim balıkların tadını bilmez,hafta sonu raporunu takip et kamilciğim o kurtlar seni yiyecek he he he

kimin hemşosu beeeeeeeeeeee yürü abim kim tutar seniRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
erden abi kamil abiye verme gazı yaww yayın dolduracak hertarafa bak ben karışmam bu soğukta Gulumse
Bul
Erden Koca bir levrek kapta Nihatıda fişekle bari Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kuleli' de Baba İstavrit Boğaziçi 24 4,023 21-11-2007, 02:08
Son Yorum: H.A.R.U.N
  Lüfer Mimarsinan Baba burnu H.A.R.U.N 57 8,608 12-08-2007, 18:05
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi