Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
istavritçi baba 17_03_2008
dün hava muhteşem yaprak kıpırdamıyodu işten gelince zaman az diye çıkmadım ,niyetlendik bu sabah çıkarız diye,arkadaşla sabah 07 de açıldık denize başlarda güzeldi ,balıkta aldık 5-6 lı ama sonra hava bi patladı dalga boyu abartısız 1,5 m oluyodu,resimlede motor var ağ toplayan turna mezgit aldı güzel,yer yer birbirimizi göremiyoduk ,inatla bu hava açar çünkü çınarcık üstü açık ve bulutsuzdu
o arada gene balık yaptı ,yemli mezgite denedik boş çıktı.bide uyku bastı bana döndük balıklarıda bu sefer babamlara verdim istavritbi babadan sevgilerle diye ,ne kadar stem etselerde balıklara çok sevindiler,stemkarlıkları da sabah sabah kötü havada balığa gitmem yani ha

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
oo maşallah bereketli olsun ama hava işi kötü bak bilirim o havaları korkutur insanı
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Bul
sayın balıkçım deniz çicek açmış ve sen hala balık peşindesin afiyet olsun ama bana göre bu havada yanlış.çok balık yiyesin varsa kargo ile göndereyim kardeş.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
Köylüm bereketli olsun,kocagözleri bulmuşsunuz.Dün ben de aynı yerdeydim. O motor yine ağ atıyordu. Genelde hergün orada görürüm.
Kötü havada balığa çıkmaya gelince baban haklı bence köylüm. Cumartesi günü de biz herşeyi hazırladığımız halde açıkta, gelen denizi görünce geri döndük..
Bul
tırsmak yok gidilecek veya olacak dendimi bende mutlaka olur mehmet abilerim ben zaten diyom ben ölünce beni denize gömün diye
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
yalova tatar yazdı:tırsmak yok gidilecek veya olacak dendimi bende mutlaka olur mehmet abilerim ben zaten diyom ben ölünce beni denize gömün diye
ağzının tadını biliyorsun
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
he he he he

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
Köylüm tırsmakla kahramanlıkla alakası yok. Bilenler boşuna demiyor herzaman : denizle şaka olmaz diye. Önümüzde koca bir sezon var, gün bitmemiş ya.
Bul
Erden Abİ Şovunu YapmiŞsin Yİne GÜzel Av OlmuŞ
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
aman abi sen bize daha lazımsın fazla kahramanlık yapmana gerek yok balıklarda güzel valla tebriklerRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kuleli' de Baba İstavrit Boğaziçi 24 4,023 21-11-2007, 02:08
Son Yorum: H.A.R.U.N
  Lüfer Mimarsinan Baba burnu H.A.R.U.N 57 8,608 12-08-2007, 18:05