Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
stres attım
H.A.R.U.N yazdı:Stresi attıktan sonra balıklı balıksız en azından takımları suya göndermişsin balıkta olsa iyi olurmuş ama bir dahaki sefere artık

sağol harun uzun zamandır takımlar su görmemişti birdahaki severe bizde sizlerin sayesinde balıklara bakıp stres atıyoruz rastgele...
Bul
bucalıfikret yazdı:mehmet abi aklısın boru kurtların yarısı boş çıkıyor fakat bildiğin yerden alıcan benim yemci arkadaş sağ olsun şimdiye kadar boş cıkmadı genelde 3te 1 boş...

Fikret yemi Narlıderede kimden alıyorsun.Saygılarımla.
Bornova - izmir
Bul
orhan abi narlıderede 2. lambalardan sağa girergirmez soldaki ikinci dükkan yemci sinan umarım reklama girmez saat 13 gibi gidersen yemden gelmiş oluyor taze ve senin yanında yemleri kağıda sarıyor saygılar...
Bul
bucalıfikret yazdı:orhan abi narlıderede 2. lambalardan sağa girergirmez soldaki ikinci dükkan yemci sinan umarım reklama girmez saat 13 gibi gidersen yemden gelmiş oluyor taze ve senin yanında yemleri kağıda sarıyor saygılar...

Teşekkürler Fikret.
Bornova - izmir
Bul
sülünezle boru kurdu bana çok yabancı geldi ama, şu boru kurdu o biçim yayında iş yapar gibi geliyor bana.
Bul
murataydın yazdı:sülünezle boru kurdu bana çok yabancı geldi ama, şu boru kurdu o biçim yayında iş yapar gikurbi geliyor bana.

Murat boru kurdu yerine iri solucan daha iş yapar ayrıca danaburnu kullandınmı.Saygılarımla.
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kefallerle stres attım. tahsinmersin 33 5,358 22-02-2010, 11:41
Son Yorum: Kamil ILIPINAR

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi