yorucu bir haftadan sonra bu hafta içi tatilimde balığa gitmeye niyet ettim.aslında birgün evvel gidseydim ekip hazımış.ama bizim şirketin otelde yıllık bilgilendirme toplantısı vardı,akşam 22:00 da eve geldim.böylece arkadaşlarla iletişim kuramadım.bu durumda yalnız başıma gitmeye karar vermiştim ama BAHADIR kardeşimin gönlü beni yalnız göndermeye elvermediğinden bana katılacağını açıkladı,gece 23:45te arabamın gelmesiyle(kapıcı abimiz düğüne gidmek için almışlardı.)bahadır ı alıp yola koyulduksağolsun kendisiyle güzel bir yolculuktan sonra saat avlak yerimize vardık.hava balık için mükemmeldi.çok ince bir rüzgar dalgasız bir deniz vardı.çok güzel levrek umutlarıyla avlanmaya başladık.bir müddet sonra ilk vuruşları hissetmeye başladım,ispendekmi,mırmırmı acaba derken gelen ilk balık mırmır oldu.sonra bir ispendek aldım.derken bahadırda güzel bir ispendek aldı.rüzgar biraz daha kuvvetlenince kefal vuruşları almaya başladık.bende 2 li kurşunsuz -1251- iğneli takımı alıp kefal yakalamaya başladım.bahadır bıkıp usanmadan levreğe çalıştı.
tüm tuttuğumuz balıklar bu kadar bu avdada en azında 1 kg lik levreğe denk gelemedik bu üzüntümüzüde önümüzdeki haftalara bakıcaz diyerek kendimizi avuttuk,daha iyilri sizlerin olsun.
Tahsin abicim herzamanki gibi çok keyifli bir geceydi.
Levrek bulamadık gerçi Bir dahaki sefere...
Kefaller levreğe meydan vermese de şu levrek aşkı bir başka.
Levrekteki gibi kefalleri yakalama ustalığın görülmeye değerdi. Altın tartar gibiydin
Teşekkür ederim.Afiyet olsun, rastgele...
valla tahsin tebrikler en küçük bir aradada olsa balığa gidiyorsun, kiloluk levrek çıkmasada yinede verimli av olmuş levrek mırmır kefal tava çeşitlenmiş afiyet şeker olsun rastgele.
Bi süredir sessiz kaldın İsmail,bugünlerde havalarda güzel olunca senden levrek haberlerini bekliyordum,nasipde bunlar varmış yinede bereketli av olmuşgördüğüm kadarıyla beş adet levrekte(ispendek) var.Bahadırında seninde ellerinize sağlık afiyetler olsun
Tahsin tebrikler keyifli bir gece geçirmişsiniz. Bahadır'da bu işte iyice ustalaştı. Anlaşılan müthiş ikili oldunuz. Afiyetle ve bereketle. Nede güzel giderler şimdi.
kasap100 yazdı:Tahsin abicim herzamanki gibi çok keyifli bir geceydi.
Levrek bulamadık gerçi Bir dahaki sefere...
Kefaller levreğe meydan vermese de şu levrek aşkı bir başka.
Levrekteki gibi kefalleri yakalama ustalığın görülmeye değerdi. Altın tartar gibiydin
Teşekkür ederim.Afiyet olsun, rastgele...
kefal yakalamadaki hissiyatı sanada göstericem,ama asıl zevkimizi unutmayalım.seinle av da yolculukta zevkli teşekkürler bahadır.
LeVrEkCi yazdı:usta konuşturmuş sanatını,elinize emeğinize sağlık bu işin hakkını veriyorsunuz.
afiyet olsun rastgele.
sağol Nihat,asıl büyük iş levrek,bunlarsa işin kanaviçesi.
teşekkürler
bahriyeli yazdı:valla tahsin tebrikler en küçük bir aradada olsa balığa gidiyorsun, kiloluk levrek çıkmasada yinede verimli av olmuş levrek mırmır kefal tava çeşitlenmiş afiyet şeker olsun rastgele.
ustam61 yazdı:Tebrikler Tahsin kardeş .stres atmışsın.yalnız bir sorum var izin verirsen:deniz kefali de tatlısu kefali gibi kılçıklımı?Antalya Sarısu da (1989-1992 lerde)yakalardım tatlısu kefali de kılçıktan yenilmezdi.bizlerle paylaştığın için tekrar teşekkür.
sağol Hayrettin abi.deniz kefali tatlısudaki gibi kılcıklı olmaz yemesi daha rahattır,eti levrekten daha beyazdır,yağı azdır mangalda pek güzel olmaz.bazı liman,gibi yerlerin yatak kefallerin mazotumsu kokusu olabilir.
orhanekmekci yazdı:Bi süredir sessiz kaldın İsmail,bugünlerde havalarda güzel olunca senden levrek haberlerini bekliyordum,nasipde bunlar varmış yinede bereketli av olmuşgördüğüm kadarıyla beş adet levrekte(ispendek) var.Bahadırında seninde ellerinize sağlık afiyetler olsun
sağol Orhan abi ellerinden öperim.geçen hafta bahadırla yer keşfindeydik,bu yüzden pas geçtik.
ALTAYLI yazdı:Tahsin tebrikler keyifli bir gece geçirmişsiniz. Bahadır'da bu işte iyice ustalaştı. Anlaşılan müthiş ikili oldunuz. Afiyetle ve bereketle. Nede güzel giderler şimdi.
sağol Ercan abi.gerçekten bahadır artık ustalaştı,tek eksiği bulamadığımız trofeler.
HAŞİM77 yazdı:Tahsinim bereketli olsun iyi bir av olmuş ama aza tamah etmek gerekiyor illaki levrek
bizim mera bomboş en güzel avların olması dileğiyle rasgele.
sağol haşim.levrek yakalayamasakta onun peşinde olmak arayışını sürdürmek,geceler boyunca onu beklemekte keyif verici.