28-11-2010, 14:58
Bilgilendirme için teşekkürler Oktay..
Fikret kolay gelsin..
Fikret kolay gelsin..

bilgisayar sorunları
|
28-11-2010, 21:20
bucalıfikret yazdı:arif bu meretten anlamıyorum nasıl özelliklerini yazayımFiko,hala ![]() ![]()
Bornova - izmir
28-11-2010, 22:40
tedirgin SaZaN yazdı:olmazsa birde ferrari verelim abi,bende ne var onu bile bilmiyorum ki ![]()
29-11-2010, 17:11
tedirgin SaZaN yazdı:olmazsa birde ferrari verelim abi, Valla bilgisayarda hız önemli. Siz birde ben ilk başladığımda 8080 makinaları görseydiniz. Bırakın makinayı atmayı balkondan arkasından sizde atlardınız ![]()
29-11-2010, 17:17
Lapsetur yazdı:Abi öncelikle cihazın 5 yaş üstüyse bilki içindeki devreler yaşlanmaya başlamıştır yani benim mantığımla şunu söyleyeyim içinden elektrik akımı geçen herşey zamanla kurur ve yaşlanır kaldıki bilgisayarlar çok narin devrelerden yapılmıştır.oktay vermiş olduğun bilgiler için teşekkür ederim kopyaladım arkadaşa yaptırırım ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
29-11-2010, 17:20
Lakerda yazdı:Bilgilendirme için teşekkürler Oktay..mehmet abi sanada kolay gelsin sende sorun yokgibi. ![]() orhanekmekci yazdı:Fiko,halayakında orhan baba ![]() Lapsetur yazdı:Valla bilgisayarda hız önemli. Siz birde ben ilk başladığımda 8080 makinaları görseydiniz. Bırakın makinayı atmayı balkondan arkasından sizde atlardınız ![]() ![]() ![]()
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
30-11-2010, 11:47
kzltp yazdı:en son 1 ay önce söylemiş bakmadım belkide yycolak abi sorunu çözmüştür pardonArifcim.Pcden değilmiş sorun.Evi değiştirdik sorun çözüldü. ![]() ![]() bucalıfikret yazdı:selam arkadaşlar benim pc'ye açık kalp ameliyatı yapacak dr arıyorum öyle dr olsunki masadan birdaha kalkmasın bıktım artık yarın son defa format attırcam olmazsa bolkondan atacam yavaşladı. kasıyor. donuyor.mozilla firefox yükledim ondada sorun yaşıyorum neyse yarın ola hayrolla.. Pc'nde senin gibi hayırsız çıktı şekerim. Bak sana en güzel öneri: ![]() ![]() ![]() ![]()
30-11-2010, 17:47
yycolak yazdı:Arifcim.Pcden değilmiş sorun.Evi değiştirdik sorun çözüldü.bak şimd hayırsızda olduk nedendir kardeş. ![]()
30-11-2010, 18:06
evi değiştirince nasıl oldu anlamadım.yoksa evle birlikte bilgisayarıdamı değişridin
30-11-2010, 18:16
bilgisayar kadın gibidir.narin davranırsan işini görür.sert davranırsan bir yerden sonra o da olmaz .kullanmassan başkaları kullanır
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|