Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bilgisayar sorunları
değerli balıkçı arkadaşlarım bilgisayar sorunlarınızı buraya yazalıp bilgisayardan anlayan arkadaşlar yardımcı olacaktır
Bul
evet birbirimize elimizden geldiği kadar yardımcı olalım.paylaşım böyle olur bence.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
Arkadaşlar biraz önce bütün masaüstü simgeleri mavi oldu.Sanki tıklanmış seçili gibi.
Bütün bildiklerimi denedim düzelmedi.Nasıl düzeltebiliriz?
Bul
ufuktan26 yazdı:Arkadaşlar biraz önce bütün masaüstü simgeleri mavi oldu.Sanki tıklanmış seçili gibi.
Bütün bildiklerimi denedim düzelmedi.Nasıl düzeltebiliriz?

arkadaş dediğin den benimde oluyor resetledinmi oluyor bazen kırasım geliyor.Dovs
Bul
Valla ben pek anlamam bu tür bilgisayar sorunlarını sağolsun teknik servisimiz hallediyor..Siyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Valla uğraşıyorum ama bakalım.Okulda arkadaşlara soracağım
Bul
Teşekkür ederim arkadaşlar.Gulumse
Bul
Evet sorunu çözdüm sonunda arkadaşlar.Şimdi masaüstü simgeleri norma duruma döndüGulumse
Bul
ufuktan26 yazdı:Evet sorunu çözdüm sonunda arkadaşlar.Şimdi masaüstü simgeleri norma duruma döndüGulumse
Geçmiş olsun Ufuk hoca,sorunu nasıl çözdünAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
Orhan abi teşekkür ederim.Şu şekilde çözdüm;
Önce bilgisayıma sağtıkla- özellikler -gelişmiş sekmesi tıkla- performans kısmında ayarlara gir- orada üstüste sıralı ayar seçenekleri var."Masaüstü simgelerinde bırakma gölgesi kullan " seçeneğinin önündeki kutuyu işaretleyip uygula diyerek çıkıyoruz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi