Yorumları: 495
Konuları: 42
yaw mustafa abi valla seni bekledim
gerçi kaya anlattı mazeretini
ben gelicem bu aralar zaten senin ordan kıpırdayacağın yok
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ceyhan balık yazdı:harikasınız beyler kayayı dinledim muhteşem geçmiş inşallah bidahaki sefere...
mustafa abi sen nerelerdesin yaww epeydir yoksun bir sorun yoktur inşallah
Yorumları: 166
Konuları: 8
Çok istememe ve nihat abiye geleceğim dememe rağmen işlerin yoğunluğundan gelemedim.Çok üzüldüm sevgili dostlarımla tanışamadığım için.inşaallah bir sonraki organizasyonda buluşacağız.Nihat abi senden de özür dilerim.sözümü tutamadım.
Yorumları: 678
Konuları: 38
herkesin emeğine sağlık yağmur bile engel olamadı herşey harika oldu herkese teşekkürler .
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
arkadaşlar süper bir gün geçirmişsiniz.resimler çok güzel.Ankaradan Katılamadığım için üzgünüm.Az öncede Kamil abiyle görüştüm.bayağı bir sohbet ettik.sitedeki tüm arkadaşlara selamı var.yeni bilgisayarları gelecekmiş o yüzden bağlanmada sıkıntı oluyormuş.aramıza bir an önce oda katılacakmış.organizasyonda emeği geçenlere ve fotoğrafları ile bizleri şenledirenlere teşekkür ederim.
İstanbul takımına ve diğer illerde olabilecek bu tür organizasyonların devamını diliyorum.
Rastgele
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ilker ekrana banacam dedin sana daha iyisini hazırladık ekmek arası soslu hamsi resmin akşama gönderiyorum
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
arkadaşlar resimler çok güzel tam bir balıkçı dostluğu ve muhabbeti orada olmayı çok isterdim kısmet değilmiş kalpler beraber olsun bu dostluk hiç bozulmasın rastgele
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
evet sıra bana geldi toplanma yerine gittiğimizde okay ordaydı tanıştık daha sonra babası ve kardeşi geldi onlarlada tanıştık ,nihat geldi derkaen toplanmya başlayınca ortalık güzelleşti hele mangallar olanca sormayın benim keyfime şahane arkadaşlık ortamı oldu sanki kırk yıllık ahbapmışız gibi sarılmalar şakalaşmalar çocuklar gibiydik yaw aramızda tek resmi takım elbiseli balıkçı harun du bide ozanın gelişine bakın savaşa gider gibi silahlar onda cephane arkadan geliyodu ha bu arada aklıma geldi cengiz reis teveccüh etmiş o kendi güzelliği ve sevgisi .Tüm org için emeği geçen uzaklardan gelen,bana yardımcı olan yalova lı lara teşekkürler misafirlerimiz oldu yalovadan arkadaşlar teşrif ettiler.
son resimde okay ın aldığı sarıkanat
bundan sonraki organizasyon da balık tutmak yok çünkü denizi kurutuyoz .alternatif olarak karda mangal,ve kayak ,kardan adam yapma falan şimdiden karın içinde mangal başında görür gibiyim kendimi ,burhan belki bu org katılır çünkü balık yok.