10-11-2007, 13:40
otobusun tur antalya tarafına çıktı oraya gittim geldim
tur döncek yakında ama mutlaka gelcem sana haber ederim
HAMSİ YEME LÜFER TUTMA İST ORGANİZASYONU
|
10-11-2007, 13:40
otobusun tur antalya tarafına çıktı oraya gittim geldim
10-11-2007, 13:46
Eh biz de ekmeğimizi alır resimlere bandırırız napalım. Muhabbetiniz bol olsun arkadaşlar.
10-11-2007, 13:54
bakalım andrail gail ve yorgunum 77 mesai olmazsa tatarla beraber gelmeye calısacaz hanımlardan birde izin koparabilirsek heheheehe
10-11-2007, 14:01
helal olsun sizlere süpersiniz gönül orada olmak ister ama çalışmasaati uymuyor erden abiye uyuyor yalova yı temsil görevi ona düşüyor hepinize keyifli eğlenceli muhabbet dolu bi ortam geçirmenizi dilerim gerçi şüphep de yok öyle olur muhabbetimiz dostluğumuz daim olsunsaygılar.
erden abi benim yerimede balık yersin artık sonra ödeşiriz.
10-11-2007, 14:09
tabii doktor biraz sonra fabrikada görüşürüz lakerdayada söyledim akşama cevap yazcak osmanlarda elleri mahkum ayakları gardiyan gelcekler
10-11-2007, 14:46
yalova tatar yazdı:tabii doktor biraz sonra fabrikada görüşürüz lakerdayada söyledim akşama cevap yazcak osmanlarda elleri mahkum ayakları gardiyan gelceklerSelam köylüm. Çok istediğim halde katılamama nedenimi sana Ö.M.den attım. Giden tüm arkadaşlarıma iyi eğlenceler ve rastgele diyorum.Daha önce iki organizasyona katıldım,dostluk ve arkadaşlıklar burada tarif edilemez. Mazereti olmayan,''acaba ? '' diye tereddütleri olan, hiç organizasyona katılmamış arkadaşlarıma mutlaka katılsınlar derim. Saygılar..
10-11-2007, 16:31
nihat bey bende geleceğiama iş konumumdan dolayı gecikmeli olabilir kesın deyıl konum olarak bana cok yakın orası zaten benıde ekleyın ama dedığım gıbı gelişim bıraz geç olabılır
10-11-2007, 17:40
ogün zaten saat 3ten sonra herkes gelmeye başlar yem tutar ama asıl toplanma saatimiz akşam 7 den sonra olacak mangallaırıda saat 8 gibi yakarız bu arada kamera fotograf makinesi ne varsa herkes getirirse bol bol resim çekelim.
isimleri ilk mesaja ekledim BURHAN I çıkarttım
10-11-2007, 17:49
andrail gail eşiyle katılıyor düzenledim iş yerinde konuştum ikisiylede
10-11-2007, 18:15
eşiyle veya çocuguyla veya arkadaşıyla gelmek isteyen olursa buyursun kesinlikle ailece dahada güzel olur benim çocuklar küçük ve ertesi gün okul var diye gelemezler bende eşime söylerim çocukları babamlara bırakırsam oda gelir gelmek isterse
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|