Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kim kimdir ne iş yapar :)
Aziz merhaba dünki av nasıl geçti ?
Bul

slm fisherman abi dün kayalığın her zaman takıldığımız yerinde değilde farklı bir noktasında takılalım dedik olmadı saat 22:00 gibi eski noktama geçtim 23:30 a kadar 2 tane iyi parça karagöz aldım bir kaç tanede güzel vuranı alamadım şunu bir kere daha öğrendik en iyi yer bildiğin yerdir:0507:ayrıca o karanlıkta sık sık telefona baktım aramışmısın,geliyomusun diye ama gelmedin:0521:bu tele bakışlarda en azından bir balığıma mal oldu yani:0507:neyse dün çok yaklaştık beraber balık tutmaya inş birgün tutarız:0507:herkese rastgele...
Bul
meraba aziz bu balık işine başlayıpta vaz geceni göremedim!hani derler ya poposu deniz suyu gören iflah olmazmış zözüm meclisten dışarı.:0507:
1976 Eskişehir doğumluyum
TC.Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İşletme Bölümünde Yrd.Doç.Dr. olarak çalışmaktayım. 9 yaşımdan beri balığa gitmekteyim.
Bir çocuk babasıyım. Tatlı su balık avcılığı konusunda meraklıyım özellikle de Sazan ve Turna.
Bul
Baracuda76 hoşgeldiniz
Bul
baraküda aramıza katıldığın icin hic pişman olmıyacaksın hoş geldiniz05
mrb ben aslen afyonluyum ama su an antalyadayım aşcıyım 1972 dogumluyum tatlı su balıgı vede denız balıgı avlıyorum antalyadakı arkadaslar bırbırımızı bulabılırız avlana bılırız saygılarımla meltemdeyım
Bul
36 yasindayim,evliyim.ellerinizden oper 9 yasinda bir oglum var.aslen mersinliyim ama universite icin ankaraya geldim mezun olup burda ise baslayincada artik yari ankarali oldum.bir universite hastanesinde calisiyorum.saglikciyim.amator olmakla beraber denize,dogaya ve balikciliga tutkun biriyim.oyleki nerde bir su birikintisi gorsem hafta sonu gelsede baliga gitsem diye ic geciririm.
Bul
Herkese selamlar ben tam bır balık tutkunuyum 1981 bursa dogumluyum kendımı bıldım bılelı gıderım balıga aydınlatma işi ıle ugrasıyorum genelde gece gıdıyorum balıga cunku haftanın 7gunu dukkan acık hatta dun aksam balıktaydım mudanya ıskelesınde allahtan gemı yoktu ama cok ruzgar vardı ona ragmen el oltasıyla 14 parca ıstavrıt aldım yenı balıkcı arkadaslarla guzel bol balıklı gunlere herkese bol sans
Bul
Merhaba arkadaşlar,
32 yaşında, evliyim. porgram yazılım işleri ile uğraşıyorum.
ortaokulda iken balık tutmaya başladım. sonrasında çok uzunca bir süre ara verdim balık tutmaya. son 2 senedir tekrar başladım. şimdiye kadar hep küçük balıklardan (istavrit, ispari vs..) yakaladım. bir kerede şans eseri iskorpit yakaladım Smile
hedefim levrek ve lüfer avlamayı öğrenmek Smile

Saygılar,

Cüneyt
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi