Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5-7/10/2007 ben dedim ama bol diye LEVREKÇİ
harun oranı kıymetini biliyorum hemde çok iyi biliyorum dolaba ihtiyaç olabilir aslında dogru diyorsun Bobo
Bul
serkan gümüşede atlar levrek denemek lazım kenardan atıyorsan sırttan sırt yüzgeçinden takman lazım levrek yengeçde sever hemde bayılır
[/quote]

Nihat abi Trabzon da boru kurdu ilede tutuyordum. Ama en güzel avlarımı ilarya ile yapmıştım. Hem kolay kolay kancadan çıkmıyor hemde saatlerce canlı kalıyor. (böyleliklede bilgi vermiş oluyoruz Smile )

Bu ara yengeç için daha erken değilmi?
Bul
nihat ustalığını yine düktürmüşsün vesselam tebrikler güzel av yapmışsın paylaşım için sağol babaya selam...AlkisAlkis
Bul
ileryayla 1 kere deneyebildim bizim orada ilerya yakalamak için baya ugraşmak lazım yengeçlede hiç tutmadım ama tutan çok var şu ara levregin en bol oldugu zaman oldugu için herşeye atlıyor babam geçen hafta hep istavritle tutmuş istavrit heryerde çok bolken bile levrek istavrite atlıyorsa o zaman yengeç için erken sayılmaz ben izmarit bulanübildigim sürece izmarit takıyorum ama ufak çok ufak ispariyi buldummu ona hemen atlıyor hiç beklemiyor bile
Bul
bucalıfikret yazdı:nihat ustalığını yine düktürmüşsün vesselam tebrikler güzel av yapmışsın paylaşım için sağol babaya selam...AlkisAlkis

saol fikret abi bayramda bi aksilik olmassa hava güzese bi güzellik daha düşünüyorum levreklere bakalım kısmet aklım orada kaldı çok yordum kendimi oruçlu oruçlu ama aklım orada kaldı yinede kemiklerim agırdıkça lerekler geliyor aklıma bayramda birazda lüfer kovalıyacagım lüfer çok lezzetlendi şu aralar bol bol yemek lazım.
Bul
nihat abi yapmıssın yapacagını ben ce bu av senı 15 20 gun durdurur be abıcım harıkaya ellerıne saglık abı valla sankı bunları ben tutum yaw balıklar sahane ama levrekler ayrı bı sahane tabıkı allah su mubarek gunde herkese boyle balıklar tutmak nasıp etsın saygılar abıcım. SEDAT
Bul
sedatdalci yazdı:nihat abi yapmıssın yapacagını ben ce bu av senı 15 20 gun durdurur be abıcım harıkaya ellerıne saglık abı valla sankı bunları ben tutum yaw balıklar sahane ama levrekler ayrı bı sahane tabıkı allah su mubarek gunde herkese boyle balıklar tutmak nasıp etsın saygılar abıcım. SEDAT

yok sedat fırsat bulsam gidecem de bayrama artık 15 20 gün bekleyemem ben orada o balık bu mevsimde tamam 1 ay daha tamam sonra çok ararım o balıkları bi daha seneye nisanda kısmetse sezon da 2 ay degerlendirmem lazım hayat kısa hesap etsem hayatım boyunca o zevki ne kadar daha yaşarım ki degerlendirmek lazııımmmm.
sedat senin şu kedi hala kafa sallıyor yawww valla çıkaracam gözünü sallıyamayacak bi el atsan da rahat dursa biyerde daha yazdım sinir bozuyor Smile)
Bul
LeVReKCi yazdı:ileryayla 1 kere deneyebildim bizim orada ilerya yakalamak için baya ugraşmak lazım yengeçlede hiç tutmadım ama tutan çok var şu ara levregin en bol oldugu zaman oldugu için herşeye atlıyor babam geçen hafta hep istavritle tutmuş istavrit heryerde çok bolken bile levrek istavrite atlıyorsa o zaman yengeç için erken sayılmaz ben izmarit bulanübildigim sürece izmarit takıyorum ama ufak çok ufak ispariyi buldummu ona hemen atlıyor hiç beklemiyor bile

Abi sözüm söz... Bu işi kafaya taktım ve bayram çıkmadan tuttuğum levreği bu sayfaya koyacam.

Eğerki levrek çoksa ilaryayı çok kolay bulursun. Limanın en sığ yerlerinde ışık tutmadan hareketleri incelersen bulman çok kolay olur. Kepçeyi havadan kafalarına sertçe indirirsen emin ol 5-10 tane birden yakalarsın. Balık çok dirayetli kovada bile 12-13 saat canlı kaldığını ve işim bittiğinde geri bıraktığımı çok hatırlarım.

Bu arada bu yazdıklarımı iyi bildiğinin farkındayım. Maksat arkadaşlar faydalansın Smile)
Bul
ya aslında dere var bizim orada denizle birleştigi yerde çok ilerya var tülle gidip tutulur gecede tutulur da zaman yokki tekneden inip ihtiyaçlar karşılanıp yine tekneye bu zamanda izmarit ispari olmadımı mecburen ileryaya talim de izmarit çok bol aslında 1 kerede dedigin gibi 20-30 ilerya toplayıp rahat etmek varda ugraşacak zaman yok hele bu hafta sonu 21 saat cuma dan cumartesiye 21 saatte pazara kadar denizde kaldım sadece iftarlarda yemek yemeye birde sahurlarda yemek yemeye geldim resimlerini koymadıgım birçok ispari izmarit istavrit lüfer avları yaptık eşim bile heveslendi geldi balık tuttu benle durum böyle oluncada ileryalar yüzmeye devam etti Smile)
bu tip paylaşımlar herkes için bilgi mahiyetindedir benim de bilmedigim çok şeyi buradan ögreniyorum amaç daha iyi olmak herşeyi bilmek paylaşmak.
Bul
tamam abi cıkarıyom bı kedımı sevmedın ask olsun bende oynamayan bulurum ne yapıyım.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  26/11/2016 nihatkr,balıkandozan,mavruşgil,levrekci avı LeVrEkCi 11 1,193 05-12-2016, 16:17
Son Yorum: MaVrUşGiL
  16\08\2015 Levrekci lüfer avı LeVrEkCi 24 3,845 04-09-2015, 14:29
Son Yorum: LeVrEkCi
  MURKİ,LEVREKÇİ,NİHATKR,BALIKandOZAN VE SAKİ RUSAN BALIK AVI BALIK and OZAN 92 9,328 03-03-2013, 20:07
Son Yorum: tahsinmersin
  09-10/06/2012 Haftasonu Levrekçi Evsahibi Nihatkr-İmhoteb ve Mustafa nihatkr 43 5,741 16-06-2012, 09:35
Son Yorum: Burak Karadeniz
  14-15 Ekim 2011 Levrekçi-Ozan-Doktor Ereğli Balık Avı. doktor 48 7,172 22-10-2011, 10:47
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  20-03-2010 Levrekçi Yalova ya Geldi. doktor 29 4,684 25-03-2010, 18:03
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  18-10-2009 baba levrekci LeVrEkCi 54 6,869 06-02-2010, 19:40
Son Yorum: dincobey
  Dedikyaa "lapinavcısı" lapin tutar diye lapinavcısı_brs 35 5,863 22-01-2010, 19:59
Son Yorum: Can ARSLAN
  08-09/12/2007 levrekci, harun, doktor, gurhan balik avi GURHAN 131 19,934 17-04-2009, 01:06
Son Yorum: erci
  12\07\2008 levrekci raporu LeVrEkCi 40 5,490 12-11-2008, 18:21
Son Yorum: thunderbolt

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi