Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BİR İSTEGİM VAR ÖNEMLİ
usta usta olduktan sonra agzınızı acık bırakır..
2004 yılının ekim ayı sezonu bitirmeme 3 gun kala cıkan karayel fırtınasında teknem bu hale geldi..ozaman kıctan takmaydı apartopar arkadasla arabaya atlayıp gittik gelen kotu haber uzerine ..fırtına okadar siddetliymiski limanın icinde tekneler batmıs..benim tekneyi kaldırıp tas iskelenin ustune carpıs ve tekne resimde gordugunuz hale geldi..gozlugumu takıp gozlerim dolu dolu motoru bulmaya calıstım ve alakasız bir yerde buldum..gozlukle de gormek imkansızdı su cok bulanıktı umutsuzca nerde diye dolanırken motora takılıp dustum..onu bile dipten suruklemis nerelere..
ve de izmirde moteks teknenin sahibi yakınım aslan beye tekneyi teslim ettim ve son resimdeki halde geri aldım ..dedigim gibi usta usta olsun kafi..
kafanıza takmayın duzelir..gecmiş olsun rastgelsin..
Bul
Nihat bu teknelerin sıfır yapılışı ile tamiri arasında bir fark yok sıfırda kalıba diziliyor elyaflar tamirdede bir kalıp çıkarabilir bence olur o kesin eskisi gibi olur haa usta olduda yapamazsa bana haber ver Ozan,Taner, Yücel gelir yaparız acelemiz var çünkü lüfer tutacaazzz akşam bir gireriz sabah cillop gibi gerçekten şaka yaptığımı falan sanma
Bul
ruhan abi moteks yapımı zaten tekne aslan beyden aldık tekneyi teknenin resimleri aslan beye yolladık fiat verecekti babama verdimi bende bilmiyorum ama senin tekneyi iyi toplamışlar gerçekten hayırlısıyla bizimkide toplanır inşallah saolasın.
harun teşekkürler harun olabilir aslındada babam ne yapıyor bende bilmiyorum bikaç yerden bide teknenin kendi imalatçısından fiat alıyor olmadı girişiriz tekneye neden olmasın çok saol düşüncene
Bul
nihat canını sıkma teknen en kısa zamanda tamir olur işallah elimizden birşey gelirse yapmak isterim
Bul
teşekkürler bahri şu anda benimde elimden bişey gelmiyor tekneyi resimden başka görmedim bile ilgine çok teşekkürler
Bul
Dostum çok geçmiş olsun tekrardan. İçinde kimse olmaması çok güzel deyip sevinmeyi de unutma. Eskisinden bile güzel olacağından şüphem yok. Bizlik bir şey olursa alo desen yeter.
Bul
eyvallah saolasın dostum teşekkürler iyi olacak inşallah
Bul
nihat ben hersene kendim tamir yapıyom iş bitsin sen bile tanıyamazsın tekneni bu kadarlık bilgimle ben bile tamir ederim onu gideceği 10 metre elyaf,bi teneke polyester,100 gr sertleştirici,o kadar bide marangoz ve kenar aliminyum çıta bu kadar teknen pert falan deil ama tabii ustalık ve maharet ister tekrar geçmiş olsun
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ***önemli bir istek*** LeVrEkCi 19 3,216 22-11-2012, 17:15
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  bir isteğim var LeVrEkCi 19 3,217 09-03-2008, 09:40
Son Yorum: kozmikbalıkçı
  Bir isteğim VAR H.A.R.U.N 35 4,611 21-12-2007, 02:36
Son Yorum: yalova tatar
  acil ve önemli .... beyazzenci 10 2,964 07-12-2006, 16:57
Son Yorum: cahitusta

Hızlı Menü: