05-04-2008, 13:23
Aramıza hoşgeldiniz,kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle.Bu konuda mod arkadaşlar gerekli açıklamayı yapacaklardır.Rasgele.
Bornova - izmir
marmarada avlandığım ve bildiğim balık noktaları...
|
05-04-2008, 13:23
Aramıza hoşgeldiniz,kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle.Bu konuda mod arkadaşlar gerekli açıklamayı yapacaklardır.Rasgele.
Bornova - izmir
arkadaşım ilk evvela tanışma odasında bi konu açın ve kendinizi tanıtın.
balık and ozan nın göndermiş olduğu mesaj ve resimler eski sitemizde kaldığı için görülemiyo gerçi sitemiz aynı ama daha hızlı olması bakımından v bülten ine geçiş yaptığımızdan dolayı ok. (V BULLETİN) ![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
17-06-2008, 22:58
1.hereke
eylül ocak dönemi eşkina ispari 2.diliskelesi temmuz ocak dönemi izmarit istavrit ispari eşkina lüfer arada sırada palamut 3.bayramoğlu mayıs eylül dönemi eşkina ispari istavrit izmarit kefal mezgit 4 eskihisar darıca mırmır ispari karagöz lüfer 5 ulaşlı ve konca temmuz ocak dönemi izmairt istavrit eşkina arada mırmır 6 karamürsel ereğli mırmır ispari zargana 7 değirmendere mırmır lüfer zargana istavrit ben buralarda av yaptığım avlakları paylaştım fotoğraflarımıda paylaşacağım msj yazma hakkım dolsun ![]()
hürriyet elçin
A rh+ kocaeli
05-06-2010, 00:54
istanbul pendikte oturuyorum.bu mevsımde tuzla-kadıkoy arasında ne olur?
ıstavrıt,sardalya avlamak ıstemıyorum.baska baska balıklar da avlamak ıstıyorum. bugun pendık sahılıne gıttık kuzenle(uA1905) herkes hava kararana kadar ıstavrıte atıyordu hava karardıktan sonra takımları degıtırdıler.sordugumda ıse eşkinaya atıcaz demıslerdı.onun ıcın de teke takılıyormus heralde.yanılmıyorsam kurtdu galıba teke. eşkınadan baska balıklarda cıkarmı? cıkarsa nasıl yakalanırlar,neler lazım,gece avı mı daha bereketlı olur yoksa gunduz avımı?
27-10-2011, 23:17
güzel paylaşım teşekkürler
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
istanbul balik durumu | monawar | 35 | 7,692 |
28-09-2012, 21:36 Son Yorum: monawar |
|
marmara denizi balık tablosu | sniper_riffle | 6 | 6,320 |
27-07-2007, 13:40 Son Yorum: H.A.R.U.N |