Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
marmarada avlandığım ve bildiğim balık noktaları...
istanbulda avlandığım meraları sizlerle paylaşmak istedim..bunun yararlı olabileceğini düşündüm...balık meralarını bilmeyen arkadaşlarımıza mutlaka faydası olacaktır...marmarada bunların dışında nice meralar var...eğer bu meraları eklemek isterseniz bu konu içeirsinde ekleyebilirsiniz..saygılar ..rastgele...
[attachment=8424]
[attachment=8425]
[attachment=8426]
[attachment=8427]
[attachment=8428]
[attachment=8429]
[attachment=8430]

[attachment=8432]
[attachment=8433]
Bul
[attachment=8434]
[attachment=8435]
[attachment=8436]
[attachment=8437]
[attachment=8438]
[attachment=8439]
[attachment=8440]
[attachment=8441]
Bul
Güzel ve faydalı bilgiler. Bazıları da ilginç. Kalkan Levrek falan çıkan yerlerde varmış. Biz İstanbul a (merkeze) uzak olduğumuzdan ulaşımda olmadığından bazı yerlere gitmek sorun oluyor. Bu bakımdan şanslısın. Tekneyle falan da açılıyor musun? Mendirekleri de yazmışsın.
Bul
Boğaziçi yazdı:Güzel ve faydalı bilgiler. Bazıları da ilginç. Kalkan Levrek falan çıkan yerlerde varmış. Biz İstanbul a (merkeze) uzak olduğumuzdan ulaşımda olmadığından bazı yerlere gitmek sorun oluyor. Bu bakımdan şanslısın. Tekneyle falan da açılıyorsun galiba mendirekleri falan da yazmışsın.
hüseyin mendreğe gitmek istediğimizde salacak kayıkhanede 10 kişi toplanıyoruz...bütün yiyecek içicek tüm nevaleyi alıp tekneye atlıyoruz...genelde cumartesi akşamları gidip orada bir gece kalıp pazar akşama kadar olayı bitiririz...tekneyi ararız gelip bizi alır..acil bir ihtiyaç olduğundada gelir...tekneyle fazla balığa çıkmamışımdır..levrek yerleride zamanında acayip iri levrek yapıyor..bu sen tane gördüm..biri 11 kilo geldi..tekneciler balığı alıyorlar..ama işi bilen ve biraz şansı olan balığı alır..kalkan bu seneye kadar bizim kadıköy iskelden alıyoduk..nedense bu sene balık girmedi...niyetim var tekneye ama bakalım ne zamana nasip olucak..
Bul
güzel paylaşım teşekkürler
Bul
ozan abi istanbulda askerdim galatada haftasonu avlananları görüyordum.bana seyretmek ve gezmek daha keyifli geliyordu.oltasını alıp balık tutmaya giden arkadaşlarda vardı birlikte.deniz işinde pek iyi değilim anlamam ama talı suda yabana aatılır değil haniii bide ikisindede sabretmek olmasa hemen keyiflik atar atmaz gelse bitane insanın takılası ozaman geliyor...
Bul
Ozan güzel paylaşım faydalı olacaktır cümle aleme eline sağlık
Bul
dostum çok güzel bi paylaşım emeğine eline sağlık.
Bul
eline sağlık çok güzel olmuş valla..
Bul
ozan gerçekten süper bir paylaşım olmuş.
emeğine sağlık kardeşim.
allah klavyene zeval vermesin Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  istanbul balik durumu monawar 35 7,692 28-09-2012, 21:36
Son Yorum: monawar
  marmara denizi balık tablosu sniper_riffle 6 6,320 27-07-2007, 13:40
Son Yorum: H.A.R.U.N

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi