Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
israil sazanı....
EVET ben diyorumki burada birbirimize yaptırım ceza yada iki olta ile avcılık yapıyor diye birbirimizi banlayıp uyutmayalım .DSİ ye toplu bir dilekçe verip açıklama isteyelim ne bileyim yaban tv ye haber edelim bu meseleyi nedersiniz.
bir olta bir iğne gayri nem kaldı....
    BİGBARO 1968
0+
Bul
bigbaro yazdı:EVET ben diyorumki burada birbirimize yaptırım ceza yada iki olta ile avcılık yapıyor diye birbirimizi banlayıp uyutmayalım .DSİ ye toplu bir dilekçe verip açıklama isteyelim ne bileyim yaban tv ye haber edelim bu meseleyi nedersiniz.
Abi yaban tv bu gibi konularla ilgilenmiyor onların tek ilgi alanı yasadışı avları yayınlamak Sad Sad
Bul
bigbaro yazdı:EVET ben diyorumki burada birbirimize yaptırım ceza yada iki olta ile avcılık yapıyor diye birbirimizi banlayıp uyutmayalım .DSİ ye toplu bir dilekçe verip açıklama isteyelim ne bileyim yaban tv ye haber edelim bu meseleyi nedersiniz.
alaattin yaban tv ye haber verelim topluca gelsin tüm sitelerle beraber balık tutup çeksin başka bişey olmaz onlardan haber istiyorlarsa gelsinler öğrensinler sirküleri yapacakları haberleri sirkülere uygun yapsınlar.
ayrıca sirkülere aykırı av yapan her kim olursa olsun önce uyarılır sonra 2. kez uyarılır 3. de siteden uzaklaştırılır sirkülere aykırı av yapan hiçbir kişinin burada yeri yok hatta insanlığın yanında yeri yok bizim gözümüzde.
Bul
ya uyaraları büyütüp ayyuka çıkarmanın anlamı yok her yerde kurallar var ister uyarsın ister uymassın uymassan eğer cezaya katlanırsın bu sitenin kurallarını kabul ettikki buradayız uyarıları uzatmanın alemi ne? neşe içinde muhabbeti lütfen bozmayalım sevgilerimleRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
bu uyarı değil hüseyin alattine cevap tı incelersen daha iyi belli olur.
Bul
LeVrEkCi yazdı:bu uyarı değil hüseyin alattine cevap tı incelersen daha iyi belli olur.

bende onu dedim nihat bu sitedeki kurallara katıldık isek herkez uyacak...uyarı alan arkadaşlar fırsat buldukça bunu gündeme getiriolar herkez hata yapabilir hatayı yapan uyarılır yada banlanır her neyse bunun ötesi yokRose
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
ya arkadaşlar siz bu sirküle olayını kafanızda fazla büyütmüşünüz başka bi şey yazsak yine sirküle diyeceksiniz herkes kendince avcı ve balıkcıdır uzatmanın alemi yok
Bul
artiz yazdı:ya arkadaşlar siz bu sirküle olayını kafanızda fazla büyütmüşünüz başka bi şey yazsak yine sirküle diyeceksiniz herkes kendince avcı ve balıkcıdır uzatmanın alemi yok

Abi o zaman kimseyi uyarmayalım kimse sirküleri tınlamasın ne olacak??Ben söyliyeyimmi zaten çoğu insan uymuyor sirkülere ya işlerine gelmiyor ya da bihaberler.Kimse tınlamasın sen İstanbul'da katılıyorsun en basit örneği istavrit ile vereyim.İstavritin tutulabilmesi için 13 cm boyda olamsı lazım kimse bunu kaile almıyor kovalarca kıraça heba olup gidiyor.Bundan bir kaç yıl sonra lüfer gibi istavritide mumla arasan şaşırma.Sebep senin bu düşüncen gibi düşünen insanlardır.Bir balığın avlanabilmesi için o balığın en az bir kere yumurta bırakması gereklidir.Tutulan kıraçalar sence bir kere yumurta bırakmış olabilirmi??? Sizin düşüncenize göresirküleri etiği bir kenara bırakıp bu kıraçaları tuttuk 1 sene böyle 2 sene böyle ee sonra Hi nerde bu istavrit.Zaten cikcikçilerin yüzünden istvrit azaldı.Yakında olanda kalmayacak.
Tatlısuya geleyim adamlar sirküleri boşverip aralık-ocak-şubat-mart ayında turnaya gidiyor ve avlıyorlar tutualan balıkların sizce ne kadarı havyarlıdır?Farzedin % 30 .Bu % 30 yakalanmasa dahi bu % 30'unda çoğu eko sistemde diğer türlere ,kendi türlerine yem oluyor.Elde ne kaldı?- deyiz bu yılda.Her yıl sirküleri tınlamayan bir çık kişi yüzünden sistem böyle işleyip duruken siz nasıl dersinizki sirküleri çok büyütmeyinBundan bir kaç yıl sonra ne avlayacağız kurbağamı??????????????NayirolamazNayirolamaz Siz sirküleri önemsemeyebilirsiniz ben bir kaç yıl sonra da istavrit tutmak istiyorum,turnada,sazanda.Kurbağa ve denizde her yeme atlayan kaya balığı yakalamaya hiç niyetim yok.......
Bul
erdem başka söze gerek yokAlkisAlkisAlkis
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
artiz yazdı:ya arkadaşlar siz bu sirküle olayını kafanızda fazla büyütmüşünüz başka bi şey yazsak yine sirküle diyeceksiniz herkes kendince avcı ve balıkcıdır uzatmanın alemi yok
saim bey sirküler biz amatör balıkçılar için konulmuş kurallardır bunlara uymak zorundasınız kafamızda büyüttüğümüz birşey yok biz kurallar dahilinde avcılık yapmak istiyoruz sizinde bu kurallara uymanızı ve bu kurallara uygun avlarınızı bizlerle paylaşmanızı rica ediyoruz.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İsraİl canİlerİ balıkcızakir1 1 1,252 06-01-2009, 12:50
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi