Yorumları: 245
Konuları: 15
bu konuda bir fikrim var ama sirkülerde tam bulamadım sezon boyu serbest balıklar...
şimdi bunları hangi kanun ve bendinde...
çünkü beyşehir gölünde umulmadık artış var
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
sirkülerde adı geçmeyenler diğer balıklar kısmına giriyor.ama bu balığın artışı ve doğayı alt üst edişi hiç iyi değil.sirkülerde her zaman serbest olmalı aslında.bu konuda bir çalışma varmı bilmiyorum.ama olsa çok iyi olur.güzelim sazanlarımızı yok ediyorlar.aşağıdaki sitede israil sazanı ve kırmızı balığın videosu var.2 sene önce çekmiştim.
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?tid=1120
Yorumları: 245
Konuları: 15
bunu yetkili biri çıkıpta
;evet biz salıyoruz şundan dolayı diye ve attıktan sonra şu yada bu faydası oldu" diye açıklama veya makale kahretsin işgal bunun adı işgal
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
bence israil sazanının kökünü kurutmak lazım çünkü çok çabuk ürüyo ve çevreye zararı var diğer balıkları bitiriyo nalet bi şey
Yorumları: 1,335
Konuları: 27
Bence balığın iyisi kötüsü olmaz kültürlüsü kültürsüzü olur bizimki biraz kültürsüzde. Nede olsa oda israilli. hehe
Yorumları: 569
Konuları: 43
israilin ne kerametini gördüki dünya balığının görsün
göllere hitler lazım
Yorumları: 2
Konuları: 0
Bu balığın asıl adı pullu sazan ,ama israil sazanı adı yaygın ,neyse göller de bol bulunuyor ,ben avlamıştım bi kere zil ötüp dururdu koca koca gelirdi ,eğlenceliydi.bu balık biraz zor tükenir .
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
solaris yazdı:Bu balığın asıl adı pullu sazan ,ama israil sazanı adı yaygın ,neyse göller de bol bulunuyor ,ben avlamıştım bi kere zil ötüp dururdu koca koca gelirdi ,eğlenceliydi.bu balık biraz zor tükenir .
Metin aramıza hoşgeldin, tanışma bölümüne kendinden birşeyler bahsedersen diğer arkadaşlar da seni tanırlar..
Yorumları: 1,135
Konuları: 85
Konunun zıpkınla balık avcılığı başlığınla bağdaştığını göremiyorum.Yanlış yerde konu açılmış.Yönetimin dikkatine.
Yorumları: 569
Konuları: 43
israil sazanı bildiğim kadarıyla ekolojik açıdan zararlı türler arasına giriyor
ve sezon boyu avı serbest ve boy sayı limitide yoktur
ve bu balığın orijinal adı "tilapya azmanı"dır
resim alıntı : amator denizcilik federasyonu sitesi