Anket hangisi ailece vakit gecirmekmiii balık tutmakmıııı
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
ailece eglenmeyi tercih ederim
0%
0 0%
gider balıgımı tutar süper vakit geçiririm
0%
0 0%
Toplam: 0 0%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
balıklımı balıksızmı güzel olur
Balığımı tutarım abi, hende en sevdiğim balıksa hiç kaçırmam.Ailem bu konuda çok anlayışlıdır. Sonrada onların gönlünü almak için 1 ay boyunca balığa çıkmam ve başka organizasyonlar yaparak onlarla birlikte güzel vakit geçirmeyi sağlarım. Bu konuda çok ama çok eminimki bende bir sorun yaratmaz ve ailemde mutlu olur bu konuda.
Bul
Balık konusunda ailemle pek sorunum olmaz.Sağolsunlar bu konuda anlayışlıdırlar. Zamanımın çoğunu ailemle geçiririm. Kahve-gece hayatı gibi alışkanlıklarım olmadığı için tek zevkim balık avlamaktır. Onlarda bunu bildiği için anlayışlı davranırlar.Arkadaşlara sözverip balığa gitmem çok nadir olur. Çünkü balığa yalnız gitmeyi severim. Olursada en fazla iki kişiyle giderim. Onlarda çok samimi olduğum ve balık avlamayı ciddiye alan arkadaşlarım olmalıdır.
Bul
aile herzaman öncelikli gelirBiggrin,ailecek çok zaman geçirmenin verdiği huzurla,uzun zamandır kendime zaman ayıramamışsam....uygun şekilde ailemin onayını aldıktan sonra ( beni kırmazlar )arkadaşımla birlikte zevki sefa yaparım...71..yav ne güzel olurdu....evlendiğimden beri şöyle 2-3 günlük bir kamp ortamında sevdiğim dostlarımla eğlenemedim....önceleri çok iyi bir ekip vardı...sürekli zaman buldukça sazak koyuna kaçar keyfimize bakardık...şimdi nerdeeeeeeeeeeeee73[/align]
Bul
abiler ben balık tutmaya giderim balık kaçar ama evdekiler biryere gidemez ama ikisininde ayarını bilmek lazım karşıtarafı sıkmadan
Bul
nedense ben kalabalık olmayı istemiyorum kalabalık olduğunda huzursuz oluyorum birine birşey olursa ya da başkalarıyla pek uğraşmak istemem o yüzden bir iki kişiyle takılmak daha iyi
Bul
Balık hem konsantrasyon işi hem kafa dinleme işi hemde balıkla kurulan bir muhabbet. Bende onun için yalnız avlanmayı severim.
Bul
valla ben balık tutarken hayattan koparım 5 saat denizdemiyim 5 saat dünyam balık hayatım deniz olur dünya yerinden oynasa haberim olmaz duymam görmem .
martılarım vardır gelir tekneye konarlar onlarla inanın konusurum.bazen tuttugum istavritleri salarım cik diye bi ses cıkar sen üzgünün derim git derim salarım.büyük balıgı tutunca önce okşar severim doganın kanunu kusura bakma derim ,yani kısacası balık benim için degişik bi aşk o yüzden normal dünyaya adapte olmam için balıkçılık yapmama kimse karışmaz bilir ailem onlara düşkünlügümü ama balıkçılık yapmassamda bunalıma girecegimi bilirler kim ne derse desin balıkçılık duydummu herşey duruyor benim için amaaaaaaaa gel gelelim 3 hafta sonu üstüste balık derse biri onada ailem derim .anladınız 7171
Bul
bizde problem değil eşim ve ben beraber balıga cıkıyoruz.o benim kadar balıkcılıga meraklı
Bul
Ben ailemle pikniğe giderdim.
Çünkü ailem herşeyden önce gelir. Zaten Türk Toplumunu diğer toplumlardan ayıran en büyük özelliği, önce ailede sonrada (doğal olarak) toplumda birliğin ve muhabbetin korunmasıdır bence.
[Ama sonraki hafta illaki bunun acısını çıkartırdım Smile))]
Bul
yorum yapmadan eşim ve cocuklarım .
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  lütfen dikkat dünyanın en güzel ülkesi seçiliyor harslan1978 50 8,838 02-12-2007, 20:49
Son Yorum: Tropheus

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi