Anket hangisi ailece vakit gecirmekmiii balık tutmakmıııı
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
ailece eglenmeyi tercih ederim
0%
0 0%
gider balıgımı tutar süper vakit geçiririm
0%
0 0%
Toplam: 0 0%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
balıklımı balıksızmı güzel olur
başlıga bakıpda yanılmayın hepinizi ilgilendiren çok hassas vede zor bir soru soracagım ve ankete cevap isteyecegim haydin bakalım çıkalım er meydanına 65
arkadaşlar soracagım soruya lütfen hemen cevap vermeyin bu konuda geçmişte yaşadıklarınızı düşünün ve öyle cevap verin ve lütfen dürüst olun.kendinizi kandırmayın heheeeheeeeeeee
şimdi farzedin bi hafta sonu 2 gün izniniz var ve size bi dostunuz hadi gel balıga gidelim dedi cuma akşamı gideceksiniz pazar akşamına kadar balık tutacaksınız hemde tutmasını en sevdiginiz balıgı tutacaksınız yiyip içip balık tutacaksınız
bir yandanda aileniz dostlarınız size bu hafta sonu ormanda güzel bir gün geçirelim mangallar yakalım çoluk cocuk anne baba dost arkadaş mangal yakıp eglenelim 2 gün boyunca göbek atalım dediiii

şimdiii kaçak dövüşmek yok önce herkes kendine sorsun dürüst olsun ben cevaplamayacagım sonuna kadar sizlerin cevaplarını merakla bekliyorum yorum ve yukarıya oylama lütfen
Bul
oylamada başka seçenek olmalı.2 gün oyunca balığa hiç gitmedim.herzaman yaptığım gibi 1 gün ailemle pikniğe,diğer 1 günde mutlaka balığa giderim.2 sinide yapmazsam olmaz.o yüzden oylamaya katılamıyorum.
Bul
Alkiskaçak dövüşmeyin beyler dakka 1 gol 1 olmaz öyle bu anket boş kalır özgür güldürdün beni er meydanı dedik tercih edin zor geldi dimiii hahahahahaha cevap lütfennn ama dürüstce olsun lütfen Alkis
Bul
nihat abi oraya birde şöyle bir oylama kutusu açsanız; şu ailece gideceğimiz ormandaki piknik alanında bir baraj yada deniz kıyısı olsa olmazmı hiehie
Yada birdahaki haftaya söz versek arkadaşımıza hihihi arkadaşımızda o haftayı ailesiyle piknikte geçirse olmazmı
Ama ailemle eylenmek başka olur tabiki ben ailemle beraber eylenmek diyorum.Zaten yüzlerini yılda 30 gün görüyorum
Bul
yuhh bee cevap veremiyorsunuz dimiiiiiii yemedi tabiii hahahahahahaaa verin cevabı hadi hadi yazın bekliyorum piknik dere kenarı olsun hem balık tutayım hem ailemle gecireyim ailemi 30 gün göremiyom yok öyle yan cizmek yok herkes dürüstce dövüşecekk hahahahaaaaaaaa amma güldüm beeee yazında görelim BoboBoboBoboBobo
Bul
abi soracak başka soru bulamadınmı herkezi can damarından hatta atar damarında vurdun herkez şöyle bir dönüyor eşine,çocuğuna,annesine babasına sonda bakıyor oltasına fotograflarına hani derlerya aşağı ...... sakal,yukarı ...... bıyık aynen öyle oldu

Ama benim mazeretim geçerli dimi en azından bana geçerli gibi geliyor ... hihihi
Bul
ben hangi tarafa söz verdiysem otarafa giderim balığa gidelim dyen dostuma sözverdiysem balığa pikniğe gidelim diye söz verdiysem oraya çünkü ikitarafta sevdiğim insanlar var onun için ilk sözü kim kaptıysa
Bul
yan çizmeler başladı galiba ya ikisinede söz vermedi iseniz aniden geldiyse iki teklif
Bul
muhakkak biri diğerinden sonra gelir altan unutma ozaman dersinki ya şansını zı kaybettiniz şuraya söz verdim dersiniz bu yan çizme değildir verdi sözün arkasında durmaktır
Bul
abi söz verdiysen ayrı ama bakarız dediysen ne olacak ikisine de bakarız dediysen ???
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  lütfen dikkat dünyanın en güzel ülkesi seçiliyor harslan1978 50 8,840 02-12-2007, 20:49
Son Yorum: Tropheus

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi