Yorumları: 1,729
Konuları: 105
Cahit abicim gelmiş geçmiş olsun, hiç haberimiz olmadı
güzel paylaşımın için teşekkürler, tebrikler
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
Yorumları: 1,808
Konuları: 99
Salih Reis yazdı:Cahit abicim gelmiş geçmiş olsun, hiç haberimiz olmadı
güzel paylaşımın için teşekkürler, tebrikler 
Salih,teşekkürler ediyorum.Sağol.Avlarım bütün hızıyla devam edecek,kısmetse.Hazırlıklarım tamam.Önümüzdeki hafta Balıkesir'e gideceğim.İnşallah,güzel avlarla sitemizi süslerim.Kendine iyi bak.Sevgiler...
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
cahit abi geçmiş olsun levrekler harika eline sağlık.
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
abi çok geçmiş olsun..yardımcı olabileceğimiz bir konu varmı sağlık açısından..kardeşin yanında herdaim..balıklarda 10 numara sana ilaç gibi gelmiştir..saygılar abicim..
bucalıfikret yazdı:cahit abi geçmiş olsun levrekler harika eline sağlık.

Teşekkürler ediyorum,sevgili Fikret.Sağol.Herşey dilediğin gibi olsun.Sevgiler..
BALIK and OZAN yazdı:abi çok geçmiş olsun..yardımcı olabileceğimiz bir konu varmı sağlık açısından..kardeşin yanında herdaim..balıklarda 10 numara sana ilaç gibi gelmiştir..saygılar abicim..
Ozan,sağol,varol..Teşekkürler ediyorum.Sağlığım son derece iyi.Merak etme!..Sağlıcakla kal..
Bu hafta sonunda Balıkesir'e gidiyorum.Merayı yokla bu aralar..Haberler fena değil..
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
Cahit Acun yazdı:Ozan,sağol,varol..Teşekkürler ediyorum.Sağlığım son derece iyi.Merak etme!..Sağlıcakla kal..
Bu hafta sonunda Balıkesir'e gidiyorum.Merayı yokla bu aralar..Haberler fena değil..
teşekkürler abicim..kendine dikkat et..saygılar..
Yorumları: 1,335
Konuları: 27
maşallah harika levrekler, rapala ile alınması bir başka keyifli. güzel paylaşım için teşekkürler
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Avcı Altan yazdı:maşallah harika levrekler, rapala ile alınması bir başka keyifli. güzel paylaşım için teşekkürler
Teşekkürler ediyorum kardeşim.Seninde bereketli avların olsun.