Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2013 turan köyü organizasyonu 4
murki yazdı:Ben mezgitleri temizledim, eşkinalar seni bekliyor.

Niyetim sadece eşkina gibi görünüyor Murat abi Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
balik bahane dostlar ortam avlak sahane, ne guzel bir yermis bayildim keyfiniz dostlugunuz daim olsun guzel paylasim icin tesekkurler AlkisAlkis
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:abi mezgitin avıda fazla zevk vermiyordu,izmarit yada sardalya çıktığı zamanlar daha keyifliydiSeerf
Nizam'ıda bir sayarsan 4 kişi gittik oraya, ben mezgitte bulamamaktan korkarken, izmarit veya sardalya ayırt etmek zordu. Yanlız bir kaç kırlangıçı denize bıraktırdığım halde, yinede bir kaç küçük kırlangıç ta üzülerek söyleyimki hapiste kalmış. Bu sezonun kıtlığında yinede doyasıya balık yedik. Son günün balıklarıda Harun ve ailesinin nasibiymiş, onlara bıraktık.
LeVrEkCi yazdı:vay vay vayyy nede güzel olmuş,orada geçirdiğimiz günler geldi aklıma.harikasınız AlkisSeerf
Amcaoğlu inanki grip hastalığıyla gittim. solunum yolları açılmış şekilde geri döndüm. Boşta kaldıkça sizleri ve organizasyonu yad ettik. Bollca kulaklarınızı çınlattık.
bucalıfikret yazdı:ArkadAşlar elinize sağlık çok güzel resimler. Eski org geldi aklıma ordaymışım gibi teşekkürler muhabbetiniz daim olsun AlkisAlkisSeerfSeerf
Abicim niyet İzmirdi ancak nasip olmayınca, böyle bir kaçamakla kendimizi kandırdık. Sanki tüm dostlarımız yanımızdaydı.
rusan yazdı:Niyetim sadece eşkina gibi görünüyor Murat abi Gulumse
İnanki liman harika olmuş, eski hali aklıma geldi, kayalıklarda mücadele ediyorduk. şimdi süper. biz gece avlarına kalmadık. ama senden güzel haberler bekliyoruz.
monawar yazdı:balik bahane dostlar ortam avlak sahane, ne guzel bir yermis bayildim keyfiniz dostlugunuz daim olsun guzel paylasim icin tesekkurler AlkisAlkis
Temennilerin için teşekkürler Ali. Arkadaşlarla organizasyon yapılmış bir yerdir Doğasıyla, insanıyla, havasıyla, deniziyle harikadır.
Bul
Off be Murat abi şu aralar böyle bir şeye o kadar çok ihtiyacım varki Mahcup martda gelir nisanda kurumlar derken tek kelime ile duman oldum uçuyorum.
Dün 12 saat uyudum sabah zorla kalktım yataktan bu kafa yorgunluğunun tek çareside böyle bi ortam Seerf.

Ayın 25 inden bir sonraki ayın 15 inden önce böyle kaçamaklara dahil olabilme ihtimalim yüksektir Wink (anlayacağın şekil ile ifade edersek) Bilgilerinize arz ederim Siyirdim

Mekan ve organizasyona gelirsek,
mekan ve orada yaşadıklarımı bundan 30 sene sonrada keyifle anacağım bir yerde güzel bir kaçamağa imza atmışsınız Seerf yine klasik Basri abi ocak başında Alkis döktürmüş maharetlerini Alkis

Sohbet muhabbet kesinlikle paha biçilemez Alkis
Ve yine dostluğun ve samimiyetin paylaşılmaz keyfini yaşamışsınız AlkisSeerf sağ olun var olun.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Off be Murat abi şu aralar böyle bir şeye o kadar çok ihtiyacım varki Mahcup martda gelir nisanda kurumlar derken tek kelime ile duman oldum uçuyorum.
Dün 12 saat uyudum sabah zorla kalktım yataktan bu kafa yorgunluğunun tek çareside böyle bi ortam Seerf.

Ayın 25 inden bir sonraki ayın 15 inden önce böyle kaçamaklara dahil olabilme ihtimalim yüksektir Wink (anlayacağın şekil ile ifade edersek) Bilgilerinize arz ederim Siyirdim

Mekan ve organizasyona gelirsek,
mekan ve orada yaşadıklarımı bundan 30 sene sonrada keyifle anacağım bir yerde güzel bir kaçamağa imza atmışsınız Seerf yine klasik Basri abi ocak başında Alkis döktürmüş maharetlerini Alkis

Sohbet muhabbet kesinlikle paha biçilemez Alkis
Ve yine dostluğun ve samimiyetin paylaşılmaz keyfini yaşamışsınız AlkisSeerf sağ olun var olun.
Ah be Serkan'ım gelir vergilerini yaptın, kurum vergilerini yaptın da ne oldu. çalış çalış nereye kadar. hani çalışmak lazım ama, çalıştında ne oldu. Basri abi şu an inşaata başladı, oğluna ev yapıyoruz. bir kamp düşünelim, bir ayar çekelim.
Bul
murki yazdı:Ah be Serkan'ım gelir vergilerini yaptın, kurum vergilerini yaptın da ne oldu. çalış çalış nereye kadar. hani çalışmak lazım ama, çalıştında ne oldu. Basri abi şu an inşaata başladı, oğluna ev yapıyoruz. bir kamp düşünelim, bir ayar çekelim.

yaparız abi yakında bişiler,şu birader askerden gelsin (20 gün kaldı) kaçarız inşallahAffet
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:yaparız abi yakında bişiler,şu birader askerden gelsin (20 gün kaldı) kaçarız inşallahAffet
Serkanla tarih belirle, bir ayar çelelim. biradere hayırlı teskereler. Alkis
Bul
Dostluk ve arkadaşlık güzel olunca mekanın pek önemi kalmıyor ama mekan da süper.Hepinize afiyet olsun. Alkis Alkis
Ben teneke de tavuk olayına takılı kaldım.Bir de aç karnına öğle saati böyle bir konuya bakmak hakikaten içimi açıttı.Gulumse
[COLOR="#0000CD"]YOLA ÇIKIP VARMAYAN,YOLDAN ÇIKIP VARAN YOKTUR.
[/COLOR]
Bul
Mustafa DEDEMLİ yazdı:Dostluk ve arkadaşlık güzel olunca mekanın pek önemi kalmıyor ama mekan da süper.Hepinize afiyet olsun. Alkis Alkis
Ben teneke de tavuk olayına takılı kaldım.Bir de aç karnına öğle saati böyle bir konuya bakmak hakikaten içimi açıttı.Gulumse
Çok kafa takılacak bir durum değil, bir telefon kadar yakınız. ne zaman canınız isterse hem pişirir, hem yeriz. Seerf
Bul
Sonunda bende turankoydeyimGulumse
Sazanları özledim...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Türkiye 6. organizasyonu LeVrEkCi 80 3,341 10-05-2017, 15:20
Son Yorum: bucalıfikret
  14 mayıs istanbul organizasyonu LeVrEkCi 21 290 05-05-2017, 09:06
Son Yorum: yaser2sultan
  Türkiye 5. organizasyonu resim ve videoları 2016 LeVrEkCi 64 6,184 28-06-2016, 07:41
Son Yorum: tugayerdogan
  organizasyonu nerede yapalım? LeVrEkCi 126 6,389 18-02-2016, 02:30
Son Yorum: oguzcanagca
  Türkiye 4.organizasyonu gelibolu-mayıs 2015 LeVrEkCi 186 19,363 15-01-2016, 08:49
Son Yorum: yaser2sultan
  2015 Türkiye organizasyonu LeVrEkCi 1,221 112,905 10-05-2015, 20:44
Son Yorum: LeVrEkCi
  2014 erdek organizasyonu başladı erdekli 13 2,800 09-06-2014, 12:42
Son Yorum: YaKaMoZ
  2014 Erdek Turanköy Organizasyonu LeVrEkCi 613 54,738 08-06-2014, 22:35
  Türkiye organizasyonu yoklama LeVrEkCi 39 6,332 21-01-2014, 15:12
  erdek turan köyü org resimleri 1 erdekli 372 50,100 27-11-2013, 20:23
Son Yorum: HAŞİM77

Hızlı Menü: