Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Narlıdere nin bereketli avlağı
Salih Reis yazdı:Cihancım tebrik ederim, yine güzel balıklar almışsın.
İzmirli oldun artık. Bucalı kardeşlere de paylaşımları için teşekkür ederim. Seerf
Eyvallah reis İzmirli olduk artık
bucalı yazdı:Tebrikler Cihanım ama 1 ay sana balık yasak unutma...
tamam ustam sözüm var sana
LeVrEkCi yazdı:cihan site admini olarak avlarına kota koyacağım sebeb:aileyle geçirilen zamanı tamamen azaltmak..bak sonra üye hanımları bana beddua ediyor bunlarıda düşünmem lazım Siyirdim
bu ara bi dinlen be kardeşim bu ne?sanki 5 dakikalık yerden balık tutuyorsun.şaka maka bu ara hep balıktasın aman yollarda yorgun dikkat.bereketli olsun rastgele.(barış neden kota koydun bilmiyorum ama iyi yapmışsın Gulumse)
doğru söylüyorsun abi biraz ara verdim :Siyirdim
yycolak yazdı:sebep senin yazdıkların nihatcım.azıcıkta evde otursun diye.hem önümüz bayram.Smile
aynen
BALIK and OZAN yazdı:tebrikler cihan balıkları götürmüşsün.helal olsun.Alkis

Teşekkürler Ozan abim
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
bucalıfikret yazdı:cihan bayramdan sonra hazırlan bekliyorum.AlkisAlkis76

meteor yazdı:Sevgili Cihan bu güzel av için tebrikler, hırs ve azminin karşılığını almışsın,

afiyet şeker olsun,
selamlar,
2 yılın birikimini aldık teşekkürler
ALTAYLI yazdı:Cihan tebrikler abisi Bulduğun her fırsatı değerlendiriyorsun valla helal olsunAlkisAlkis O sargozlar Obez olmuşlar o ne öyle yaGulumse Çupura 10 numara76Afiyetle
abi havalar bozacak ondan sık gidiyordum bu arada sargozun büyüğü 700 gr civarı
bahriyeli yazdı:cihanım avlarına iç çekerek bakıyorum. valla helal olsun. bizim izin kağıdı almamız zor .senin avlarınla avunuyoruz. bayramdan sonra bir kaçamak yapabilirsek kaçalım. selamlar sevgiler kardeşim. rastgelsin:
abi senlede kasım ayında ayarlayalım bişeyler haftasonu operasyonu yaparız
Bul
Tebrikler Cihan Alkis güzel av olmuş Alkis bereketli ve afiyet olsun , rastgele Seerf
Bul
Teşekkürler Ahmet abi
Bul
Helal olsun sana cihan boş vaktini bulduğun an balıktasın ne mutlu sana, daha irilerine inşallah..AlkisAlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Helal olsun sana cihan boş vaktini bulduğun an balıktasın ne mutlu sana, daha irilerine inşallah..AlkisAlkisAlkisAlkis

yakında havalar bozacak çıkamayacağım abi o yüzden şimdiden çıkıyorum
Bul
Cihan Deniz yazdı:yakında havalar bozacak çıkamayacağım abi o yüzden şimdiden çıkıyorum

Anlıyorum cihan inanki bende çok istiyorum gelmeyi ama olmuyor bir türlü, bu arada aliağayı da boş bırakma istersen orasıda verimli bir bölge levrek ve ispenden açısından..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Cihan ben bu raporu gormemissim..ozur..Affet
sargoslar ve cipura guzelAlkis...az olsun kalite olsun..benim balikciliktan felsefem bu...Seerf
bir dahakine daha bollarina
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:Cihan ben bu raporu gormemissim..ozur..Affet
sargoslar ve cipura guzelAlkis...az olsun kalite olsun..benim balikciliktan felsefem bu...Seerf
bir dahakine daha bollarina
rastgele

olsun Faruk abim nedemek hergün kaçtane konu açılıyor normal yani sargozlar sabaha karşı bi göründü sonra yok oldu gittiler bende dediğin gibi aynı felsefe az olsun iri ve kaliteli olsunGulumse
Bul
Tebrikler FİKRET&CİHAN işbirligi olmuş daha iyi avlarınıza inşallah...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bucalı abilerimle Narlıdere avımız Cihan Deniz 49 5,718 21-10-2012, 01:31
Son Yorum: Cihan Deniz
  Ambar liman (gürpınar) Bereketli geçti Geveze_22 19 4,150 27-09-2007, 00:08
Son Yorum: Geveze_22

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi