Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boğaziçi Balıkçıları Suadiye Resimleri
Emegi gecen herkese tesekkurler tebrikler imrenilecek bir organizasyon olmus...
Bul
hepiniz harikasınız böyle mutlu ortam yaşatığınız için ben teşekkür ederim.dostluklarımız her zaman daim olsun bu çocuklarımzada hanımlarımızada yansır inşallah dileğiyle.
Bul
Resimler bakınca tekrar aynı güzellikleri yaşadım. (Her nekadar 2 saat kadar kovamızı kaybetmiş olsakta Smile ) Katılan herkese teşekkürler.

Güzel bir akşamdı. Heryönüyle.
Bul
fotokopici yazdı:hepiniz harikasınız böyle mutlu ortam yaşatığınız için ben teşekkür ederim.dostluklarımız her zaman daim olsun bu çocuklarımzada hanımlarımızada yansır inşallah dileğiyle.

nihatkr yazdı:Resimler bakınca tekrar aynı güzellikleri yaşadım. (Her nekadar 2 saat kadar kovamızı kaybetmiş olsakta Smile ) Katılan herkese teşekkürler.

Güzel bir akşamdı. Heryönüyle.

Öncelikle sizlerin sayesinde AlkisAlkisSeerfAlkis
tekrar teşekkür ederim.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Tüm katılan arkad**lara canı gönülden tebrikler...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
sözün bittiği yer.harikasınız.Alkis
Bul
Bu güzellikleri oluşturan tüm katılımcılara ,bizlerle paylaşılmasına vesile olan ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.İmkan bulup ta gidemeyen çok şeyler kaçırmış gerçekten.. Alkis
Bul
Merhaba dostlar.Tadı damağımda kalan bir organizasyona katıldığım için mutluyum.Bu buluşmayı düzenleyen arkadaşlarımızın emeklerine ve yüreklerine sağlık.Son anda çıkan bazı işlerimden dolayı bulaşmaya gidip gidemeyeceğim belli olmadığından,o gün hayli huzursuzdum,lakin işlerim saat 5 gibi bitince eve gidip takım almam ve oraya gitmem hayli zor olacağından sadece tanışma amaçlı katılmayı uygun gördüm ve iyikide öyle yapmışım.Erol abinin kızarttığı istavritler ve adını ilk duyduğum ve yanlış hatırlamıyorsam KELER balığının tadı bir harika idi.Sözün özü ortam harika,katılımcılar harika,muhabbet harika olunca yeni bir organizasyonu dört gözle bekliyor insan.Toplu resimlerdeki mavi beyaz çizgili gömlekli,hafiften kel ve kirli sakallı olan şahıs benim.Bu bilgiyi Orhan abinin kim kimdir mesajına istinaden yazdımSmile Tekrar tüm katılanlara ve organize edenlere teşekkürler...
dagistan yazdı:Toplu resimlerdeki mavi beyaz çizgili gömlekli,hafiften kel ve kirli sakallı olan şahıs benim.Bu bilgiyi Orhan abinin kim kimdir mesajına istinaden yazdımSmile Tekrar tüm katılanlara ve organize edenlere teşekkürler...
İlgine teşekkür ederim AydınAlkisAramıza yeniden hoşgeldinGulumse
Bornova - izmir
Bul
rusan yazdı:Katılan ve emeği geçen herkese çok teşekkürler Seerf

Balıkları yakalayıp bizim için kızartan Erol abiye, resimler için Yücel abiye, yemleri getiren Nihat abiye, tüyoları için Ozan abiye, bizi oraya götüren Nihat ve Serkan abilerime ayrıca çok teşekkür ederim Seerf

İsimleri net hatırlamadığım ruşanın mesajı da hızır gibi yetişti. Bende abilerime aynen teşekkürlerimi sunarım. Oğlan Erol abinin yanından ayrılmadı zati Siyirdim
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  erdek turan köyü org resimleri 1 erdekli 372 50,087 27-11-2013, 20:23
Son Yorum: HAŞİM77
  Boğaziçi Balıkçıları İstanbul Organizasyonu, LeVrEkCi 197 19,752 22-07-2012, 13:21
Son Yorum: egenindibi
  izmir org resimleri. bucalıfikret 72 12,512 22-10-2011, 23:53
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  sakarya karasu org.resimleri ve videoları araphüso26 189 22,921 05-01-2011, 12:17
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Turanköy Resimleri Hele Şükür tedirgin SaZaN 29 5,236 09-06-2010, 22:23
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  03/02/2008 İlk Org Resİmlerİ erdekli yücel 165 22,678 29-01-2010, 19:44
Son Yorum: levend
  kamilden izm.org.resimleri Kamil ILIPINAR 96 8,623 13-01-2010, 01:30
Son Yorum: yycolak
  Saroz organİzasyonu resİmlerİ!!!!!!!!!! white gull 17 9 2,914 06-10-2008, 00:01
Son Yorum: H.A.R.U.N
  3.İST ORGANİZASYONU RESİMLERİ erdekli yücel 103 16,112 28-08-2007, 00:20
Son Yorum: yalova tatar

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi