Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yönetimden bir isteğiniz varmı?
Mufi yazdı:Müzik köşesi olabilirmi ? Gulumse

ne gibi abi biraz açarmısın.
Bul
Canınız sağolsun bundan başka nasıl güzellik olur.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
yönetim olarak yönetimin hümanizmi bazen fazla abartmamasını,icab eden durumlarda artan hümanist duyguların bazı yerlerde takviye olarak kullanılmasını arz ederimSmileSiyirdim
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:yönetim olarak yönetimin hümanizmi bazen fazla abartmamasını,icab eden durumlarda artan hümanist duyguların bazı yerlerde takviye olarak kullanılmasını arz ederimSmileSiyirdim

biraz açarmısın sevgili kardeşim.örnekleyerek.Hi
Bul
yycolak yazdı:biraz açarmısın sevgili kardeşim.örnekleyerek.Hi

örnek yokta abi;bizim ortak çok sabırlı diyorum çoğu durumda,benim İzmir de öğrendiğim bir söz var;adam olacak çocuk .okundan belli olur ,diye,,maraz olanı düzelsin diye ben beklemem ama Nihat abi sabır gösteriyor,durum bu...Smile
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:yönetim olarak yönetimin hümanizmi bazen fazla abartmamasını,icab eden durumlarda artan hümanist duyguların bazı yerlerde takviye olarak kullanılmasını arz ederimSmileSiyirdim

yycolak yazdı:biraz açarmısın sevgili kardeşim.örnekleyerek.Hi

dam ustunde saksagan kaz beline vurmayi...gibi bir sey Yalcin..
bilmem anlatabildim mi
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:dam ustunde saksagan kaz beline vurmayi...gibi bir sey Yalcin..
bilmem anlatabildim mi

vur beline kazmayı olmasın abi Gulumse
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:örnek yokta abi;bizim ortak çok sabırlı diyorum çoğu durumda,benim İzmir de öğrendiğim bir söz var;adam olacak çocuk .okundan belli olur ,diye,,maraz olanı düzelsin diye ben beklemem ama Nihat abi sabır gösteriyor,durum bu...Smile

bak şimdi anladım işte.Alkis
Bul
Albatros-gr yazdı:dam ustunde saksagan kaz beline vurmayi...gibi bir sey Yalcin..
bilmem anlatabildim mi

anlattın farukcum anlattın.Alkis
Bul
hadeee benden birer fincan çay. kayfe içelim kendimize gelelim Bobo konuyu çekmeyelim. ...

ben üye sayımız ile devamlı üye sayımız arasının yönetimin haberi var istatiksiller olarak he bende memnunum gidişattan
her bir bu konuyu okuyondandanda ricam bu site hepimizin eğer burada buluşacak ve görüşüşeceksek sitemizin reklamlarına da bi tıklayalım olurmu ?
gelirimiz reklam ve .sponsor .ve yönetim
Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  hyundai i 20 aracı olan varmı.. ssevdim 20 4,765 18-09-2012, 22:30
Son Yorum: ALTAYLI
  feşmekan-yakala vb.indirim sitelerini kullanan varmı? ssevdim 22 3,978 27-10-2011, 13:38
Son Yorum: MaVrUşGiL
  şile,avşa giden varmı ssevdim 6 2,313 19-09-2011, 22:33
Son Yorum: xfisher
  Kerpe,Kefken,Maşukiye giden varmı ssevdim 12 4,621 13-09-2011, 23:24
Son Yorum: ufuktan26
  msn açılmıyor yardımı olacak varmı erdekli 11 3,011 22-09-2009, 18:43
Son Yorum: rusan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi