Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
maydanozda şenlik
Canım abicim şekerim benim senin o güler yüzünün cazibesi beni taa Eskişehirlerden getiriyor seni sevmeyen ölsün be abicim sen bir tanesin..
Yengeme verdiğimiz zahmetler cabası ellerine sağlık inşallah en kısa zamanda tekrar yanınızdayım öpüyorum sizleri..SefiomSefiomSefiomSefiomSefiom
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yine birbirinden güzel dostluk arkadaşlık adınaAlkislanacak kareler.ortalıkta görünmeyen minik'de akşam süprizi yapmışSeerfherşeyin gönlünce olması dileğimle sevgili kardeşimGulumse
Bornova - izmir
Bul
bahriyeli yazdı:çok güzel olmuş çoook ne mutlu sizlere.

sağolasın bahriyelim canımsın.
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Canım abicim şekerim benim senin o güler yüzünün cazibesi beni taa Eskişehirlerden getiriyor seni sevmeyen ölsün be abicim sen bir tanesin..
Yengeme verdiğimiz zahmetler cabası ellerine sağlık inşallah en kısa zamanda tekrar yanınızdayım öpüyorum sizleri..SefiomSefiomSefiomSefiomSefiom

canım benim,buradaki varlığınız,bir-kaç saatlikte olsa bana mutluluk veriyor.her zaman baş tacısınız.ayaklarınıza sağlık.şimdiden özledik bekliyoruz.76
Bul
orhanekmekci yazdı:Yine birbirinden güzel dostluk arkadaşlık adınaAlkislanacak kareler.ortalıkta görünmeyen minik'de akşam süprizi yapmışSeerfherşeyin gönlünce olması dileğimle sevgili kardeşimGulumse

atık sıra sende orhan abicim.en kısa zamanda bekliyoruz.seni özledik.teşekkürler.76
Bul
Harika bir tablo.Bu güzel tablo herkese huzur veriyor.Allah bu güzelliği daim etsin.
Bul
Cahit Acun yazdı:Harika bir tablo.Bu güzel tablo herkese huzur veriyor.Allah bu güzelliği daim etsin.

aminnnn sizleride bekliyoruz cahit abicim.76
Bul
O karede olmayı çok istememe rağmen olmadı. Artık bir dahaki sefere kısmet olur İnşallah. Allah muhabbetinizi arttırsın. Tüm kareler soğuk kışın sıcak anlarıSeerf
Bul
bendeki resimler.Alkis

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
ALTAYLI yazdı:O karede olmayı çok istememe rağmen olmadı. Artık bir dahaki sefere kısmet olur İnşallah. Allah muhabbetinizi arttırsın. Tüm kareler soğuk kışın sıcak anlarıSeerf

gönüller birdi be abi.bir sonrakinde inşallah.76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  maydanozda misafir. yycolak 59 5,660 24-07-2012, 13:54
Son Yorum: yycolak
  maydanozda baskın. yycolak 34 4,511 28-05-2012, 11:37
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi