Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
maydanozda misafir.
sitede dolaşırken kapının önünde bir ticari durdu.içinden inenler gülümseyerek bana bakıyorlardı.allah allah kim geldi acaba derken kim gelmiş.canımın içi muratcım (murki) ailesiyle birlikte.haydi ortalık karıştı.sarmaş dolaş olduk bir dakikada.bu nasıl bir sürprizdi.çünkü öğlenden beri bahriyeli ismailin sevgili eşi ve arslan oğlu mirafirimdi.güzelliğe bakarmısınız.birbirinden habersiz iki site sakini birden geliyor.
buda benim mutluluğumun paylaşımıdır doslarımla.seviyorum hepinizi.Sefiom

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
hay maşallah be harika olmuş muratın süprizi beni bile sevindirdi helal olsun sizlere harikasınız SefiomAlkisAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
maşallah misafirin eksik olmasınAffet böyle süprizlere alışman lazım şekerim.
allah muhabbetinizi daim etsin muratım hoşgeldin.AlkisAlkisAlkis
Bul
Heyt be şu güzelliğe can kurban tam bir aile olduk bu sitede Allah daha güzel günler nasip etsin inşallahAlkisAlkisAlkis
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
gerçekten çok seviyorum abi yaaaaaa.
mükemmel bir duygu.insanların bir dünya km yapıp ziyarete gelmeleri hemde sanki ateş almacasına.harikasınız,mükemmelsiniz,muhteşemsiniz.nasıl duygusalım anlatamam.çoştum,uçtum desem yeridir.iyiki varsınız.AlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
YALÇIN abicim ya bir şey demiyorum tamda kaleme alınabilecek bir hayat yaşıyorsun ben boşuna demiyorum sitenin MUHTAR ı diye sanaikamet almaya gelir gibi beş dakikada olsa ugrayanın hiç eksik olmuyor tebrikler...AlkisAlkisAlkis
Bul
Ha bu arada söylemeden yapamayacagım MURAT abide jönler gibi çıkmış vallahaSmile
Bul
bucalıfikret yazdı:maşallah misafirin eksik olmasınAffet böyle süprizlere alışman lazım şekerim.
allah muhabbetinizi daim etsin muratım hoşgeldin.AlkisAlkisAlkis
Teşekkürler abicim sağolasın, umarım Bucadasındır. Şeker abimin güzel yüzünü, tatlı gülüşünü, şekerim lafını duymadan yapamıyorum. Gulumse
Bul
vay amcaoğluna bakın beee helal valla sana amcaoğlu,
güzel sürpriz olmuş yalçın abi GulumseSeerf
Bul
YaKaMoZ yazdı:Ha bu arada söylemeden yapamayacagım MURAT abide jönler gibi çıkmış vallahaSmile
Sağolasın adaşım, o senin güzelliğin. Tatil lafı bile insanı zevklendirdiği için insanın yüzüne renk geliyor. o sebepledir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  maydanozda baskın. yycolak 34 4,517 28-05-2012, 11:37
Son Yorum: yycolak
  maydanozda şenlik yycolak 49 4,095 01-02-2012, 15:26
Son Yorum: hus213

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi