Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
6 Ayın sonunda gelen KUZU!!.
inşallah sizin yaşlarınıza geldiğimizde(Allah izin verirse)böyle güzel avlar yapabiliriz hepimiz.ne güzel bir emeklilik geçiriyorsunuz rauf abi.artı ne kadar kaliteli bir avcılık yapıyorsunuz.aşmak kelimesi sanırım burada ortaya çıkıyor.elinize emeğinize sağlık.
Bul
Burak Karadeniz yazdı:Rauf Kaptan yine dört dörtlük bir avın altına imzanı atmışsın tebrik ederim.Daha güzel olanıda kendi yaptığın jig ile bu avı başarı ile gerçekleştirmen.Selam ve sevgiler.
Burak ustam teşekkürler.Bu ceşit avların mukaddderatı her zaman dipte bir şekilde takılıp kopan sahteler böyle bir calışmamı gerektirdi tanınmış bir markanın türkiyede pek bulunmayan bulunsada maliyeti benim icin biraz tuzlu olmasından dolayı kapyasını yapıp avlanıyorum şimdilik netice memnuniyet verici bazı konular olursa sena fikir danışıcam selamlar rastgelsin.

[quote=Cahit Acun]Rauf Bey,sizi candan kutluyorum.Herşeyiyle dört dörtlük bir rapor.Kuzu muhteşem.Avlarınız daim olsun.Sağlıcakla kalın..[/QUOTECahit ustadım cok teşekkür ederim hayırlı günler dilerım.]
merttekol yazdı:inşallah sizin yaşlarınıza geldiğimizde(Allah izin verirse)böyle güzel avlar yapabiliriz hepimiz.ne güzel bir emeklilik geçiriyorsunuz rauf abi.artı ne kadar kaliteli bir avcılık yapıyorsunuz.aşmak kelimesi sanırım burada ortaya çıkıyor.elinize emeğinize sağlık.
Mert kardeşim teşekkürler aslında emeklilik hayatımda böyle bir hedefim yoktu Hoş gelibolulu olmama rağmen bende her kez kadar balıkcılık yapıyordumGulumsesonraları kader Alanyaya Yollayınca işin biraz derinine daldık selam ederim rastgelsin.
tek kelimeyle müthiş.üstad ellerine sağlık.Allah bizede nasip eder böyle avlar inşallah.saygılar abicim.nice böyle güzel avlara..rastgele..
Seerf
Bul
BALIK and OZAN yazdı:tek kelimeyle müthiş.üstad ellerine sağlık.Allah bizede nasip eder böyle avlar inşallah.saygılar abicim.nice böyle güzel avlara..rastgele..
Sevgili ozan sağ olasın inşallah benimde dileğim sizlerede rast gelmesidir selam ve sevgilerimle.
Abi valla bravo başka bişey denemez hakkaten AlkisAlkis
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
Bu avın videosu Güncelleştirilmiştir.
tebrik ederim abi.avların daim olsun.Alkis
bir kaç gün önce, hangi forumda hatırlamıyorum ama jig'le avlanmanın yasaklandığını okumuştum, böyle bir gelişme varmı? doğrumu haber.
(o o)
Bul
usta balıkcım böyle kuzu gibi balıklara şapka çıkartılır,tebrik ederim,bereketli olsun.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
muratcoskun yazdı:tebrik ederim abi.avların daim olsun.Alkis
bir kaç gün önce, hangi forumda hatırlamıyorum ama jig'le avlanmanın yasaklandığını okumuştum, böyle bir gelişme varmı? doğrumu haber.
Teşekkürler.Haber Hürriyet gazatesinde Antalya su ürünlerinden Bir AKLI!! evvel tarafından kaleme alınmış gercekle alakası olmayann sacma bir düşünce dir kardeşim.

aahmet yazdı:usta balıkcım böyle kuzu gibi balıklara şapka çıkartılır,tebrik ederim,bereketli olsun.
Daha evvel acılan konu idi VİDEO da teknik bir arıza vardı onu yeniledim ondan sonraki günlerde veya aylarda bir kac konum daha var ilgilenirseniz Ustadlar bölümünden takip edebilirsiniz selam ve saygılarımla.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bayram öncesinde gelen çupralar Cihan Deniz 10 1,687 18-10-2013, 12:39
Son Yorum: Cihan Deniz
  mariner8 eninde sonunda balıkta mariner8 23 3,382 02-07-2013, 23:06
Son Yorum: mariner8
  22 kiloluk kuzu makineci 32 4,412 30-11-2012, 20:51
Son Yorum: mariner8
  Oltama gelen çeşitli balıklar. Torik Orhanbaba 34 4,570 27-11-2012, 09:02
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  Uzun oltayla KUZU AVIM. rauf 40 7,041 07-09-2012, 22:14
Son Yorum: makineci