Yorumları: 2,864
Konuları: 93
ALTAYLI yazdı:Hava şartlarını zorluğunda yapılan avın keyfi bir başka ama meşakkatı fazla olup yoruyor. Ben artık eskisi gibi dayanamıyorum. Av için tebrik ediyorum
Ne zaman Lüfer avı görsem içim hep fena olur. 90'lı yıllarda sıtıyla o kadar çok yakalardık ki anlatamam. Belki de 6-7 senedir bizim sularda denk gelemedim. Çok yazık. İnşallah 4-5 yıl içinde eski haline döner
Abi balıkta benden daha iyi bilirsiniz havanın serini makbul. Ama pazar sabahı bizi biraz ürküttü. Yağmur, rüzgar üstüne birde dalga olunca mendirek içine zor attık kendimizi.
Ama balığa baktıkça bir yanı insanın değerdi be diyor.
araphüso26 yazdı:nihat büyük emekler karşısında sayıca az olsada canavarları almışsın.. tebrikler daha bol ve büyüklerine inşallah

teşekkür ediyorum.
rusan yazdı:Tebrikler Nihat abi yine de güzel av olmuş. Afiyet olsun
Teşekkurler ruşan.
İnşallah dahada artacak sayıları.
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
maşallah çok güzel balıklar..bende inşallah önümüzdeki günlerde lüferleri koyacam buraya..çok tebrikler..saygılar..rastgele..

BALIK and OZAN yazdı:maşallah çok güzel balıklar..bende inşallah önümüzdeki günlerde lüferleri koyacam buraya..çok tebrikler..saygılar..rastgele..

Ozan bendaha cevabı okumadan sen lüferleri koymustun rapora
Daha bol lüferli zamanlara.
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Havanın müsadesi bukadarmış iki adetde olsa stresi atmışsın daha bollarına inşallah..

[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 491
Konuları: 17