Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kuşadası’nda 15 Gün
yalova tatar yazdı:burak reis tek kelime ile şahane rapor ve resimler tek kelime ile harikasınn AlkisAlkisAlkisSeerf

Sevgili Erden beyendiğin için sevindim.Değerlendirmen ve nazik sözlerin için teşekkür ederim.Sevgilerimle.
Bul
maceratorr yazdı:burak abi fotolar harika,denizi av için de zıpkın için de 10 numara gözüküyor.o uzun dişli balığın ismi nedir acaba.baraküda mı?baraküdaysa yeniyormu?ben baraküdaların eti zehirli diye biliyorum..

Sevgili Rıfat senin de gözlemlediğin gibi zıpkın için çok uygun yerler.Balık bildiğim kadarıyla baraküda familyasından ve bizim deniz turnası diye adlandırdığımız bir balık.Bizim sularımızda çıkanların eti zehirli değil özelliklede ızgarası çok hafif ve güzel oluyor.Sevgilerimle.
Bul
bucalıfikret yazdı:burak abi güzel tatil yapmışsın resimler harika turna süper eline sağlık .AlkisAlkisSeerfSeerf

Fikret'cim teşekkür ederim.Daha iyilerini yaşamak ve avlamak nasibin olsun.Sağlıcakla kal.
Bul
burak abi resmen şov yapmışsınız harika görüntüler için teşekkürler.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
Bu güzellikleri gördükçe bizlerde yarı tatil yapmış olduk.Paylaşıma teşekkürler burak abi. Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
aahmet yazdı:burak ağbi bu güzel resimlere baktıkca imrenmemek elde degil,afiyet olsun, paylalşım için teşekkürler.

Sevgili Ahmet teşekkür ederim.Sağlıcakla kal.
Bul
orhanekmekci yazdı:Balık ve tatilSeerfikisi bir arada harika olmuşdur Burak beySeerfallah içinize sindirsin.paylaşım için teşekkürler.

Orhan Bey teşekkür ederim.Hakikaten ikisi bir arada harika oluyor.Darısı tüm arkadaşlarımın başına.Selam,sevgi ve saygılar.
Bul
cilingoz yazdı:burak abi resmen şov yapmışsınız harika görüntüler için teşekkürler.

Sevgili Selim beyendiğin için memnun oldum.Selam ve sevgiler.
Bul
HAŞİM77 yazdı:Bu güzellikleri gördükçe bizlerde yarı tatil yapmış olduk.Paylaşıma teşekkürler burak abi. Alkis

Sevgili Haşim teşekkür ederim.Darısı başına.Selam ve sevgiler.
Bul
Yeşilin maviyle kucaklaştığı cennet koylar,tekne turları ve bunların yanında da olta çalıştırma imkanı..Bilmem kaç yıldızlı tesisin havuzu ve açık büfesinin başında pinekleyeceğime tatilimin hep böyle olmasını yeğlerim..
Güzel balıkçılık raporunuzun yanında tatilinizi ve bizlerle paylaştığınız için teşekkürler Burak bey..
Gulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kuşadası'nda Aklahos (Grida) Avı 12.7 kg Burak Karadeniz 22 5,708 05-10-2013, 15:36
Son Yorum: Burak Karadeniz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi