Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balıkçı Çantasında Neler Bulunmalı ?
Uzun_ahmet yazdı:Naptın sen şekerim,Siyirdim
reis duymasın sakın. HappyHappy
Onun duygularıda kulaklarıda kapalı bu günlerde merak etme duymaz kardeş.Hadiordan
Bul
yycolak yazdı:Bana kötü söz söyleyemez.Acı biber sürerim ağzına.BabyRolleyes
Her yere rahatlıkla götürebilirsin kardeşim sözle çalışıyor.Fiko oltayı ver,Fiko yemleri hazırla,Fiko çayı koydunmu ?Bobo
tabi kardeş biz işe değil yatmaya gidiyoruz yemleri hazırlarım çayı neyazikki koymam süt Seerfdersen o olurBobo

yycolak yazdı:Ben balığa giderken çanta almıyorum.
Fiko varya . . .Wink
pazar günü sıkıyorsan çantanı alma.

ustam61 yazdı:Siyirdimelleşme Fiko ya morali sıfırın altında.ne yani balığa gideceğimiz zaman izmir e gelip fikoyumu alalım yanımıza?SiyirdimSeerf
ustam seve seve gelirim tabiki balık tutmaya.Seerf
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Naptın sen şekerim,Siyirdim
reis duymasın sakın. HappyHappy
uzunum uyuşukluğundan takımları ben hazırlıyorum elinden birşey gelmiyorki ver içsin ört uyusun.HappyHappy
Bul
ustam61 yazdı:Alkiscem dedim ya önceden balığa giderken 15-20 kasnaklı olta,epey kurşun ,iğne hamallık yapıyormuşum.şimdi sürekli arabamın arkasında bir sırt çantası,içinde 6 kamış,3 yedek kafa,5-6 değişik ağırlıkta kurşun,bir kutuda değişik numara iğne,bir çakı,karğaburnu,yedek çakmak ve duman (sigara).hadi denildiğinde hazır kıta.çantayı sırtıma vurduğum gibi yem kovasını da aldımmı tamamdır.AlkisSeerf
Sen iyisin ustam Alkisbenim arabanın arkasında ekstradan teknenin motoru,çapa ve 150 metre ipi ve kürekler varSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
bucalıfikret yazdı:tabi kardeş biz işe değil yatmaya gidiyoruz yemleri hazırlarım çayı neyazikki koymam süt Seerfdersen o olurBobo

pazar günü sıkıyorsan çantanı alma.

ustam seve seve gelirim tabiki balık tutmaya.Seerf

haydi bakalım pazar günü çanta sensin.sıkıysa bana da olta yapma.bak neler oluyor.Rolleyes
Bul
yycolak yazdı:haydi bakalım pazar günü çanta sensin.sıkıysa bana da olta yapma.bak neler oluyor.Rolleyes
kardeşim bütün takımlar emrinde sen yeterki iste..AlkisSeerf
Bul
Hemen hemen her şey yazılmış. Ben çantamdan keskin olan küçük pensemi ihmal etmem. Bu güne değin eline iğne batan 4 arkadaşımdan iğneleri o malzeme ile çıkardım . Çantanıza ileve etmeyi unutmayınSmile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Balıkçı terimleri sözlüğü style_ouf_5 9 3,808 07-12-2010, 19:57
Son Yorum: style_ouf_5

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi