Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
formun en büyük lapin avcıları
yalova tatar yazdı:bizde lapin yok denizde sazan yakalıcam benWink

yo olmaz öyle şey denizde sazan yakalayacaksan yanında mutlaka deniz ve sazandan anlayan biri olmalı buda olsa olsa ustam61 dir Hehe
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:al bir lapin avcısı daha Siyirdim ustammm bak kim var burada HappyHehe
Bunlardan Youtube ve Dailymotion'a güzel bir slayt show hazırlayayım bari.
Epey birikti bu trofe lapin fotoları..Siyirdim
Bul
yaw ne lapinmiş, güzel güzel tutuluyordu, tadıda güzeldi,ama stavritçi ortaam bir makaraya bağladı hala kurtulunamadı tezgahtan, Allah tan lapinli karelere girmemişim (dir inşallah Siyirdim) yoksa benide sarardı makaraya Happy
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:yaw ne lapinmiş, güzel güzel tutuluyordu, tadıda güzeldi,ama stavritçi ortaam bir makaraya bağladı hala kurtulunamadı tezgahtan, Allah tan lapinli karelere girmemişim (dir inşallah Siyirdim) yoksa benide sarardı makaraya Happy

kim demiş yoksun diye unuttun çekildiğini herhal Hehe
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
iyide ben lapin tutmamıştım ki hatırladığım kadarıyla, varsa bana belgeyle konuş,Siyirdim
Bul
lapinleride meşhur ettiniz beaaaSiyirdim
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:iyide ben lapin tutmamıştım ki hatırladığım kadarıyla, varsa bana belgeyle konuş,Siyirdim

Siyirdimlapinli olta ile poz vermişsin ama HappyHehe
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
LeVrEkCi yazdı:lapinleride meşhur ettiniz beaaaSiyirdim
sarozda yakalarsak yedirecem ben sana lapiniHappy
Bul
ustam61 yazdı:Siyirdimhem onun adı erdekte GELİN BALIĞI ymış.Harun öyle demişti.SiyirdimHeheHehe
hahahahaaaaaaaa sizde lapin gibi atladınız tabiiiii puhahahaaaaaaHappyHeheSiyirdim
Bul
ustam61 yazdı:Hadiordanbize söylenileni söylüyoruz yalanmı söyleyeceğiz sana. sor haruna.SiyirdimHehe
kafa bulmuş sizinle yahuu anlamadınızmı lapin gibi atlamışsınız işte Siyirdimneden bana bu gelin balıgı demiyor Siyirdimsizi lapinler siziiiiHeheneyse hadi ben güleeee güleeeee yatayımm HappyHappy
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  limanin en buyuk baligi bahri ozmen 26 4,277 19-03-2007, 04:52
Son Yorum: bahri ozmen
  BÜYÜK BALIK YAKALARKEN DİKKAT..... emrah78 0 1,534 26-07-2006, 14:35
Son Yorum: emrah78

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi